20

956 43 2
                                    

Ale najednou mi přiletěla pěsti. Vážně silná, byla od toho jeho otce. Složila mě na zem a zamlžil se mi zrak. Zaostřila jsem. ,, Cos to udělal! Na ní mi šahat nebudeš! '' začal křičet Petr. Začali se mlátit. Mě tekla krev z nosu, už mi zase tekli slzy.,, Petře!! Dost!! Prosím'' zakřičela jsem. Vyběhla jsem z domu.

Sedla jsem si na nedalekou lavičku, já už se dal nemůžu koukat na to jak se tam mlátí.  Najednou za mnou vyběhl Petr. Okamžitě jsem se mu rozběhla naproti a silné ho obejmula. Plakala jsem a měla jsem trochu rozmazanou řasenku. ,, Babygirl moje všechno bude v pořádku jo? '' dal mi pusu do vlasů.

Konečně jsem zastavila pláč, vytáhla jsem telefon a upravila ten rozmazaný make-up. Koukla jsem na Petra, tekla mu krev a to dost
Dala jsem mu dlouhou pusu. Otrela jsem mu krev. ,, Princezno moje teče ti krev z nosu ''  litostive se na mě koukl.   Dala jsem mu pusu na tvář.

Na oplátku mi otřel krev on. ,, Promiň mi to, je to zkurvenej zmrd. Nejradši bych mu rozmlátil ksic.. '' umlčela jsem ho polibkem. ,, Ty za to nemůžeš.  Miluju tě'' řekla jsem a pousmála jsem se. ,, Tak já ti představím babičku, ta je strašně hodna'' řekl a už mě táhl mne neznámo kam.

Objevili jsme se před domem. Peťa začal zvonit. Přišla nám otevřít jedna starší žena šla ihned obejmout Petra.  ,, Ahoj babi, někoho jsem ti přišel představit'' řekl a zatáhl mě za ruku. Zase jsem cítila jak mi jede krev z nosu. ,, Copak se vám stalo?'' koukla se babička. ,, Otec.. '' řekl Peťa. Babička chapave přikývla.

Pak mě sjela pohledem. ,, Ty seš, ale krásná holka. Ty chodíš s Petříkem? '' zeptala se babička s úsměvem.  ,, Ano, já jsem Mariana a moc mě těší'' řekla jsem. Ihned mě objala. ,, Když tě má rád Petr, tak i já'' řekla s úsměvem.,, Kde jsou kocouři?'' zeptal se Peťa.
,, V obýváku '' odpověděla jednoduše babi. Petr mě zatáhnul, jenže já se na podpatkach sklouzla a nebýt Petra tak si rozsekam hubu.

Zasmáli jsme se. Petr si mě uvedl do náruče. Dala jsem mu pusu na tvář. Došli jsme do obýváku, kde byli dvě nádherné kočky. Seskočila jsem a rozešla jsem se k nim. ,, Ta chlupatá bestie je Purpur a ta hola Diego '' uchechtl se Petr. Proběhl ke mně Diego, pohladila jsem ho. Potom i Purpur. Začala jsem si s nima hrát.

,, Zradci, mě neviděli skoro týden a šli k tobe'' odfrknul si Petr. Zasmála jsem se a on taky. Potom už jsme se rozešli domu. Otevřela jsem dům a vešla do svého  pokoje. Naštěstí to tam kluci nezbořili. Šla jsem se odmalovat, vlasy jsem si rozčesala a vysprchovala se. Vzala jsem si na sebe dlouhé triko. Šla jsem do postele. Ještě jsem si dala nabít telefon a pak jsem si lehla.

Vedle mě si lehl Petr, asi se domluvili s Martinem. Přitáhl si mě k sobě a dal mi pusu na čelo. Cítila jsem se jako nejšťastnější člověk na světě. Hlavu jsem si dala na jeho hruď a fetla si jeho úžasnou vuni.

Co víc si člověk může přát? Nejlepší kamarády, skvělého kluka a úžasnou tetu, až na Thomase.. Chybí mi tady a to strašně moc...

A zase ten Thomas. Jinak jeho otec je celkem hajzl, že? Miluju vás💌

~Jenny❤️

Čistě kamarádsky! |Stein27| //DOKONČENO//Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang