23

885 45 7
                                    

Došli jsme k Petrovi a ostatních domu. Vešli jsme tam, já jsem byla jako dost vyčerpaná. Došla jsem k Péťovi do pokoje. Vzala jsem si tam jeho triko, svoje tanga a podprsenku. Šla jsem do koupelny. Svlékla jsem se a vlezla si do sprchového kouta. Vzala jsem si mýdlo a chtěla se umýt, v tom se mi ale o točili dvě ruce kolem pasu a někdo si mě k sobě přitáhl.

Podle tetování to byl Petr. Usmála jsem se a otočila se k němu čelem, byl tak moc nádhernej. Dala jsem mu pusu, vysadil si mě na sebe a opřel mě zády o ledové kachličky, trochu jsem vzdychla. ,, Lásko necháme si to až do pokoje'' zašeptala jsem. Petr jemně přikývl ,, Ale v pokoji budeš jenom moje'' šept. Kývla jsem a vzala jsem si mýdlo.

To mi Petr vzal z ruky a umyl mi záda, na oplátku jsem je umyla já jemu. Prostě jsem musela prohrábnout ty jeho mokré vlasy. ,,Jsi tak nádhernej" šeptla jsem.

Z Petrova pohledu

Prohrábla mi vlasy. Je tak strašně sexy. ,, Jsi tak nádhernej'' šeptla. Nahnul jsem se k ní ,, Ty jsi víc'' taky jsem zašeptal. Vrněla jako kočka, dala mi pusu a vylezla že sprchy. Šla se obléknout, pozoroval jsem jí celou dobu. Taky jsem se šel obléknout. ,, Ty Babygirl má vůbec cenu se oblíkat, když to s tebe zase za chvilku strhám'' ušklíbnul jsem se.

Koukla se na mě. ,, A co když ne?'' zkousla si ret. ,, Neprovokuj mě'' řekl jsem svůdné a vzal jsem si jen boxerky. Ona na sobě měla jen spodní prádlo a moje triko. Šel jsem k ní a zvedl jsem si jí do náručí. Ona se na mě usmála. Přesně věděla kam ji vědu, vzal jsem jí k sobě do pokoje a položil ji na postel.

Vyhoupl jsem se nad ní a popíral jsem se lokty. Usmál jsem se a začal jsem jí dávat jemné polibky. Usmívala se a oplácela mi je. Pomaličku jsem se přesouval na její krk a pak níž a níž *a pak si to domyslete*

Seděla jsem Petrovi na zadku a masírovala jsem ho. (snad chápete😂).
Měla jsem na sobě jen tanga a podprsenku.  Petr měl jen,boxerky. Do pokoje nám někdo vlítl.  Martin. ,, No vy jste k nakousnutí, mimochodem dobrá prdel Mario" usklibnul se. Petr prudce vstal a tím mě že sebe a zároveň z postele shodil.

Upřímně to bolelo. ,, Kokote přestaň jí očumovat nebo ti rozbíju hubu! '' zakřičel Petr. Začali na sebe ječet. Petr si ale uvědomil, že mě shodil a šel ke mně. ,,Jsi v pohodě princezno, promiň" kouknu na mě psíma očima. ,, Jsem v pořádku" usmála jsem se a sedla jsem si na postel. ,, Tak já nebudu rušit" řekl Marťa a odešel.

Já si lehla na břicho, ucítila jsem, že mě Petr začal masírovat. Začala jsem vrnět.  Začal víc tlačit, bylo to příjemné
(žádný dvojsmysli! 😂). ,,Piš mi něco na záda a já budu hádat co mi tam píšeš. Po písmenu jo? " řekla jsem.
,,Fajn"  odpověděl. Začal kreslit. Samozřejmě skoro až na zadku. ,,Petře! Tam to necítím a navíc to lechtá" zasmála jsem se a jeho ruku jsem mu dala na záda.

Po chvilce kreslení jsem zjistila, že tam byl vzkaz  - Miluju tě - otočila jsem se a stáhla si ho k sobě.  ,, Já tebe taky" dala jsem mu pusu. Ve společném objetí jsme usli.

Ahoooj, opět vás vítám u nové kapitoli. Děkuju za 150 hlasů. Co myslíte, dotáhnem to do 200? Miluju vás💚

~Jenny ❤️

Čistě kamarádsky! |Stein27| //DOKONČENO//जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें