Bölüm 33

3K 159 997
                                    

Hayattan birçok canın eksildiği, fakat aynı zamanda birçok canın ilk adımını attığı günde Taehyung hala uyuyordu. Dünyanın olağan akışı bir şeyden etkilenmeden devam ediyorken ve hava günlük güneşlikken, kendisinin içi bugün kadar parlaklığa sahip değildi. Güneşli havaları sevmemesi için milyonlarca sebep sayabilirdi, eğer burnunda hindistan cevizi kokusu olmasaydı. O kadar sebep varken bu yegane sebep onun bütün sebeplerine itiraz edebilecek güzellikteydi.

Alarmının çalmasına henüz bir dakika olduğunu bilmeden burnunu daha da yaklaştırdı yastığına. İçine çekmek istediği kokuyu burnuyla bulamadı, kendisinin tarafında Jin yatmadığı için. Hala uyuyormuş gibi hissederek kendisini yavaşça diğer tarafına döndürüp elini yastığının altına soktu. Hafifçe kaldırıp yastığı yüzüne yaklaştırırken, bacaklarını karnına doğru çekti mest olarak.

Bir süre öyle kalarak burnuna gelen kokuyla beraber yatmaya devam etti. Yastık, yüzünün tamamını kaplayacak derecede yakınken, normal hava kendisine neredeyse ilişmiyordu. Gözleri hala kapalıyken tüm vücudunu kasarak daha da derinine çekti. Tek bir kokunun o anda sanki sahildeymiş gibi ayaklarını suda hissettirecek kadar ferah olup, denize karşı koşa koşa gitmesini sağlayacak olması, Jin'in büyüleyiciliğine aitti.

Derinden aldığı bu kokuya karşılık içine çektiği nefesini geri havaya verirken genzinden ister istemez derin bir hırıltı çıkarmıştı. Her zerresi coşkuyla dans ederken vücut pozisyonunu neredeyse cenin haline getirdi. Fakat alarmın çalmasıyla beraber, koşmak üzere olduğu denizden kendisini alıkoyup, gözlerini gerçekliğe açmak zorunda kaldı.

Elinin yüzeyi yatağının ucunda gezinirken temas edeceği bir beden bulmayı bekliyordu. Güneş yüzünden ve çok ağladığı için gözlerini tekrar açmak, oldukça zordu. Göz kapaklarının şiştiğini dokunmadan bile hissederken, şaşılacak bir şekilde başı ağrımıyordu. Bu sabahla ilgili ilginç bulduğu noktalardan da birisi buydu, ağladığı zamanlar nadir olsa bile bunu kalbinde şiddetli hissettiği zaman daima başı ağrırdı ertesi gün. Fakat ağrı hissetmemesini, papatya çayına ve onu hazırlayan ellere borçluydu.

Yataktaki küçük yolculuğu sonucunda Jin'in yanında olmadığını anlamasına rağmen, elini gezdirmeye devam etti. Jin'in kokusu hala varlığını tüy gibi okşarken gözlerini yavaşça kırpıştırarak açmaya çalıştı. İlk öncelikle başını delecek kuvvete sahip alarm sesini kapatmak için uzandığı yerden ayaklandı ve çantasına uzandı.

Vücudu doğrulurken ve gözleri de bugün sürekli açık durmak için çoktan pratiğe başlamışlarken telefonunu buldu. Hızlıca alarmını kapattıktan sonra kendisini yeniden yastığının üzerine attı. Jin'in bugün erkenden dersi yoktu, şu anda yatağında uyuyor olması gerekirken, nerede olduğuna dair bir fikri yoktu. Erkenden kalkmayı seven bir tip de değildi, ne kadar vakti olursa olsun yataktan çıkmayan bir uyku severliği vardı.

Onunla oda arkadaşı olmaya başladığından itibaren hakkında birçok şeyi biliyordu, ne zaman sabah derse gittiği ya da ne zaman odaya geri geldiğine dair ufak tefek bilgileri. Aile evindeyken oldukça uzun bir süre tek başına bir odayı kullandığı için, tanımadığı birisiyle bir odayı paylaşacaksa, bıyık altından öğrenmesi gerekiyordu nasıl birisi olduğunu. Özellikle istemediği, fakat zamanla rahatsız olarak öğrendiği huyları da olmuştu Jin'in. Derslerinin yoğun olduğu zamanlar sabahladığı için uykusunda aşırı horlaması gibi. Fakat bunun çözümünü bulmuştu, onun başını hafifçe yana döndürdükten sonra rahatça nefes almasını sağlamasıyla. Tabii, Jin'in bundan haberi yoktu, Taehyung işini gizlice halletmekte ustaydı.

Odanın kuru sessizliğiyle beraber gözleri, eskiyi andığı için hala boş yatağındaydı. Dün yaşadığı acıların en büyük kanıtını gözlerinde taşıyorken bugün derse gitmek istemiyordu. Dünya her şeyi normal gösterip yeryüzünden bir canın gitmesini umursamadığı için Taehyung bunun aksini iddia etmek istiyordu. Acısı boynu bükük bir şekilde kalbine yerleşmişken onu kurulduğu yerden çıkarmak için o kadar hevesli değildi.

NIGHT CHANGES ~TaeJin~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin