GİRİŞ

15.3K 2.6K 157
                                    

Merhaba,

Uzun zamandır bir kurgu üzerinde çalışıyorum. Aslında tam anlamıyla kurgu denemez. Çünkü kendi anılarım ve kurguyu harmanladım ama seni burada uyarmak zorundayım. Klasik bir wattpad kitabı için geldiysen yanlış yerdesin. Burada ensest bir hikaye ya da kızın erkeğin kölesi gibi olduğu, her istediğini yaptığı bir hikaye bulamayacaksın. Ancak sana okurken keyif alacağın, bazen kitabın karakterlerinin yerinde olmak isteyeceğin bazen de iyi ki onlardan biri değilim diyeceğin bir hikaye anlatacağım. Bu kitapta patronuna aşık olan kız yok. Bu kitapta özgürlüğüne düşkün bir adam ve onun savaşı var. Zorluklar karşısında neler yaptığını merakla okuyacaksınız. Karşısına "O" çıktığındaysa asıl hikâyemiz başlayacak.

Her gün bölüm atacağım. Evet, yanlış duymadınız. Her gün bölüm atacağım. Zaten okurlarım bölümlerin düzenli geldiğini bildiklerinden bunu da yapacağımı biliyorlardır. Her gün yeni bölüm gelecek.

Yüreğimden dökülen kelimeler, birer su damlası gibi damlayacak ve birikip bu kitabı oluşturacak. Benimle birlikte bu kitabın oluşmasına tanıklık edecek herkese çok teşekkür ederim. Unutmayın siz benim yazmam için gerekli olan ilham perilerimsiniz. 

ÖZGÜR-TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin