okuyacaklarım
27 stories
İntizar-Son Mürekkep by abcdorac
İntizar-Son Mürekkep
abcdorac
  • Reads 63
  • Votes 33
  • Parts 3
Bir cinayet kitabı başını en fazla ne kadar derde sokabilir? Halet Merezoğlu,adli tıptan mezun olduktan sonra işe atılmak yerine evinde polisiye kitapları yazan bir hanımdır.Ama ne yazık ki bu kitaplar çok satmaz,sadece bir avuç okuyucusu vardır.Ama sonra ismi bilinmeyen takıntılı bir hayranı,kitaplarında bahsi geçen cinayetlerden birini işler ve bu olay herkesçe duyulur.Genç kadının kitapları çoksatanlara girer ama bu aynı zamanda Halet'in başına bir dert olur.Çünkü katili bulamayan polisler "Bir kitaptaki cinayeti en iyi yazar bilir." diyerek Halet'i gözaltına alırlar. Saba Arın,bir dedektiftir.Halet'in yaptığı anlaşma sonucu eğer Saba ile gerçek katil bulunursa Halet serbest bırakılacaktır. Peki ya bu kim? 5 Şubat 2024
Kafamın İçindeki Ölüm Meleği (+18) by abcdorac
Kafamın İçindeki Ölüm Meleği (+18)
abcdorac
  • Reads 928
  • Votes 692
  • Parts 39
Çevremi önemsemiyordum,bencildim egoistim.Kafama taktığım siyah kulaklığın ardı umrumda bile değildi,insanlardan nefret ediyordum.İnsanlar çok mu aptaldı yoksa zeki olan ben miydim? Belki ikisi belki de hiç biri... Penelope brönne,zorbalığı ve hayatın gaddarlığını küçük yaşta öğrenmiştir.Hayatta yaşadığı bazı şeyler onda psikolojik sorunlara sebep olmuş ve onu yalnızlaştırmıştır.Psikolojik sorunları onu ilaç kullanmaya itse de bu ilaçlar ona yetmiyor,kendini kontrol edemiyordur. Bir arkadaş buluşması en fazla neyi değiştirebilir?Penelope bir gün tek arkadaşı Albert ile alışveriş merkezine gider,ikisine de göre bu normal bir buluşmadır,o mağazaya girene kadar...O mağaza Mysterica'dır ve üzerinde mor mücevherler olan takılar satar.Ama bu takıların güzel olmaları dışında bir özelliği daha vardır:Üzerlerindeki mor taşlar takan kimselerin ruhlarına bağlanır ve özel güçler elde etmelerini sağlar.Bunun yanında bir silah sahibi olurlar,ama bunu bir tek SAKRONLAR bilir... Penelope o mağazadan bir kolye alır ve onu taktığı andan itibaren hayatı bir daha eskisine dönmez. İçinde baskılanan öldürme arzusu onu sarar ve kendini ormanın derinlikte cinayet işlerken bulur.Sıradan bir öğrenci olan Penelope,bir anda tüm İsviçre tarafından aranan bir seri katil olur. Okulda zorbalığa uğrayan bir inek,nasıl kan kokan bir katil olabilir?Bu kızın saçlarının rengi bile kandan gelirken alın yazısının böyle olmadığı ne mağlum?
The Grim Reaper In My Mind by abcdorac
The Grim Reaper In My Mind
abcdorac
  • Reads 56
  • Votes 32
  • Parts 5
Penelope Brönne, who suffers from psychological problems, has no friends other than Albert. One day, these two friends go to a shopping mall and buy a strange necklace from a strange shop. The strange part of this necklace is not its appearance, but what happens to Penelope when she wears the necklace. This necklace pushes Penelope to irreversible actions and more. Suddenly, her life changes, her life becomes better but also worse. Corpses in the forest, special powers, wizards, enemies... This book tells about the great things that Penelope, who is not that old, experienced and did.
Üç Sıcak Çikolata (Tek Bölümlük) by mcflyb
Üç Sıcak Çikolata (Tek Bölümlük)
mcflyb
  • Reads 4,184
  • Votes 511
  • Parts 1
Üç sıcak çikolata, üç mektup ve üç kadın... Zor seçimler yapmak ve büyümek hakkında farklı bir yılbaşı hikayesi...
yüzde bir ve doksan dokuz hayal by deathpoems
yüzde bir ve doksan dokuz hayal
deathpoems
  • Reads 2,594
  • Votes 455
  • Parts 8
sen benim yüzde bir'imsin.
ultraviolence | wolfstar texting ✓✓ by nsrutherford
ultraviolence | wolfstar texting ✓✓
nsrutherford
  • Reads 10,487
  • Votes 835
  • Parts 32
Neden buna katlanıyorsun ki?
bulantı by sadecemeftun
bulantı
sadecemeftun
  • Reads 2,189
  • Votes 196
  • Parts 10
gizli düşler ve bozuk şiirler, özellikle bulantı yaratanlar. ©2024 | sadecemeftun
ölü kırlangıçlar, yuwin by thatislouisa
ölü kırlangıçlar, yuwin
thatislouisa
  • Reads 4,584
  • Votes 562
  • Parts 15
Yaralı umutlarımızın, kanlı ellerin fütursuzca kıydığı sevgimizin darağacında asılı kalışının hikâyesi bu. Narin kanatlarına düşlerimizi bağladığımız kırlangıçların ölüm kokan çırpınışları ile göğe yükselişinin hikâyesi.
çünkü sen bir kumrusun by sillage07
çünkü sen bir kumrusun
sillage07
  • Reads 612
  • Votes 94
  • Parts 13
Sevilmek için çırpınan şu kırgın yüreğimin sesini duydun sen.
affet beni liena. by arheme
affet beni liena.
arheme
  • Reads 230
  • Votes 51
  • Parts 1
affet beni liena-, affetmesen bile tamam, sadece git artık, ağlama artık.