15

1.7K 88 17
                                    

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο που έχω γράψει ως τώρα, 4k+ λέξεις. Ελπίζω να είναι αρκετό για τώρα, επειδή έχω πολύ καιρό να ανεβασω και ούτε νομίζω να μπορώ να ανεβάζω από εδώ και πέρα. Καλή ανάγνωση!!

"Ει, μωρό. Θέλεις να αγωνιστείς μαζί μου;"

"Είσαι τρελός. Δ-Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. "

Λες ενώ αντιστεκεσαι στο άγγιγμα του. Ο Τζανγκουκ σε κοιτάει χαμογελαστός, ενώ τα χερια του σε τραβάνε δυνατά προς το μέρος σου. Αν και δεν σου έχει απομείνει πολύ δύναμη, συνεχίζεις να του αντιστεκεσαι ακάθεκτη.

" Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω. Και εσύ το θέλεις. Το βλέπω στα μάτια σου. Δεν θέλεις να ξεσκίσω αυτόν τον π**στη που τόλμησε να πειράξει το κορίτσι μου;"

Ο Τζανγκουκ όμως είναι δυνατότερος από εσένα και σε έχει τραβήξει πάνω του, ενώ ψυθυριζει στο αυτί σου σαν το διάβολο μεταμορφομενο.

Αυτός σε κοιτάει καθώς δαγκώνεις τα χείλη σου και τραβάς την μπλούζα του.

"Μην τολμήσεις να με χάσεις."

Λες και τον φιλάς παθιασμένα, πριν προλάβει να σου δώσει μια κανονική απάντηση.

Τα μάτια του γουρλωνουν καθώς δεν περίμενε αυτή την κίνηση, αλλά τα χερια του σε υποδεχτηκαν θερμά μέσα στην αγκαλιά του.

Όταν έσπασες το φιλί, κοίταξες το πρόσωπο του. Ήταν κατακόκκινος, όπως και εσύ. Φαινοσασταν λες και είχατε πυρετό ο ένας για τον άλλο.

"Δεν θα σε χάσω ποτέ. Δεν θα σε πάρει κανένας από μένα."

Η σκέψη μόνο τον αναστατώνει. Δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει. Δεν έχει χάσει ποτέ του! Αποκλείεται να χάσει τώρα, ίσως και στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του!

Όταν βγήκαμε έξω, όλοι μας κοιτούσαν. Οι αγώνες είχαν ήδη αρχίσει και η στιγμή μας πλησίαζε. Ο Τζανγκουκ με κρατούσε δίπλα του, από την μέση μου σφιχτά. Τα πόδια μου με είχαν ήδη εγκαταλείψει μετά από όλα αυτά που μου έκανε και δεν μπορούσα να περιμένω την στιγμή που θα κάτσω στα βελούδινα καθίσματα της φεραρι του.

"Τζανγκουκ, περίμενε." λες και ο Τζανγκουκ σταματά απότομα.

"Περπατάω γρήγορα, μήπως θες να πάω πιο αργά;" Φαίνεται ότι νοιάζεσαι για σένα και θέλει να σε φροντίσει, αλλά δεν είναι αυτό που σε ανησυχεί αυτή τη στιγμή.

Troublemaker | Jeon Jungkook BTS Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα