53.BÖLÜM "LÂL"

172K 10.9K 4.9K
                                    

Merhaba, bir gün arayla yeni bölüm :) Lütfen oy ve yorum yapmayı unutmayın <3

53.BÖLÜM "LÂL"

Doğan güneş ve yeni bir gün...

Sarı'nın tüylü kuyruğunu yüzümde hissederken oflayarak başımı kaldırdım, yine odamıza gelmişti ve biz daha uyurken ona mama vermemiz için yatağımıza çıkmıştı. Kuyruğunu yüzüme çarparken oflayarak gözlerimi açtım.

Başı Kuvars'ın tarafındaydı, patileriyle Kuvars'ın yüzüne vururken onu almak için uzandım ama benden kaçıp Kuvars'ın çıplak göğsüne atladı. Kuvars göğsüne çarpan ağırlıkla hızla gözlerini açarken üzerindeki Sarı'yı gördü ve sıkı bir küfür savurdu.

"Kuvars dur."

Kuvars Sarı'yı kuyruğundan tutup yakalarken "Yine mi lan sen?" Diye kızdı. Sarı'nın kulakları düşerken hızla uzandım ve Sarı'yı ondan kurtarmaya çalıştım.

"Kuvars dur, acıkmış, ben ona mama vereceğim şimdi."

Sarı beni onaylamak ister gibi miyavlarken Kuvars'ın ona kızmasına aldırmadan kollarının altında uzandı ve tatlı tatlı baktı.

"Ulan ibne." Kuvars onu tuttu ve ciddi bir ifadeyle ona baktı. "Yakında seni sokağa atacağım az kaldı."

"Miyav."

Korkuyla uzanıp Sarı'yı kucağıma aldım, o benim bacaklarıma sinerken kötü kötü Kuvars'a baktım. "Aşk olsun Kuvars."

Kucağıma Sarı'yı alıp ayağa kalkarken Kuvars ardımdan homurdandı. "Şu kedi yüzünden bir uyuyamıyoruz, olan yine bana oluyor."

Sarı'yı Kuvars'tan olabildiğince uzaklaştırırken kendi giyinme odama girdim. Hızla banyoda işlerimi halledip  üzerime bir şort ve tişört giyip saçlarımı topladıktan sonra Sarı'yı tekrar kucağıma aldım ve aşağı indik beraber.

Hızla ona yemesi için mamasını verirken aynı zamanda bende Kuvars'la beraber içmek için kahve makinasını çalıştırdım. Yanında da kahvaltılık bir şeyleri masaya koyarken çok geçmedi, çalan zilin sesini duydum.

Kapıya doğru giderken maalesef kim olduğunu tahmin edemiyordum. Düğün organizatörüm Toprak Hanım neredeyse her gün buraya, eve geliyor ve düğün detaylarıyla beni boğuyordu. Alt tarafı bir geceydi işte, şamdan beyaz olsa ne olacaktı, halı beyaz yerine kırmızı olsa ne?

"Cemre Hanım günaydın." Toprak Hanım sabahın sekizinde on santimetrelik ince topuklu ayakkabılarının üzerinde, kırmızı rujlu dudakları ve permalı saçlarıyla bana gülümserken bende aynı mimiklerle karşılık verdim. Dün her şeyi hallettik ve bitti sanıyordum. Ama nedense her defasında bir şey çıkıyordu.

Ona az önce Kuvars ve benim için hazırladığım kahveden ikram ederken Toprak Hanım elindeki dosyaları önüme bıraktı.

"Cemre Hanım merak etmeyin, düğünle ilgili her şey konuştuğumuz gibi tamamlandı, hiçbir eksik olmayacak, ben diğer konuları halletmek için gelmiştim. Kuvars Bey balayı pakedini de benim ayarlamamı istedi. Bunun için birkaç alternatifi kendisine mail olarak ilettim. Kendisi tercihini Fransız Polinezya'sından yana kullandı. Bora Bora Adası'nda yirmi günlük bir balayı."

Bana konuyla ilgili daha detaylı bir broşür verirken "Tabii önemli olan sizin tercihiniz, eğer beğenmediyseniz diğer alternatifleri de sunabilirim?" diye sordu Toprak Hanım.

Her şey çok fazla pahalı ve aşırı geliyordu ama yine de itiraz edip Kuvars'la maddi açıdan bir tartışmaya daha girmemek için baş parmağımla onay işareti verdim.

LALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin