N

891 93 29
                                    

Taehyung

Jimin yok. Ne demek Jimin yok?
Şok içinde yatağa bakarken elimde olan yiyecekler hızla yere düşmüştü. Görüşüm bulanıklaştığında hızla gözlerimi silip odanın banyosuna yöneldim. Yoktu.
"Ji-Jimin nerdesin?" titrek sesimle konuştuğumda hiçbir ses gelmemiş ve dikilmeye devam etmiştim. Ellerim saçlarıma giderken sertçe onları çekiştirmiş ve ne zaman dolduğunu bilmediğim gözlerimden yaşlar boşaltmaya başlamıştı. "Lanet olsun.."
Hızla odada bulunan çöpe tekme attığımda hızla odadan çıkmış ve hastaneye bakmaya başlamıştım.

Lavabolar, dinlenme yerleri, yemekhane, teras, bahçe. Hiçbir yerde yoktu en sonunda dizlerimin üstüne düştüğümde varlığından yeni aklıma gelmiş telefonum çalmaya başlamıştı.

Hoseok hyung Arıyor..

Aç/Açma..

Aç..

______________________________________

H-hyung..

Taehyung. Iyimisin sesin kötü geliyor.

Hyung.. Jimin yok.

Bir süre ses gelmemişti. Bende içimde tuttuğum hıçkırıkları bırakmıştım.

Sen neredesin Taehyung?

Be-ben hastenedeğim hyung.

Tamam geliyoruz oraya.

______________________________________

Arama sonlandırdı..

Telefonu yere bırakıp hızla saçlarımı çekerken etrafta olan insanlar bana deli gibi bakıyordu. Delirdimmi ben?
Park Jimin'e olan aşkımdan delirdimmi? Saçlarımı bırakmış yerde olan telefonu hızla almış ve hastanenin içine uçmuştum. Danışmanın hızla yanına gittiğimde kafasını kaldırmış ve bana bakmıştı.
"Kamera kayıtlarına nereden bakabilirim?" bana anlamaz gözlerle bakarken derin bir nefes almış ve hızla konuşmaya başlamıştım.
"Diyorumki. Kamera kayıtlarına nereden bakabilirim? Sevdiğim adam ortada yok. Ve benim bu kayıtlara bakmam gerekiyor." yüzünü buruşturup bana bakmış ve konuşmaya başlamıştı.
"Nereden biliyim ben." sinirle ellerimi önümde olan masaya vurmuş ve hızla ayrılmıştım. "Hayır benmi bilicem yerlerini. Burada çalışan sensin lan." kendi kendime söylenirken çıkışa adımlamış ve hızla arka tarafa yürümeye başlamıştım. Boş olduğundan hızla çimenlere oturmuş ve başımı ellerimin arasına alıp derin nefesler almaya başlamıştım.

Yaaa aşkım üzülme. Bulursun onu kos koca Kim Taehyung'sun sen BENİ SİNİR ETME.

Ekmeleddin'i umursamadan bışımı kaldırmış ve bana yaklaşan siyah giysili adamlara bakmıştım. Yüzlerinde maske olduğundan tanısamda tanıyamayacağımdan kısa bir an bakmış ve başımı yeniden önüme çevirmiştim. Çok değil otuz saniye sonra önümde duran ataklarla kafamı yavaşca kaldırmış ve onlara saçlarımın arasından bakmıştım.
"Kim Taehyung senmisin?" kafamı kararsız bir şekilde evet anlamında salladıktan sonra hızla kolumdan tutup ayağa kaldırmışlardı. "Höst noluyor abi." daha fazla birşey diyemeden omzuma sağlanan iğne ile kendimi taşıyamamış ve karanlığa bırakmıştım.

Hoseok

"Yoonki şimdi biz bunu nasıl götürücez?" kollarım arasında olan Taehyung ile birlikte konuştuğumda hafifce gülümsemiş ve konuşmaya başlamıştı. "Sen beni yatak odasına nasıl taşıyorsan öyle taşırız Hobi~" gözlerimi şokla büyütmüş ve ayağımla götüne geçirmiştim. "Tut şunun ayaklarından götürelim şunu. Zaman yok." sırıtarak bacaklarından tuttuğunda hızla arabaya doğru ilerlemiş ve arka koltuğa yaptırmıştık. "Adam yemek yemiyor anca kas yapıyor bu ne ağırlık yaa." Yoongi söylenerek koltuğa oturduğunda bende yanına oturmuş ve anahtarı kontağa yerleştirmiştim. "Sen gibi oturmuyor Yoonki her gün ayakta zaten bir zahmet olsun o kadar kası."

Ona döndüğümde sinirli olduğunu düşündüğü ama oldukca tatlı bir şekilde bana bakıyordu. "Yaa ama ben seni yerim Yugi~." yanaklarını dişlerin arasına almış ve hafifce ısırmıştım. Küçük bir kıkırtı bıraktıktan sonra kemerini takmadığın görüp birazcık üstüne eğilmiş ve kemerini takmıştım. "Benim Hobim çok güzel." diyerek dudaklarıma hızla bir öpücük kondurmuştu. Kırmızı yanaklar ile ona bakarken hızla önüme dönmüş ve arabayı çalıştırmıştım. "Gidelim artık yolda Jimin bizi kesecek."

"Haklısın haberlerde artık şu başlık olur. Küçük civciv dehşet saçtı." kahkahalara boğulduğumuzda yol boyu gülüşerek gitmiş ve en sonunda evine gelmiştik. Arabadan hızla inip arkada yatan bedeni aynı şekilde taşıdığımızda camdan bizi görmüş olmalılarkı kapıyı açmışlardı." Ahh sonunda nerede kaldınız? " Seokjin hyung konuştuğunda birşeyler geveleyip Taehyung'u odaya taşımıştık. "Ne zaman uyanır?" sorduğum soruyla saatine bakmış ve konuşmaya başlamıştı. "İki saate uyanır. Hadi hazırlıklar daha bitmedi gelin yardım edin." Yoongi ile birlikte kafamızı sallamış ve sessizce odadan çıkıp hazırlıklar için yardım etmeye gittik.








Hello. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bölüm için biliyorum 💩 gibi affedin lütfen.

Ve lütfen mutlu olun kuzular💖

VMİN ile kalın
🐯💞🐥

𝕄𝕆𝔻𝔼𝕃Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin