34.-Chapter

1.8K 114 3
                                    

Justin

Do pokoje vešel můj a Katherinin otec. Já jsem si stoupl a šel za nimi.

"Ahoj tati, děje se něco?" Nesměle jsem se zeptal a otec jemně přikývl hlavou. Jen jsem si naštvaně povzdechl a koukl na něj ať to řekne.

"Na chodbě." Řekl tiše, a tak jsem věnoval jeden úsměv Kath a šel s otcem na chodbu, zatímco její táta tam zůstal a obdivoval svého malého vnoučka.

"Tak co se zase posralo?" Naštvaně jsem se otce zeptal.

"Vím, že na mě budeš hodně naštvaný, ale je to jen pro dobro tvých dětí a i Katherine." Nervózně řekl a já si povzdychl a koukl na něj.

"Tak mi to řekni." Otec si také povzdychl ale spíš zoufale než naštvaně.

"Pamatuješ na Lindsay že jo?" Protočil jsem očima a přikývl.

"Byla to bývala manželka jednoho vůdce velkého a hodně vraždícího gangu. No a když tě odvezla tam do toho skladu tak ujela s tím chlapem, jak tě také unesl. Odjela s ním a potom si šla za tím bossem toho velkého gangu stěžovat, že jsi ji znásilnil a zmlátil." Překvapeně jsem vytřeštil oči.

"A jako on ji to věřil?" Hlasitě jsem polkl a táta na mě jen lítostně koukl.

"Co se stalo, tati. Řekni mi to!" Naléhal jsem na něj.

"Justine chtěj nás všechny vyvraždit." Najednou jsem pocítil, jak celé mé tělo ztuhlo a já nemohl pohnout žádnou končetinou natož promluvit sotva hlásek.

"Justine ochráníme vás všechny čtyři, nikdy vás v tom nenecháme samotné. Všechno urovnáme je to můj vzdálený známý, přemluvím ho, aby se vás ani nedotkl." Jen jsem slabě přikývl ale potom když chtěl odejít tak jsem ho chytl za rukáv u bundy a přitáhl zpět.

"Slib mi tady a teď jednu jedinou věc kterou dodržíš a neporušíš ji." Koukal jsem mu do očí s největší vážností a on jen přikývl ať pokračuju.

"Když se dostaneme do situace, kdy budeš moct zachránit mě nebo Katherine, vyser se na mě a jdi pro ni je ti to jasný, jestli se jí kvůli mně něco stane tak přísahám, že všechny zabiju!" Otec na mě koukal jako by mě nepoznával.

"Rozumíš?! Ona ne já." Jen jemně přikývl a já taky. Odešel jsem zpátky za Katherine do pokoje a snažil se nějak vymyslet plán, aby to vypadalo, že nemám ani přítelkyni, děti a chci, aby to vypadalo jako, když mi na nich nezáleží i když vím že jí tím ublížím, jestli se to dozví dřív, než se jí to odvážím říct. Ale o to tu teď nejde jde tu o to, aby zůstala s našima dětma v bezpečí i kdyby to bylo 200000 kilometrů daleko ode mě. Hlavně aby by byli v bezpečí, to je všechno, o co tu momentálně jde.

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat