62. BÖLÜM

369 45 22
                                    



*******

Ormanın içinden gelen ses ile gruba sessizlik çökmüştü. Hepsi sesin geldiği yere bakıyordu. Evin etrafı koruma çemberi ile korunuyordu ve oradan geçmeye sadece evdekilerin izni vardı. Parlayan mavi gözler görüş açısına girince yerinden ilk fırlayan Baekhyun olmuştu.

''Chanyeol!''

Kurt olan son gücünü de kullanarak ortaya doğru ilerlemiş ve Baekhyun tam onun önüne geldiğinde yere düşmüştü. Kanlar içindeydi ve beyaz kürkü tamamen kirlenmişti.

''Tanrım! Ne oldu? Chanyeol kendine gel.'' Baekhyun yere oturdu ve kurdun başını dizlerine koydu. Diğerleri de etrafına toplanmıştı. Chanyeol o sırada yeniden insan formuna döndüğünde suratı kanlar içindeydi. Kolu ve bacağında ısırık izleri vardı.

''Chanyeol!'' Suho da yanına çömelmişti. ''Chanyeol kendine gel.'' Parmakları ile önce nabzını kontrol etti. Sonra da gözlerini açıp göz bebeklerine baktı. ''Kai, onu içeri taşımama yardım et.''

Kai, denileni yapıp kurt olanı sırtına aldı ve eve doğru götürdü. Yatağa bıraktığında Suho onu muayene etmek için Sehun'un getirdiği çantaya uzandı. Steteskobu taktı ve kalbini, ciğerlerini dinledi. Işıklı kalemle gözlerine yeniden baktı. Isırılan yerlerdeki kemikleri eliyle kontrol etti.

Baekhyun, tırnaklarını yiyordu. Muayenenin bitmesini bekliyordu.

''Somi, aşağıdan benim dikiş malzemelerimi ve antiseptikleri getirir misin?''

Somi denileni yapmak için odadan çıkarken, Jongdae de ona yardım için peşinden gitmişti.

''Hyung neyi var?'' Baekhyun endişe dolu sesiyle sorduğunda göz yaşını daha fazla tutamamıştı.

''Korkma sadece bayılmış. Fazlaca kan kaybı olduğu için muhtemelen. Isırık izlerine bakarsak da kurt adam izlerine benziyor. O yüzden iyileşememiş.''

''Kurt adam mı?'' Sehun sormuştu. ''Babası yapmış olamaz değil mi?''

''Ne?'' Baekhyun kuzenine korku dolu gözlerle bakarken, Suho konuştu.

''Kendine gelince sorarız her şeyi. Şimdi siz beni Chanyeol ile yalnız bırakın ki işimi yapabileyim.'' Malzemeleri Somiler getirmişti. ''Jongdae bana yardım eder misin? Açık olan yerleri dikip merhemden sürmemiz gerek. Çabuk iyileşmesi için.''

''Tamam Hyung.'' Jongdae aletleri çıkarmaya başladığında Somi, Baekhyun'un kolundan tutup onu odadan çıkarmak için nazikçe çekti.

''Ben kalmak istiyorum.'' Dedi Baekhyun.

''Abimin işi bitince zaten seni çağıracak. Şimdi bırakalım onunla ilgilensinler olur mu?''

Baekhyun, istemese bile Sehun'da onu çekiştirmeye başlayınca engel olmamıştı ikisine.

********

''İyi olacak mı peki?'' Sehun, Suho 'ya sormuştu. Chanyeol kendine gelmişti ama oldukça bitkindi.

''O özel bir kurt adam, yakında kendine tamamen gelmiş olur.'' Suho elindeki kitabı Sehun'a uzattı. ''Bunu da gözden geçirmelisin.''

Sehun kitabı aldı ve ''Hyung bu iş artık cidden sıkmaya başladı. Her şey bir an önce olup bitemez mi? Zamanı ileriye alma gibi bir büyü yapamaz mıyız.?'' diye söyledi.

Suho kitaplıktaki başka bir kitabı raftan çekti. ''Öyle bir şey mümkün aslında.'' Kitabı açıp inceliyordu.

Sehun'un gözleri merak ile genişledi. ''Yapabilir miyiz peki?''

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin