#4

2.9K 114 12
                                    

ΧΡΗΣΤΟΣ(POV)😈
Μετα απο αυτο που εγινε με τη Κατ και τις φιλες της σημερα πηγαμε για καφε στο στεκι μας.

"Ρε μαλακες τι ηταν αυτο σημερα με το φυτο και τα σκυλακια της;" ειπε ο Σταυρος γελωντας.

Ξερω θα λετε οτι ειμαι μεγαλος πουστης που κανω bullying στη ξαδερφη μου αλλα ουτε που καταλαβα πως αρχισε. Αυτο που θελαμε εμεις ειναι να γινουμε players και badboys στη πορεια ομως καταλαβαμε οτι δεν επρεπε να δειξουμε τις αδυναμιες μας. Η δικια μου ηταν η Κατ. Ετσι αποφασισαν τα αγορια οτι επρεπε να τραβηξουμε τη προσοχη και να το παιξουμε σκληροι χρησιμοποιωντας τη μικρη μου.

Υπο αλλες συνθηκες θα εσπαγα το κεφαλι σε οποιον την πλησιαζε αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη. Ειχαμε μπλεχτει με μια αλλη παρεα μεγαλυτερων και μια μερα πλακωθηκαμε τοσο ασχημα που επεστρεψα σπιτι γεματος μελανιες, με κοψιματα και αιμορραγουσα.

Η Κατ ηταν εκει και μου περιποιηθηκε τα τραυματα. Το εκανε οσο πιο σιγα μπορουσε για να μη με πονεσει. Ποιος να της το λεγε τοτε πως εγω θα τη πονουσα με το χειροτερο τροπο στο μελλον. Οσο με φροντιζε τη παρατηρουσα γιατι ηξερα πως θα ηταν η τελευταια φορα που θα την ειχα διπλα μου και οντως απο την επομενη μερα που το ξεκινησαμε δεν εχει κατσει ποτε διπλα μου.

Με ποναει που τη βλεπω ετσι αλλα δε γινοταν αλλιως. Ο Σταυρος δειχνει πως τη μισει περισσοτερο απο ολους αλλα ειναι εκεινος ειναι που πονεσε περισσοτερο εκεινη τη μερα. Ηταν μια εβδομαδα στο νοσοκομειο και αν δε προλαβαινε ο Αρης να τον παει μπορει να πεθαινε. Δε βαζει τη ζωη του πανω απο τη δικη της απλα προσπαθει να επιβιωσει.

Ο Αρης αποδειχθηκε ο πιο σωστος απο ολους ποτε δεν απλωσε χερι πανω της. Της εχει φωναξει, την εχει βρισει αλλα ποτε δε την αγγιξε.

Ακομα κι εγω την εχω χτυπησει και ντρεπομαι για αυτο. Δεν εχουμε δικαιολογια πια ομως! Γιναμε οι μεγαλυτεροι players του σχολειου, εχουμε γνωστους παντου ολοι μας φοβουνται και εκεινη η παρεα εχει φυγει. Εμεις ομως το συνεχίσαμε για να μη λενε πως μαλακωσαμε.

Την βλεπω μερα με τη μερα να καταστρεφεται. Να χανει ενα μερος του εαυτου της και για αυτο φταιω εγω που δεν ημουν εκει να τη προσεχω οπως της ειχα υποσχεθει.

Flashback
Ημουν 6 χρονων και εκεινη ηταν 5. Ειχαμε παει βολτα στη παραλια και παιζαμε κυνηγητό,  οταν την επιασα με αγκαλιασε και κατσαμε στην αμμο να δουμε το ηλιοβασιλεμα μαζι.

You Changed Me!!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα