BY -60-

1.8M 42.2K 42.4K
                                    

Bölüm şarkısı; Duygusal kısımları için; Ella Mae Bowen Holding Out For A Hero Eğlenceli kısımlar için; My Heart Is - Tiffany Alvord. 

Tiffany Alvord Alev karakteri bu arada, bilmeyenler için :D

Multimedia; @ybnckzblog12345'ın yaptığı Alev-Anıl çalışması. Teşekkürler! Aynı zamanda @xinlifespinosax'ın da bir çalışması var kitabın facebook hesabından ulaşabilirsiniz. Bu bölüm ikinize!

Facebook hesabı demişken iki facebook hesabı var. Paylaşımlar oluyor arada bende paylaşım yapıyorum, diğer bölümden kesitler veriyorum daha bölümü paylaşmadan. Takip ederseniz hayrınıza yani :D Birinin adı 'Kiraz Mevsimi Wattpad' diğerinin adı 'Kiraz Mevsimi Ayaz  Masal' yada 'Kiraz Mevsimi Masal Ayaz'dı pek hatırlamıyorum D:

@blackberrywinter1 kullanıcısıyla bir röportaj yaptık. Takipte kalın yakında paylaşacaktır. Final hakkında bir konuşmada var :D Teşekkürler @blackberrywinter1 ! :)

İnstagram hesabımızda @kirazmevsimi_wattys2015 . Takip edin! Kesitler paylaşılıyor seri olarak. Benim instagram hesabımda @beyzsteampp.

Kiraz Mevsimi'nin whatsapp grubuna girmek isteyenler bana numaralarını atsınlar. Yer açığı var.

Ayrıca Kiraz Mevsimi hayranları için bir kullanıcım kitap yapmak istiyor. Uysalcıklar. O kullanıcı bana bir daha ulaşabilir mi unuttum kullanıcı adınıda :D  Ve o kitap için kapak gerekiyor. Öyle çok çaba gerektiren bir kapak değil, Kiraz Mevsimi hikayesine uyacak üzerinde 'Uysalcıklar' yazacak bir kitap. Ben yapabilsem sizden istemezdim :D Ve bana attığı kapağı paylaşmaya söz verip de paylaşmadığım kişiler varsa bana faceden, wattpad den yada twitterda ulaşsınlar. Önceki bölümlerin multileri boş tek tek yerleştireceğim. Yeni bölümlerede ekleyeceğim, facebook da falan paylaşacağım.

Yeter lan artık bölüm okumak istiyorum, diyorsunuz. Tamamdır bölüm sizin :D  İyi okumalar;

60. bölüm-***

Dua edin buraya da not eklemedim :D

"Özür dilerim.."

Çok üzgünüm Masal.

"Onu kaybettik."

"Senin yüzünden!"

"Özür dilerim, özür dilerim, özür dilerim!" diye bağırdım ellerimi sertçe kulağıma çarparken. Bana öfkeli gözlerle bakanlarla dolu koridorda koşmaya başladım.

Anneler ölmez Masal. Giderler ama ölmezler. Anneler yaşar sen hatırladıkça. Yaşıyorum birtanem.

"Hayır." diye bağırdım var gücümle. Dizlerimin üzerine çöktüm, acıyı omuzlarım kaldıramadığında.

"Lütfen!" diye bağırdım.

Anneler, evlatlarını bırakmaz birtanem.

Elimi kulağıma yasladıkça ses yükseliyordu. Ses kulağımı acıtıyordu. Ses beni öldürüyordu.

"Yapma, sus. Hayır!" dedim hıçkırıklarımın arasından. Ellerim soğuk fayanstan destek alırken alnımı yere yasladım. "Hayır." diye fısıldadım gözlerim açıkken bile karanlığı görürken.

Oturma öyle yerde. Soğuk kaparsın kızım. Artık bende yokum. Kim bakar sana?

Çığlıklar atarak küçük yumruklarımı yere vurmaya başladım. Acı git gide azalmıyordu. Acı git gide artıyordu ve ben daha fazla gidemiyordum.

BENİMLE YAN (2.kitabı geliyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin