Bileitä ja hairahduksia

761 21 0
                                    

           

                          ~   IRIS   ~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                          ~   IRIS   ~

2 viikkoa aikaisemmin:

Huokaisen ja paiskaan kaapin oven kiinni. Käännän katseeni viereeni ilmestyneeseen ystävääni.

Hän tervehtii minua, ja alkaa selittämään illalla pidettävistä "illanistujaisista".

"Siis Sebun luokse tänään kuueks. Sen isoveli tuo sinne juomisia. Vaan lukion ja amikse vikat tulee sinne" Noora kertoo innoissaan.

"Pääasia siis on, että saadaan pää sekasin ja nollaus" hän jatkaa.

Nyökkään, ja alan miettimään että mitähän tästäkin tulee. Tietenkin minä sinne menen. Tarvitsenkin kunnon nollauksen.

*****

Viimeistelen luomivärini, teen rajaukset ja sutaisen ripsiini ripsaria. Laitan huuliini vielä huulipunaa, ja kiharran hiukseni.

Pukeudun mustaan alle puoleen reiteen asti olevaan kynähameeseen. Sen lisäksi päädyn lyhyeen ja kireään pitkähihaiseen pitsipaitaan, joka on avara kauluksinen ja räikeän punainen. Sujautan vielä jalkoihini luotto maiharini. Sitten astun ovesta ulos kylmään tuuleen.

Minun ei tarvitse kauaa odottaa, kun musta bemari kaahaa eteeni. Kävelen auton luokse ja astun sisään. Istuudun penkille, ja kurottaudun suutelemaan kuskin paikalla istuvaa Joelia.

Suudelma muuttuu jatkuvasti intohimoisemmaksi, kunnes lopulta vetäydyn kauemmas.

Joel on siis yksi säädöistäni. Onhan hän kuuma, mutta ei mitään poikaystävä materiaalia. Enkä minä todellakaan ole tyttöystävä materiaalia. Juttumme on siis aika yksinkertainen. Silloin kun olemme kahdestaan olemme yhdessä, mutta muulloin voimme tehdä mitä haluamme.

Korjaan huulipunaani, ja Joel lähtee ajamaan.

Sebun luo ei ole pitkä matka, joten olemme pian perillä. Hyvästelen Joelin, ja hän katoaa näkyvistä.

Kun astun Sebun kodin ovista sisään, terävä viinan katku kantautuu nenääni. Bassojen jytke kuuluu todella isolla, ja huomaan suurimman osan olevan jo paikalla.

Kävelen suoraan juomapöydälle ja nappaan täyden viinapullon itselleni. Kulautan siitä suuren hörpyn kurkustani alas.

"Kaikki on paikalla, eli nyt pullon pyöritystä" luultavammin Sebu kajauttaa isoon ääneen.

Bileissä on tapana olla yhdenlaista pullonpyöritystä. Tehtävänä on pyörittää pulloa, ja suudella sitä johon pullo osuu. Ja mitä kiihkeämpi suudelma, sen parempi.

Kulautan taas viinaa alas, ja rentoudun hieman. Porukka on jakaantunut istumaan sohville, penkeille ja tuoleille, joita on olohuoneeseen kannettu. Istuudun Nooran ja jonkun amispojan väliin.

Peli aloitetaan, ja Sebu pyöräyttää pulloa. Se pysähtyy osoittamaan Nooraa, ja Sebu vetää hänet pitkään suudelmaan. Ihmiset taputtavat ja pullo pyörähtää uudelleen. Pari kierrosta kuluu ilman että minun täytyisi osallistua niihin mitenkään.

Hetken kuluttua pullo pysähtyy kohdalleni, ja Teemu kurottuu suutelemaan minua. Teen suudelmasta ahnaan kielisuudelman, ja saan sillä ihmiset hurraamaan.

Teemu on minun kanssa samalla luokalla. Emme ole mitään ylimpiä ystäviä, mutta emme vihamiehiäkään. Teemun kanssa en ole koskaan kuitenkaan tehnyt mitään, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

Palatessani istumaan paikalleni, virnistän vain ylpeänä ja vuorostani pyöräytän pulloa. Se pyörii kauan, kunnes pysähtyy osoittamaan Oliveria. Sisäisesti jähmetyn paikoilleni, mutta yritän olla näyttämättä sitä muille.

Oliver, on minun ikäinen. Hän on amiksessa ja on semmoinen perus bad boy joka leikkii naisilla, polttaa, bilettää ja juo. Häneen ei todellakaan kannattaisi sekaantua...

Nousen ylös, astelen Oliverin eteen kohdaten hänen katseensa. Hetken mielijohteesta istahdan hajareisin hänen syliinsä, ja painan huuleni hänen omilleen. Suudelmasta tulee todella pitkä, ja imelä. Tunnen Oliverin kädet lantiollani, ja upotan käteni hänen hiuksiinsa. Maistan hänen makunsa, ja haistan hänen tuoksunsa, joka on sopusuhtainen yhdistelmä tupakkaa ja olutta.

Ihmiset vislaavat ympärillämme ja metelöivät kovaa. Irrottaudun suudelmasta, isken silmää Oliverille. Nousen ylös ja palaan takaisin paikalleni.

"Tuossa oli ehdottomasti kyllä voittaja!" joku poika toteaa, muiden kompatessa häntä.

Virnistän, ja otan huikan viinastani.

Peliä pelataan vielä muutama kierros, kunnes kaikki kyllästyy siihen. Olen tässä juonut jo todella paljon alkoholia, ja alan olla jo aika kännissä.  Kuulen biisin vaihtuvan, ja päätän mennä tanssimaan. Tanssin jonkin aikaa Nooran ja jonkun muun tytön kanssa, kunnes tunnen jonkun laskevan kädet lanteilleni. Käännähdän ympäri huojahtaen hiukan, ja kohtaa taas Oliverin kauniit silmät.

Hymyilen hänelle leveästi ja kierrän käsivarteni hänen kaulansa ympärille. Tanssimme siinä muutaman biisin verran, kunnes vedän meidät tanssilattialta sivummalle.

Heti kun olemme päässeet pois muiden tanssijoiden tieltä, painan huuleni Oliverin huulille. Hän vastaa suudelmaan kiihkeästi, ja tunnen hänen hivuttavan kättään lantioltani alaspäin. Huokaisen pienesti ja tunnen hänen virnistävän huuliani vasten.

Oliverin kosketus tuntuu niin kutkuttavalta ihan uudella tavalla, että en voi muuta kuin haluta häntä.

Suutelen hänen kaulaansa, ja teen suudelmilla polkua hänen korvanlehdelleen.

"Etsittäisiinkö joku hieman rauhallisempi paikka, niin voitas jatkaa tästä eteenpäin" kuiskaan hänen korvaansa.

Vetäydyn taaksepäin, ja näen hänen virnistävän minulle. Oliver tarttuu minua kädestä, ja vetää minut portaille. Niitä pitkin kapuamme  yläkertaan, ja menemme siellä sijaitsevaan vierashuoneeseen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Words 682

The beginning of UsWhere stories live. Discover now