Select All
  • Captain Arash's only love ✅
    546K 23.1K 54

    [Pattenson Family vol. 1] "Kenapa you benci I sangat? Hina sangat ke I ni di mata you?" - Delyn Fawara - "Yes. Memang kau hina. Nak tahu kenapa? Sebab kau tu perempuan murah sama je macam mak kau tu. Dua-dua sundal tak bermaruah." - Arash Mikael Al-Qawiysh - "Kenapa you tak boleh cinta dan sayangkan I macam mana...

    Completed  
  • BOW TO HER
    247K 29.1K 40

    RAJA FAHIM BAIHAQIE Dia yang digelar raja. Raja dalam mematahkan hati gadis Askania Highschool. Sebut sahaja The Legendary Player,satu sekolah kenal siapa. Jatuh cinta? "Aku tak akan jatuh cinta selagi aku tak jumpa perempuan yang mampu tundukkan perangai playboy aku" - Raja Fahim Baihaqie Dan kata-kata itu harus dite...

    Completed  
  • 𝐇𝐢𝐬 𝐋𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐖𝐢𝐟𝐞 | 𝐂
    450K 36.8K 38

    𝑴𝒊𝒙 𝑳𝒂𝒏𝒈𝒖𝒂𝒈𝒆 𝑴𝒂𝒍𝒂𝒚𝒔𝒊𝒂 / 𝑰𝒏𝒅𝒐𝒏𝒆𝒔𝒊𝒂 #1 𝑮𝒂𝒗𝒓𝒊𝒆𝒍'𝒔 𝑺𝒆𝒓𝒊𝒆𝒔 𝐇𝐢𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐇𝐢𝐬 𝐋𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐖𝐢𝐟𝐞 Hani Marinka Pertemuan kita bukan kehendak bersama Persatuan kita bukanlah kemahuan bersama Namun, jodoh itu sudah tertulis di Luh Mahfuz Namamu Yang ada di Luh Mahfuz hanya untukk...

    Completed   Mature
  • 𝐀 𝐁𝐚𝐝 𝐃𝐚𝐝𝐝𝐲 | 𝐂
    585K 52K 41

    𝑴𝒊𝒙 𝑳𝒂𝒏𝒈𝒖𝒂𝒈𝒆 𝑴𝒂𝒍𝒂𝒚𝒔𝒊𝒂 / 𝑰𝒏𝒅𝒐𝒏𝒆𝒔𝒊𝒂 #2 𝑮𝒂𝒗𝒓𝒊𝒆𝒍'𝒔 𝑺𝒆𝒓𝒊𝒆𝒔 𝐇𝐢𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐇𝐢𝐬 𝐍𝐚𝐮𝐠𝐡𝐭𝐲 𝐆𝐢𝐫𝐥 Kerana kesilapan yang tak terduga, satu sosok kecil muncul menghantui hidupnya saat di umur hampir 18 tahun. Tentunya membuat lelaki remaja itu buntu bagaimana harus mengurus sos...

    Completed   Mature
  • 𝐃𝐢𝐚, 𝐋𝐚𝐤𝐚𝐫𝐚𝐧 𝐈𝐧𝐝𝐚𝐡
    385K 47.6K 42

    𝑴𝒊𝒙 𝑳𝒂𝒏𝒈𝒖𝒂𝒈𝒆 𝑴𝒂𝒍𝒂𝒚𝒔𝒊𝒂 / 𝑰𝒏𝒅𝒐𝒏𝒆𝒔𝒊𝒂 𝐀𝐌𝐄𝐄𝐑 𝐁𝐄𝐇𝐙𝐀𝐃 𝐄𝐋 𝐅𝐀𝐓𝐇 𝐅𝐓. 𝐀𝐊𝐀𝐍𝐈𝐀 𝐌𝐀𝐘𝐈𝐒 𝐐𝐈𝐅𝐓𝐀𝐇 𝐇𝐢𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐇𝐢𝐬 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐢𝐟𝐮𝐥 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥 Kisah pasangan yang bersatu tanpa mengenali dan saling cinta namun keduanya bergenggaman tangan untuk menuju ke jalan yang be...

  • ISTERI TUAN GHIBRAN | SU
    809K 81.8K 31

    She is mine❞ "Tuan muda, puan buat hal lagi dia curi ayam jiran." Menjadi suami seorang gadis yang nakal memang pilihan nya namun menjaga gadis itu bukan lah sesenang yang disangkakan oleh nya. "Tuan muda tuan muda eh tak sedar ker diri tu dah tua orang asyik panggil tuan muda."- Dahlia umairah. "Yang kau...

  • GAVRIEL
    1.6M 149K 80

    (COMPLETED) Siapa MARIA? Di satu sudut Maria hanyalah seorang perempuan biasa yang terpilih nenjadi pelatih di kem latihan ketenteraan Gavriel. Dan dari sudut lebih terperinci, NOAH mula mencari sesuatu terpendam dibalik mata hitam pekat itu. Susuk Maria seperti seseorang yang membawa beribu rahsia tak mampu terung...

    Completed  
  • MY PRECIOUS WIFE
    182K 16.3K 19

    - slow update - Mikael menikahi Farah bukan atas rasa cinta namun disebabkan wajah Farah yang sama seperti kekasihnya. Dengan cara ini saja dia dapat melepaskan kerinduan pada wanita kesayangannya itu. "I rindukan you, darling." - MIKAEL NUKMAN Farah percaya cinta Mikael terhadapnya adalah benar dan ikhlas. Tetapi se...

  • ✓ | 𝐂𝐈𝐍𝐓𝐀 𝐇𝐀𝐓𝐈 𝐃𝐈𝐀
    78.6K 5.6K 44

    ⋆ ˚。⋆୨୧˚ Last Cinta Series ˚୨୧⋆。˚ ⋆ Kisah cinta seorang lelaki kepada seorang perempuan yang berbeza pangkat dan status dengannya membuatkan dirinya terasa kecil. FARHAN RIYAZ - Lelaki yang berasal dari keluarga sederhana, mempunyai Ijazah Sarjana Muda Kedoktoran. Sama seperti ayah dan kakaknya. Membuat keputusan untu...

    Completed  
  • 𝐅𝐈𝐆𝐇𝐓 𝐅𝐎𝐑 𝐋𝐎𝐕𝐄 【𝐂】
    206K 9.9K 49

    ~Wife For The Doctor Dipertemukan kerana pekerjaan.Seorang doktor pakar dengan seorang doktor pelatih. Kedatangan Afiqa Darwiana sebagai doktor pelatih di ISH (International Surgeon Hospital) membuatkan Haizer Haris tidak senang duduk. Hari-hari mereka hanya dipenuhi dengan pergaduhan sahaja.Setiap hari pasti ada sesu...

    Completed  
  • C | JODOH ADAM HARRIZ
    26.7K 1.9K 36

    ( 𝕁𝕠𝕕𝕠𝕙 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕖𝕤 𝕊𝟙 ) KNOWN AS JODOH KITA Kehilangan orang tersayang milik Adam dan Nisa digantikan dengan kehadiran orang sekelilingnya begitu juga pertemuan mereka yang bermula sebagai rakan kerja. Pengenalan mereka yang bermula sebagai rakan kerja itu telah berpanjangan sehingga ke jinjang pelamin. "Saya...

    Completed  
  • Jiran Paling Annoying©
    38.4K 5.2K 62

    ﷽ 𝑇ℎ𝑖𝑟𝑑 𝐵𝑎𝑏𝑦 @haniswrite Narissa Safiyya - Seorang penulis novel yang tidak diketahui identitinya , hanya mahu dikenali dengan nama pena iaitu Srikandi Rahsia. Seorang penulis bestseller yang hidup bagaikan terperuk di dalam hutan. Turut bekerja sebagai seorang tutor peribadi kepada seorang budak lelaki beru...

    Completed