#14

686 57 13
                                    

Andy's pov...

Mă iubește ?! Larra , Larra mă iubește ?! Nu pot să cred . Am rămas cu privirea țintită în jos . Dar nu puteam să tac , nu puteam . Trebuia să-i spun să se mute cu mine în cameră și aveam să-i fac o mulțime de cadouri. Îmi iau aer în piept după care spun din prima , fară să-mi fie rușine.

-Vreau să te muți cu mine în cameră și Ash să vină aici !

Am spus-o ! Da , am spus-o . Am scăpat de o grija , acum , vreau să văd ce o să-mi răspundă. Sunt sigur că nu va vrea. Sunt foarte sigur.

-Andy , eu ... Eu te plac , dar ce să fac cu tine în camera ? Poți să stai și aici , e tot aceași chestie, oricum ... În camera ta mai stă și Ash , așa că nu mai am loc.

M-am așezat pe pat lânga ea . Avea o privire frumoasă , nu știu ... O plac dar totuși , sunt mai mare , asta nu ar fi ilegal ? Adică , nu . Nu ar fi dacă mâine face 18 . N-ar fi , deci pobleme . O haide Andy! Ești un star ROCK ! Cum naiba să te îndrăgostești de Larra ?! Care e doar o fană . O fană , Andy . O fană.

-Știi ceva ? Lasa , hai înapoi la băieți .

Am dat să ies pe ușa însă ea m-a împins și a ieșit prima . Mă rog . Uite , nu mai bine ar fi să mă îndrăgostesc de Kate ? E faimoasă cu ajutorul lui Ash .

-Deci cine urmează să fie provocat ? am întrebat eu .

-Toți au fost provocați , acum Jake pune provocări.

Ok , let's do it .

-Mă duc până la baie , le-am spus eu băiețiilor.

Am plecat în baie , am luat telefonul și i-am trimis mesaj la Jake :
"Ca provocare , dă-mi să o sărut pe Kate . O să mă revanșez"

Am trimis mesajul și am ieșit din baie . M-am așezat la loc și jocul trebuia să reînceapă.

-Andy , alegi provocare sau adevar ? m-a întrebat Jake.

-Provocare.

A râs .

-Te provoc să , te săruți în cameră cu ușa deschisă ca să vedem și noi , timp de 5 minute cu ... Kate !

Ok , am luat-o pa Kate și am văzut ce față aveau Ash , Jinxx și Larra. Îmi place să o văd pe Larra geloasă , nu știu de ce.

Am mers cu Kate în cameră . O țineam în brațe , ea își încolăcise picioarele în jurul bazinului meu și mâinile în jurul gâtului meu.

Trebuia să încep provocarea . Am început-o și , wow , Kate săruta chiar bine . E superbă ! Am trântit-o pe pat , fără să întrerup sărutul . Cele cinci minute se scurseră dar eu nu încetineam deloc . Adoram felul în care mă săruta . Jinxx a venit într-un sfârșit și m-a luat de lânga Kate . Nu a mai băgat-o în seamă cateva ore bune . Iar pe Larra , nu am mai văzut-o de atunci .

Larra's pov...

Eram undeva pe o bancă . Afară deja era întuneric . Lacrimile îmi curgeau pe obraji fără oprire. Cum a putut Andy să facă asta ? Nici măcar nu s-a oprit după cele cinci minute .

Moment Special [Andy Biersack F.F] - ÎN CURS DE EDITARE -Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum