BY-59-

1.1M 40.5K 22K
                                    

Bölüm şarkısı; Sansar Salvo - Dum Taka Dum

Multimedia; Anıl

Bölüm kısa oldu biliyorum. Yazmak istedim, yazdım. Duygusal şeyler yazacak havamda da olmadığım için -mağlum hafta sonuna giriyoruz- o sonda bıraktım. Yoksa batırırdım. Diğer bölüm biraz duygu ağırlıklı olacak. Birde bu aralar Anıl'la Alev çiftini çok sevmeye başladım. Habire yazasım geliyor :D

Sahte Güz'e bakın!! Yetim evlat kaldı :DF

Neyse iyi okumalar. Pek eğlenir misiniz bilmiyorum, Masal'ın anasını Gökçe Teyze'niz hastanelere düştü sonuçta :D Herkese iyi okumalar...

Birde! Alev'le Anıl'ı shoplayacak birileri varsa yapıp atabilir mi? Anıl; Blu equis. Alev de tiffany alvord.

 

Benden aldıkların, neden benden fazla?

-Emre Aydın

 -59. Bölüm-

Anıldan;

İşaret parmağımı dudağıma yaslamış bir şekilde tekli koltukta otururken, gözlerim kısıktı. 

"Beni yenemezsin."

Cevap vermedi. Susmayı asillik mi sanıyordu bu?

"Sana kanmayacağım. Anladın mı beni pislik?"

Pek anlamış gibi gözükmüyordu. İşaret parmağımı dudağımdan çeneme indirdim ve çenemi kavradım. "Senin gibi bim mallarına kanmam ben. Bana öyle masum masum bakma. Kanmayacağım sana."

Bakışlarımı ondan alıp sehpaya indirdim ve dudağımı büzdüm. Kesinlikle ona kanmayacaktım.  Kız meslek lisesine bile puanı tutmayan biri olsam bile, geçen seneye kadar teen wolfu kurtlar vadisi sansam da, Eminem'i Masal söyleyene kadar Kibariye'nin kankası Emine sansam da ona kanacak kadar az zeki değildim.

Aptal değildim ben. Şapşaldım sadece. Buna da kızlar bayılıyordu.

Yani sanırım.

Gözlerimi çevirirken tekrar onunla bakıştığımızda koltuktan kalktığım gibi üzerine atladım. "Ah aşkım. Fazla gurur göte vurur, gel biz beraber mideme vuralım." dedikten sonra Alev'lerin evinde bulduğum bimden alınan dondurmalı pastayı açmaya başladım.

Beni kandırmıştı, kötü kız.

Alev daha evinin önünden geçtiğimi bile bilmiyorken, ben onun evine girmiş,  küçüklük fotoğraflarına bakmış, odasındaki büyük boy fotoğrafının yanına kendi resmimi çizmiştim.  Artık onunla bir fotoğrafımız vardı!

Tabi bir seferin de onunla selfie çekinmiştik. O benim on iki metre kadar arkamda olsa ve fotoğraf çektiğimden haberi dahi olmamasına rağmen o fotoğraf benim için anlamlıydı. Sanırım fotoğraf sırasında hapşuruyordu ama yine de güzel çıkmıştı.

O cırcırken benim evimdeki tuvaleti kullansa bile severdim ben onu. Yine güzel bulurdum.

Fotoğrafın yanına kendi resmimi -Cin Ali-  çizdikten sonra internet paketimi açıp Masal'ın sabahın erken saatlerinde attığı mesajları okumuştum. O sırada babamın gazabından kaçtığım için mesajlarını görmemiştim ve ona cevap vermediğim için yüzlerce mesaj atmıştı. En son attığı mesajı okuduğumda dudaklarım aralanmıştı.

Ayaz'a 'Anıl benim bacaklarıma bakıyor' diyeceğim. Ayaz gözlerini koreliler gibi yapsında gör ozaman bana cevap vermemek neymiş.

BENİMLE YAN (2.kitabı geliyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin