2. Mektup

887 51 7
                                    

Sevgili Jennie,

Evet Jennie, seni aldattım. Hem de Lalisa ile. Doğum günümün bitişinde Lalisa bana yardım etmek için kalmıştı. Sen ve Chaeyoung gittiniz. Sonra ise biz Lalisa ile evi toparladık. Ikimiz de çok yorulduğumuz için kahve yaptım. Kahve içerken konuşuyorduk.

Lalisa bana Chaeyoung ile aralarının yine bozulduğunu söyledi. Bana "Chaeyoung'tan çok sıkıldım. Galiba ondan ayrılmalıyım" dedi. Ben ise sadece şaşırmıştım.

Sonra bana seninle aramızın nasıl olduğunu sordu. Ben de iyi olduğunu söyledim. Ama yalandı. Biz seninle o zaman sürekli kavga ediyorduk. Sonra bana yalan söylediğimi bildiğini söyledi. Çünkü sen ona kavgalarımızdan bahsetmişsin. Sonra bana 6 seneden beri
senden sıkılıp, sıkılmadığımı sordu. Ben ise son zamanlarda kavga etmemek için hep sustugumuzdan dolayı (Ki hiçbir işe yaramıyordu) sıkıldığımı söyledim.

Sonra o gitmek için ayağa kalktı. Ve kapıya kadar gitti. Kapının önünde durdu ve bana döndü. "Görüşürüz" dedi ben de ona yetişmek için hızlanınca ayağım kaydı ve ona çarptım. O da kapıya çarptı. Kafamı kaldırınca göz göze geldik. Bu yakınlık ikimiz içinde iyi değildi. Ama biz geri çekilmedik aksine birbirimizle temas ettik.

~Kim Jisoo

𝐜𝐡𝐞𝐚𝐭𝐞𝐝 𝐨𝐧 𝐲𝐨𝐮 | 𝐣𝐞𝐧𝐬𝐨𝐨Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin