17.Bölüm: VEDALAR VE BAŞLANGIÇLAR

500K 29K 61K
                                    

Beğenmeyi ve bol bol yorum yapmayı unutmayın lütfen.

NIGHTWISH - Amaranth

Son Lux - Flicker


17.Bölüm: VEDALAR VE BAŞLANGIÇLAR


Bir derdim vardı, tüm dünyayla. Derdim vardı, tüm adaletsizliklere. Derdim vardı tüm kötülüklerle. Derdim vardı asıl kötü olan V'yle.

Hayatı küçük ekranların arkasından, bize gösterilen kadar izliyorduk. Araştırmıyor, düşünmüyor ve gerçek ortaya çıktığında yuhluyorduk. Belki de bu yüzden kaybediyorduk.

Damağımda alkolün keskin tadı, tenimde Alanguva'nın izler vardı. Zemine inen asansörün kapısı yavaşça açıldı.

Açılan kapının ardında Didem Çınar duruyordu. Duvara yaslanmış, asansörden inecek kişiyi bekliyordu. Beni beklemediği kesindi. Bakışları benimle kesiştiğinde öfkeyle, yaslandığı duvardan doğruldu. Gözleri sinirle irileşti.

İki sevgili de çok uyuzlardı.

Asansörden dışarı adımımı attım. Bir elimle dudağımın kenarını temizledim, sanki dağılan rujumu temizliyormuş gibi. Diğer elimle elbisemin buruşan eteğini düzelttim. Sırıtarak yanından geçerken, neye uğradığını şaşırmış gibiydi.

"Bana bak!" Durdum, bu kızda ciddi bir üslup bozukluğu vardı. Hızlı adımlarla yanıma yaklaştı ve kolumdan tuttu, tırnaklarını etime geçirerek. Karşımda durdu, güçlü durmaya çalışıyordu.

Bir kolumdaki eline bir ona alayla baktım.

"O kadar sıkıcı ve öngörülebilir bir insansın ki Didem, Ateş'in seni neden istemediğini anlamaya başlıyorum." Sözlerimle tırnakları etime daha da battı.

"Aranızda ne var?" Yüzünün aksine ses tonu sakindi, kendini sakin olmaya zorluyordu.

Elim, kolumdaki elinin bileğine gitti. Bileğini tuttum, benim için sert olmayacak şekilde ama anlaşılan onun için sertti ki ağlamamak için zor duruyordu.

"Sevgilin her gördüğü yerde üstüme atlıyor, senin sevgini hak etmeyen şerefsizin teki." Dedim samimi bir tavırla.

"Ateş'ten bahsediyoruz. Sen onun üstüne atlıyorsundur sürtük!" Dövmemeliyim, dövmemeliyim, dövmemeliyim.

"Vazgeçtim, sana ne yaparsa hak ediyorsun. Bu kadar aptal olmak zor olsa gerek." Yanından geçecektim ki önümü kesti.

"Senin gibileri çok gördüm, parası için ona yamanmaya çalışıyorsun." Ama sen çok klişesin amına koyayım ya! Yok Yeşilçam filmi çekiyoruz.

"Kızım sen hangi filmden fırladın? Çık önümden, elimden bir kaza çıkmasın." Arkamda kalan asansörün kapısı açıldı. Didem'in gözleri arkamdaki noktaya takılı kaldı. Az önce tuttuğum bileğini havaya kaldırdı ve diğer eliyle tuttu.

"Ne kadar kaba bir kadınsın! Canımı yaktın." Ağlamaya başladı.

Yok amına koyayım ya.

Arkamda Ateş vardı ve Didem mazlumu oynuyordu. "Didem?" Diye sordu Alanguva ve yanımıza geldi.

Didem kızarmış bileğini Ateş'e gösterdi. "Bu kadın bana saldırdı." Dedi ağlayarak. Ateş, bileğine baktı ardından bana. Bu kadın benden de iyi oyuncuydu.

"Ağlamadan konuş Didem." Dedi sesinde en ufak değişim olmazken.

"B-ben kibar olmaya çalıştım ama bana saldırdı."Kollarını Ateş'in beline sardı ağlamaya devam ederken. Ateş'in gözleri kolumdaki tırnak izine takıldı.

ATEŞPARE (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin