14. KALIPLAR VE DUVARLAR 💌

46 5 0
                                    

Güzel hanımefendiye,

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Güzel hanımefendiye,

Bahsettiğiniz kişi şayet sizseniz kendinize büyük haksızlık ediyorsunuz. Güzellik kavramının sizin düşündüğünüz kalıpların içinde dayatılması gerektiğini düşünmüyorum. Güzellik benim şahsi fikrime göre görecelidir. Bir kadın bedeni belirli kalıplara dayandırılmamalıdır. Sonuçta her insan özeldir değil mi? Kendi tabiatına göre yaratılmıştır.

Sizde emin olarak söylüyorum çok özel bir kadın olmalısınız. Görüşlerinize katılıp katılmadığıma dair sorular sormuşsunuz. Elbette size katılıyorum. İnsanlar nefret ve kötülükten hiçbir zaman iyiliği doğurmamıştır ki bu mümkün de değildir. Anlaşmaya varmaları iki taraf içinde önem arz etmektedir.

Sevgili hanımefendi birkaç mektubumuzda hep olumsuz şeylerden bahsettik. Hayatın kavgasına kalemlerimizi de alet ettik, onlara tutunduk. Biraz da gülmeye ne dersiniz? Bana katılır mısınız bilemiyorum fakat katılmanızı çok istiyorum. Sizi gülümsetebilecek anılara sahibim. Belki birbirimizi daha iyi tanıyabilmek adına güzel bir başlangıç yapmış oluruz, yeniden.

İcabet eder misiniz?

Yeni kalıpları yıkar mıyız?

Sevgilerimle, bol güneşli günler...

-A

SATIRLARIMDAN BİR SEN GEÇTİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin