[01:99] Utószó

1.3K 53 17
                                    

Na hát elérkezett a vége..

Nagyon szépen köszönöm mindenki türelmét, tényleg ❤️
Több mint egy év kellett hogy eljussak idáig. Nagyon sokszor volt hogy tartós ideig nem tettem fel semmit, és tényleg nagyon hálás vagyok hogy ennek ellenére mégis olvassátok a sztorit.

Most ezután egy kisebb szünet lesz, mivel költözünk, májusban szakmai vizsga, meg még a tanárok versenyre is küldenek szóval nem nagyon lesz időm.

Azonban van két sztori a draftok között, és az lenne a kérdésem hogy ti melyiket szeretnétek hogy először lefordítsam?

Az egyik az ugyanígy 200 részes és ugyanettől az írótól van, az a címe hogy Retweet.

A másik pedig az már egyszer ki lett téve, talán 10 rész, aki régóta követ az talán még emlékszik rá, az a címe hogy Ujjlenyomatok. Ez jóval rövidebb, mert kb 50-60 rész, viszont végig szöveg van benne.

Rátok bíznám a döntést, aztán majd meglátjuk.

A nőiesnek van egy folytatása, amit tervezek majd lefordítani, de még nem most, előbb a korábban említett két sztorit fejezném be. 

Emellett van egy Taekook sztori ami már kész viszont van egy alternatív befejezése és azt fogom ezután lefordítani.

Még egyszer nagyon köszönöm hogy olvastátok a fordítást, annak ellenére hogy valószínűleg teli van hibákkal. 

Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek valamint boldog új évet, és vigyázzatok magatokra. Mindenkinek jó egészséget kívánok ❤️

Ezt kiírtam az új sztori elejére is, de leírom itt is. A Retweetből le van fordítva 70 rész, és mivel olyan régóta váratlak titeket úgy gondoltam hogy kb. 10-et kiteszek, egy kis ízelítőként. Viszont addig nem akarom kitenni a többi részt amíg nincs lefordítva az egész. Nem szeretném ha az lenne mint a nőiesnél, hogy annyit kellett várnotok mert nem volt időm fordítani. Remélem megértitek, és hogy megéri majd a várakozás.

Nőies || Jikook ✔️Where stories live. Discover now