38

917 70 45
                                    

Yoongi

Afallamış ve şaşkınlıkla dudakları hafifçe açılmış, büyük gözleri daha da büyümüştü. Sevimliliğine kapılmadan önce konuştum. "Bir şey söylemene gerek yok, sadece bil istedim."

Kendine gelmeye çalışırken konuştu. "Ah...t-tamam. İyi geceler." Çantasını aldı ve arabadan indi.

İçeri girene kadar bekledikten sonra eve geri dönmüştüm. Taehyung'la konuşmam gereken bir konu vardı ancak nasıl başlatacağımı bilmiyordum. Çünkü düşüncem yanlışta olabilirdi.

Ceketimi çıkarırken bir yandan da onu süzdüm, üstündeki gömleğin yakaları bozulmuştu. Saçları karışık, dudakları kızarıktı.

Neler oluyor?

"Hey, bana baksana."

Gözlerini telefondan çekip tek kaşını kaldırdı.

Taehyung ne yaptığının farkında mıydı? "Sen hâlâ Jimin'den hoşlanıyorsun."

Alayla güldü. "Ne?"

Kimin eli kimin cebinde cidden belli değil. "Ne halt yiyorsun Taehyung? Jimin'le öpüştün değil mi? Biliyordum, ona hiç kızmıyorsun. Jungkook'un sinir krizi geçirmesine rağmen gidip Jimin'le ilgilenmenden belliydi-"

"Hyung-"

"Lafımı kesme!"

Bana öylece sinirle baktıktan sonra ayağa kalktı. "Bak ne yaptığımı bilmiyorum tamam mı? Jungkook'tan hoşlanmama rağmen Jimin beni cezbediyor. Ayrıca onunla isteyerek öpüşmedim, birden bire öptü beni. Bir şey yapamadım."

Resmen Jungkook'u aldatmış. Jungkook'u da aldatmazsın ya. "Jungkook'tan ayrıl."

Başını olumsuz anlamda salladı. "Jungkook'u aldatmadım! Ayrıca sen Jungkook'u ne zaman düşünür oldun?"

"Aklın yerinde mi lan senin?! Jungkook'tan hoşlanmıyorsun bile! Ne dememi bekliyorsun?!"

Bir süre bana öylece bakmıştı. Kendisi yaptıklarının farkında değildi cidden. "B-ben onu seviyorum."

Sinirle saçlarımı geriye attım. "Neden Jimin'in seni öpmesine izin veriyorsun o zaman? Neden Jimin'den etkileniyorsun? Senin bir sevgilin var ama gidip-"  Konuşmayı kesip derin bir nefes alıp verdim. Sakinleştikten sonra yavaş yavaş konuşmaya başladım. "Jungkook bugün nasıl ağladı biliyor musun? Her yerde seni aradı ama sen Jimin'le öpüşmekle meşguldun. Eğer bunları öğrenirse daha da üzülecek." Elimle yüzümü kapatıp gözlerimi yumdum ve düşündüm. Jimin'e çok kızgındım, nasıl da onlar hâlâ sevgiliyken onu öpmeye kalkışır? Tamam onları ayırmayı çalışıyorduk ama böyle değil. Böyle olmamalıydı. Gözlerimi açıp son sözlerimi söyledim. "Ondan ayrılana kadar benimle muhattap olma Kim Taehyung."

Odama gidip kendimi yatağa attım. Bir günde olan bu kadar olay hiçte iyi değildi. Başta Jungkook'u suçlu görsem de Taehyung daha da beter çıkmıştı. Resmen Jimin'den hoşlanmasına rağmen Jungkook'la beraber olmuştu. Bununla kalmayıp sevgisi olmasına rağmen Jimin'le öpüşmüştü.

Sanırım tek akıllıca davranan bendim.

Love Maze/Yoonkook✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin