Capitolul 4.

3.1K 144 34
                                    

,,Nicio cicatrice din inima mea care a fost provocată de un dușman, nu a fost mai puternică decât cicatricea făcută de persoana iubită."

Marko

Îi văd ieșind pe ușă împreună, iar asta mă distruge. Oare ea chiar nu observă că mă face cenușă? Încerc să îmi țin în lanțuri răbdarea și aștept să văd cum are de gând să mă distrugă.

De ce iubim? De ce trebuie să ne atașăm de oameni care poate nu simt același lucru? Este unul din cele mai groaznice sentimente.... și mă bucur că nu l-am simțit cu tine. Tu ai fost ce am avut nevoie. Tu ai fost cea care mi-a schimbat gândirea și m-a ajutat să mă maturizez. Ai intrat în viața mea când nici nu îmi puteam imagina așa ceva, dar ai fost cel mai bun lucru pe care mi l-am dorit. Doamne cât am putut să te iubesc... ai făcut din mine un om mai bun și te apreciez enorm pentru asta . Sufletul meu încă e la tine și îmi spune că nu aici e finalul, dar oare există un final? Aștept ziua când noi vom continua povestea dar până atunci trebuie să închidem cartea asta... putem?

Știu că am jignit-o, iar pentru asta mă urăsc. Nu aș răni-o niciodată, iar excesul de furie pe care l-am avut în momentul în care am lipit-o de perete, am să-l regret toată viața. Nu m-aș fi atins de ea în modul acesta niciodată. Știu că am înrăutățit lucrurile și mi-am vărsat nervii pe ea. Regret tot ce i-am spus, dar chiar m-a enervat.

As vrea să îi spun că nu regret că te-am cunoscut. Nu regret că am fost împreună. Nu regret că seara adormeam cu gândul la tine, și dimineața erai prima ce-mi venea în minte. Nu regret că erai unul din motivele pentru care zâmbesc. Nu regret că te-am lăsat să mă îmbrățișezi sau să mă săruți. Nu regret că mi-am petrecut timpul cu tine. Nu regret că ti-am vorbit despre mine, despre planurile mele. Regret însă că te-am lăsat să pătrunzi mult prea adânc în sufletul meu, încât ți-am dat puterea de a mă răni... dar ghici ce?! Sunt Marko Adams și nu mă voi lăsa prostit de micile joculețe ale unei femei.

Te-aș pedepsi draga mea pentru comportamentul tău, dar acum, pentru început am alte planuri... în primul rând trebuie să dispară cât mai repede din peisaj Andrew Brayden și dacă nu va dori sper să îi placă în spatele gratiilor.
Am citit dosarul lui. Stormy a făcut o treabă bună și cu siguranță săptămâna viitoare când va avea loc procesul, judecătorul va decide că Andrew este nevinovat. Totuși... am alte planuri pentru el. Dacă nu va fi de acord după ce procesul se va sfârși să plece și să rupă orice legătură cu Stormy, va avea necazuri. Acum rămâne la simpla lui alegere.

—Marko! Dn-ul Christian te cheamă! mă anunță Amber poziționându-se în fața mea.

—Bine! Und...

—Pot să te întreb ceva? mă întrerupe aceasta.

Aprob din cap curios și aștept să văd ce are fata să mă întrebe.

—Mă întrebam dacă mai este ceva între tine și Stormy, adică v-am auzit certându-vă mai devreme și voiam să știu dacă este totul în regulă cu voi.

Lasă capul în pământ la contactul cu ochii mei și bine face. Nu am de gând să ii răspund la această întrebare. Știu ce intenții are și nu vreau sa îi dau șanse... Clara mereu a alergat după un loc în viața mea. Este frumoasă, deșteaptă, dar se bagă peste tot și este prea prefăcută pentru gusturile mele. Nici măcar pentru o noapte nu as băga-o în patul meu.

MarkoUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum