14

1.9K 93 17
                                    

🔞🔞🔞

"ΚΑΛΆ ΕΊΣΑΙ ΤΕΡΜΑ Μ*ΛΑΚΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ." Δεν μπορούσες να χωνέψεις αυτό που μόλις άκουσες, γι' αυτό έφυγες από το μπαρ και πήγες στην τουαλέτα για να μη προκαλέσεις σκηνή. Ήσουν έτοιμη να βάλεις τα κλάματα, ήσουν έτοιμη να τον πνίξεις με τα ίδια σου τα χερια.

Αλλά ο Τζανγκουκ φαίνεται ότι δεν ξέρει τι πάει να πει "δώσε μου λίγο χώρο να αναπνεύσω" και έτρεξε από πίσω σου σαν την ουρά σου. Έκλεισε την πόρτα της τουαλέτας και όλος ο χώρος ηταν δικός σας για να τσακωθείτε.

"ΠΆΡΕ ΤΑ ΚΟΥΛΆ ΣΟΥ ΤΖΑΝΓΚΟΥΚ ΜΗ ΣΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΩ. ΠΩΣ ΤΟ ΈΚΑΝΕΣ ΑΥΤΌ!" Άρχισες να τσιριζεις υστερικά. Ο Τζανγκουκ προσπαθούσε να σε ηρεμήσει, αλλά έκανε τα πράγματα χειρότερα. Είχε ξεκινήσει να αφήνει τον θυμό του να τον κυριεύει.

"ΤΙ ΉΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΔΗΛΑΔΉ, ΜΕ ΕΊΧΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ. ΈΛΕΓΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ—" Έπιασες το κρανίο σου, δάχτυλα βυθισμένα μέσα στα πυκνά μαλλιά σου, ενώ τραβούσες το κεφάλι σου πίσω. "—ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ, ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΓΙΑ ΧΆΡΗ ΣΟΥ. ΤΙ ΆΛΛΟ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΆΝΩ ΔΗΛΑΔΉ; ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ." Τα τοξοτα σου φρύδια είχαν τεντωθει πίσω όπως και οι άκρες των ματιών σου. Έμοιαζες με φύδι, έτοιμη να τον φας ζωντανό.

Λόγια, λόγια, λόγια…

" ΟΠΌΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΊΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ. " άρχισες να χτυπάς παλαμάκια για να τον συγχαρεις για την φαεινή του ιδέα.

Σήμερα, ο Τζανγκουκ συναντήθηκε με τον Τζάκσον και η συνάντηση τους δεν εξελίχθηκε πολύ καλά. Οι δύο άντρες άρχισαν να πλακώνονται επειδή φαίνεται ότι τράβηξες το ενδιαφέρον του παλαβου που σε πυροβόλησε. Ο Τζανγκουκ, φυσικά, δεν μπορούσε να τον αφήσει να μιλάει για το κορίτσι του και, μέσα στο θυμό του, έκανε μια συμφωνία μαζί του.
Του είπε, να αγωνιστούν απόψε και όποιος νικήσει στην κούρσα, θα είσαι δική του.

" Παρασύρθηκα ρε μωροο, βοήθησε με λίγο! Στήριξε με! Το κάνεις όλο αυτό πιο δύσκολο από ό,τι είναι!" φωνάξε και σε έπιασε από τα μάγουλα, δίνοντας σου παντού φιλάκια.

Από τα νεύρα σου, έπιασες τον κάδο σκουπιδιών της τουαλέτας, έριξες όλα τα σκουπίδια πάνω του και τον πέταξες άδειο πάνω στο τοίχο. "ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ. ΕΊΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΓΌΡΙ ΜΟΥ. "

Τον έκανες θηρίο. Σε κοιτούσε λες και ήταν έτοιμος να σε σκοτώσει. Το τρομαχτικό ήταν ότι φαίνεται ψύχραιμος από έξω, αλλά είσαι σίγουρη ότι σκέφτεται πως να στραγγαλισει από μέσα. Εσύ στραβοκαταπιες και έκανες ένα βήμα πίσω, φοβισμένη. Αυτός έριξε νερό στο πρόσωπο του και έπλυνε τα χερια του ενώ τον κοιτούσες από τον καθρέφτη.

Troublemaker | Jeon Jungkook BTS Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα