16.Van egy ötletem!

1.9K 109 0
                                    

Másnap

Nagyon kimerültnek éreztem magam. Egyszerűen nem akartam létezni. Éjszaka is alig aludtam. Végig csak forgolódtam ágyamban és sírtam a mostanában tőrténő szőrnyű dolgok miatt. Fel keltem az ágyból és elindultam a fűrdő felé. Amikor bele néztem a tükőrbe láttam a sírástól vörös szemeimet meg a még meg nem száradt könnycseppeket az arcomon. Megnyitottam a csapot és megmostam arcomat hogy azért nézzek már ki valahogy. Utána fogat mostam és elkészülödtem. A kezemen lévő kötést ki cseréltem mert nem akartam hogy begyulladjon. Miután ezt megtettem elsétáltam a buszmegállóba és vártam a buszomra. Amikor meg érkezett fel szálltam és elindultam az iskolába. Egy kis idő után oda is értem a sulihoz. Leszálltam a buszról és a suli kapuja felé vettem az utat. Amikor be léptem megláttam Jint és Jungkookot ahogy tök jól elbeszélgettek. Be vallom megfordult a fejemben hogy oda megyek de meg gondoltam magam mert tudtam hogy ha oda mennék csak rosszabb lenne. Így ki kerűltem őket és fel mentem a lépcsőn. Végűl fel érve a második emeletre találkoztam Lizával. Legalább is csak el mentünk egymás mellett de az is találkozásnak számít nem?

Oda értem termemhez és be mentem. Bent le ültem asztalomhoz és gondolkozni kezdtem dolgokon. Például dél után hogy lesz a Jungkookkal lévő korrepem? Jönni fog? Vagy erre se fog jönni? Valószínűleg át ment Lizához hogy ne keljen velem lennie. Áh most arról beszélek hogy kár hogy nem jön Jungkook pedig régen még annak is örültem ha Jungkook beteg. Hogy tudott ilyen gyorsan megváltozni a véleményem Jungkookról?

Picit nevetgéltem a gondolataimon és akaratlanul ki csúszott egy könny csepp szememből. Az emlék picit szomorúvá tett de tudtam hogy nem szabad fel adnom! Most nem az a meg oldás hogy sírok és félre állok hanem az ha ki állok magamért! És már van is egy ötletem!

Meg fogtam telefonomat és elindultam az igazgatói irodába. Mielőtt még be mentem volna valamit csináltam telefonomon és be kopogtam. Nam igazgató be engedett és amikor be értem és be csuktam az ajtót Nam elröhögte magát. Tudtam hogy valamit beszéltek Lizával.

-Szia Jimin! Miben segíthetek?-kérdezte gúnyos mosollyal.

-Előszőr is tudni szeretném hogy miért terjeszti azt hogy le feküdtünk? Ha jól tudom pedig jól tudom ilyen nem tőrtént!-morogtam. Ő a székben ülve karba tette a kezét és kuncogni kezdett.

-Tudod Jimin mivel én is a bandába tartozom ezért kurvára keresztbe kell tennem neked. Sajnálom. De ez az igazság. Az a kép ami készűlt rólunk azt profik meg szerkesztették és elkűldték Jinnek. Figyelj! Én szeretem Jint de ez a munkám és előbb a munka mint a szerelem.- mondta picit szomorúbban.

-Hát ez tök jó! Ki találom! Liza az aki ebben neked segített ugye?-kérdeztem felháborodva.

-Meglehet hogy segített de ő inkább Jungkookot akarja és nem neked keresztbe tenni. Szóval a lány nem annyira jó a munkájában. De könnyen el éri a céljait ami jól jöhet! Na és ha most meg bocsáltassz akkor folytatnám a dolgomat. Mármint a sulisat. El mehetsz!-tessékelt ki az irodából. Mérges arcal távoztam de amint ki értem nagyon elmosolyodtam mert tudtam hogy az egészet fel vettem hangrögzítővel. Elő vettem a telefont és a hangfelvételt meg állítottam. Tudtam hogy ha ezt meg mutatom Jinnek akkor hinni fog nekem. Csak előszőr engedje meg hogy meg mutassam.

Matek korrep ( jikook 18+) Befejezett✔️Where stories live. Discover now