Rogue cap.19

32.1K 1.4K 106
                                    

Acest capitol este pentru domnisoara BubbleSophieFruity. Nu am uitat, ti-am promis dedicatie la ambele carti !

Lumina palida a lunii sparge intunericul noptii, poleind cu argint trupul delicat al iubitei mele. Singurul lucru ce o acopera, in afara de mine, e parul lung si matasos, a carui parfum mi-a lipsit atata amar de vreme.
Doarme. Strans infasurata de bratele mele, respiratia ei usoara imi arde pielea dezgolita a pieptului, arsura ce rezoneaza pana in vintrele chinuite de o dorinta mistuitoare. Curbura buzelor pline si rozalii imi pune la grea incercare stapanirea de sine cand tot ce vreau e sa-i sorb respiratia parfumata intr-un sarut ravasitor si sa ma ingrop adanc, in trupul micut si voluptuos.
Inca ma bantuie fata ei extaziata de orgasm, sarutul fierbinte si umed al feminitatii dat degetelor mele norocoase, stanjeneala si delicioasa imbujorare care au facut-o apoi sa-si ascunda chipul de ochii mei cercetatori.
Toate acestea combinate cu caldura trupului ce-mi doarme relaxat in brate ma fac sa scot un geamat usor si chinuit, sunet ce aproape o trezeste pe frumoasa adormita ce se zvarcoleste nelinistita.
Numele meu e soptit prin somn si zambesc induiosat de fata superba, curajoasa, desi greu incercata de viata, pe care soarta mi-a dat-o ca suflet pereche. Cu atingeri usoare si blande o linistesc, incercand sa alung cosmarul ce o chinuie aproape in fiecare noapte si a carui responsabil sunt eu si prostia mea fara margini.
Desi nu cred ca mai e posibil, o lipesc de trupul meu ce tanjeste dupa ea infierbantat si incerc sa dorm macar cateva ceasuri. Singurul lucru care ma va putea impiedica sa o duc a doua zi acasa, va fi doar moartea! O vreau in casa mea, in patul meu, in haita mea!

*****************
Razele soarelui imi inteapa pleoapele in timp ce din brate, ceva mic si fierbinte incearca sa scape. Parfumul delicat de violete imi aduce un zambet pe buze si cu o miscare brusca ma asez deasupra ei, imobilizand-o sub trupul meu. Ochii gri si limpezi precum cristalul, ma fulgera maniosi in timp ce cu mainile incearca sa-si acopere sanii dezgoliti.
Un ranjet larg imi acopera fata la vederea obrajilor aprinsi si chiar daca mai tarziu voi platii pentru asta, nu ma pot abtine. Imi strecor o mana sub capul ei in timp ce cu cealalta prind delicat incheieturile gingase, ridicandu-le deasupra capului si fara sa-i iau in seama protestele zgomotoase, o sarut.
O sarut asa cum mi-am dorit, asa cum o voi saruta in fiecare dimineata a vietii noastre de aici inainte, adanc, cu patima, tandrete si mult...dor. Imi cer iertare, declar ca o iubesc, arat dorinta care ma mistuie, toate aceste sentimente si emotii, le spun cu buzele ce-i framanta aprig gura.
Piele langa piele, trup langa trup, flacara langa flacara, astia suntem noi cand cedeaza si ma saruta la randul ei, mai intai timid dar raspunzand apoi cu o patima egala cu a mea. Doar nevoia stringenta dupa o gura de aer intrerupe sarutul flamand si inima imi canta de bucurie cand ochii incetosati de dorinta se uita aprinsi in ai mei, uitand de orice precautie.
-Buna dimineata, frumoaso!
-Buna dimineata! Spune sfios cu obrajii imbujorati, muscandu-si buza plina de jos si usor umflata in urma sarutului aprins.
Gestul involuntar e incarcat de senzualitate si ma face sa gem dureros, barbatia mea e atat de tare ca as putea sa bat cuie cu ea.
-Te rog, iubito! Nu mai face asta! O implor cu glas jalnic. Ma omori!
-Ce fac? Intreaba nedumerita.
-Nu iti mai musca buza! Ma excita al dracu!
Ranjeste amuzata si ma ia prin surprindere cand isi freaca usor coapsele de penisul si asa dureros de erect. Maraitul ce-mi scapa din gura nu o impresioneaza, zambetul devenind mai larg cand sopteste moale:
- Mai mult de cat este acum?
-Scumpo, te joci cu focul! Icnesc cu vocea asprita de patima.
Femeia de sub mine are chef de joaca sau vrea sa-mi testeze limitele, e singura explicatie pe care mi-o dau singur cand continua sa ma intarate, lipindu-si sanii de pieptul meu dezgolit. Marai printre dintii inclestati cand simt mugurii tari ce se freaca de mine si soptesc amenintator:
-Vrei sa ne jucam? Hai atunci, iubito! Arata-mi ce poti!
Fara nici un avertisment, imi reped capul spre sanii exuberanti, sorbind cu pofta un sfarc tare ce mi se topeste pe limba cand ii simt dulceata. Musc usor cu dintii de el ca apoi sa-l sug tare, tragand-ul spre cerul gurii. Tipatul ei e muzica divina pentru urechiile mele si aplic acelasi tratament fiecarui san in parte pana o simt cum tremura sub mine.
Cand e gata sa se prabuseasca in abisul extazului, ma opresc si chiar daca sunt scuturat de aceleasi convulsii, nu ma pot abtine sa nu o tachinez:
-Vrei mai mult, iubito? Vrei sa continui?
Scrasneste din dinti si isi infige mainile acum libere, in parul meu, suierand:
-Nu poti sa te opresti tocmai acum, ticalosule!
Respiratiile grele de patima ni se amesteca si dorinta ce pluteste in camera e atat de densa incat devine palpabila. Cu o voce aspra, pe care nici eu nu mi-o recunosc, ordon:
-Desfa-ti picioarele!
Icneste speriata si isi strange instinctiv coapsele, refuzand sa se supuna. Ma aplec si soptesc cu gura lipita de buzele pe care si le musca acum disperata:
-Desfa-ti picioarele, iubito! Nu iti fac nimic! Nu inca!
O sarut bland pe gura moale si a carei buza de jos, acum tremura usor. Imi plimb mainile pe pielea matasoasa si o dezmierd cu atingeri tandre si staruitoare in locurile ei cele mai sensibile.
-Lasa-ma sa-ti arat extazul! Vreau sa te iubesc cu gura, cu degetele, cu fiecare particica din mine! Am sa te invat sa zbori, iubito! O ademenesc cu vocea incarcata de promisiuni, de dorinte mult prea mult inabusite, pana cedeaza.
Ma strecor intre picioarele lungi ce se desfac sovaitoare si incep sa presar sarutari umede si dese, de la fruntea neteda si alba pana jos, la feminitatea umeda si fierbinte sub degetele mele. Musc, ling si sarut pielea alba pana cand trupul de sub mine devine un instrument ce rezoneaza la fiecare atingere a mea.
Imi lipesc gura de centrul ei si aroma de mosc a excitatiei aproape ma face sa termin. O sarut adanc si gemetele ascutite pe care le scapa, ma aduc la limita nebuniei. Ma ridic in genunchi, intre picioarele ei si imping incet capul penisului intre faldurile umede, intrand cu greu in canalul stramt.
Tipa usor si geme dureros cand fortez intrarea ingusta si ma misc lent intr-un du-te, vino scurt.
-Aiden! Doare! Scanceste speriata de invazia neasteptata.
Ma las peste ea si o sarut bland, atent sa nu alunec prea adanc in trupul ingust si fierbinte ce ma ispiteste cu dulceata lui. Desi placerea e imensa si aproape ma doare, soptesc cu glasul incarcat de promisiuni:
-Relaxeaza-te, iubito! Nu intru mai mult, doar atat! Primeste-ma si simte! Deschide-te pentru mine, scumpo! Lasa-ma sa-ti simt fierbinteala si gandeste-te la clipa cand te voi face a mea!
Desi nu e o penetrare completa, placerea e naucitoare si am nevoie de fiecare gram de vointa, sa nu ma ingrop cat pot de adanc in trupul mic ce se zvarcoleste sub mine. Ma misc incet dar la naiba, nu mai rezist mult! Imi strecor mana printre trupurile noastre si frec usor punctul magic, izvor de placeri nebanuite, urmarind cum pielea devine tot mai roz cand orgasmul o loveste cu putere. Sunetele provocate de extaz ma arunca in acelasi ocean de voluptate si doar cu o clipa inainte de descarcare, ies din pestera fierbinte, ejaculand pe pantecul neted si transpirat.
Cu rasuflarile intretaiate, stam minute bune fara sa spunem nimic, tacerea tinzand sa devina stanjenitoare. Reprosurile nu intarzie sa apara, acuzandu-se singura, in mintea ei, de nesabuinta.
Fara a-i mai da ragaz in a-si face mustrari de constiinta, o iau pe sus si intru in baia spatioasa, in ciuda protestelor ei vehemente.
-Lasa-ma jos! Am si eu baia mea! Se rasteste inciudata cand nu o bag in seama.
-Si unde ar mai fi distractia, iubito! Hai, lasa-ma sa te spal pe spate! Ranjesc la ea, ciupind-o apoi de fesa rotunda si apetisanta.
-Au! Doare, nemernicule! Ma alinta ea.
Desi inceput cu ingheonteli si ciupituri, dusul devine o joaca ce incepe sa degenereze rapid intr-o scena fierbinte la care nu sunt sigur ca mai rezist. Cu miscari febrile, ne limpezim trupurile din nou infierbantate si aproape ca-i fac vant in camera ei, sa se imbrace.
-Daca vrei sa-ti pastrezi virginitatea, scumpo, incearca sa te acoperi cat mai mult! Marai incins cand un ranjet de satisfactie rasare pe fata ei. Pleaca chicotind si ma gandesc serios la un nou dus, singur si cat mai rece.

RogueUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum