11. İHTİLAL 💌

35 7 2
                                    

Sevgili beyefendi,

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sevgili beyefendi,

Sorunlarınız ne oldu? Yani kapınıza dayanan o insanlar size bir şeyler yaptı mı? Lütfen yapmadı diyin zira sizin yanınıza gelme cesaretine kavuşamadığım için bir haftadır içten içe kendimi tüketmiş durumdayım. Bana iyi olduğunuzu söylemenize ihtiyacım var. Beni soracak olursanız ben sizi düşünüyorum, içine girdiğiniz durumları ve kendi işlerimi. Arada oyalanmak ve kendi oluşturduğum bahçemde vakit geçirmek kafamı biraz da olsa dağıtıyor. Bir sürü çiçeğim, bitkilerim ve ufacık büyümeyi bekleyen ağaçlarım var. Onlara isim bile taktım!

Morşu, kukule, Reila.

Biliyorum çok yaratıcı değilim ama hepsinin yapraklarına ve duruşlarına muazzam yakışan isimler bunlar! Keşke size bahçemde küçük bir tur yaptırabilseydim, belki o zaman size anlatmak istediklerimi çok daha iyi anlayabilirdiniz. Belli mi olur, bir gün sahiden de birlikte dolaşabiliriz... Emin olun size bahçe işlerimden büyük bir zevkle bahsedeceğim.

Kafanızı dağıtabildim mi? Bu mektubum size iyi gelebildi mi? Ah, ah... Ne halde olduğunuzu keşke hemen öğenebilseydim fakat siz yazmadan bunu asla bilemem. Aileniz, özellikle anneniz ve kız kardeşiniz nasıllar? Bu üzücü hadiseden onlarda çok etkilendi mi? Sizin onları elinizden gelenin en fazlasını yaparak koruyup kollayacağınızı biliyorum. Esasen sizi tanıyorum, siz kendi kalbinizi öldürebilecek kadar cesur fakat başkasının kalbine kıyamayacak kadar merhametlisiniz. Gözleriniz, en güzel yeriniz. İçindeki duyguları cam gibi parlayan göz bebeklerinizde görebilen insanlar çok ama çok şanslıdır.

Bir gün size yakından bakabilecek miyim?

Size ne kadar da büyüleyici olduğunuzu söylemek istiyorum, yüz yüze.

Cesaretlenip kendimde o gücü bulduğumda size bu teklifi hiç tereddüt dahi etmeden yapacağım.

Kendinize çok iyi bakın.

Sevgilerle...

-M

SATIRLARIMDAN BİR SEN GEÇTİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin