Select All
  • The Proposal | A Romantic Comedy
    330K 36.5K 69

    ❝ Is it okay to marry the groom before their love bloom? ❞ The Proposal - 2020

    Completed  
  • [ON-GOING] 50 Days Before Leaving 출발 50 일전(JUNGKOOK BTS FANFICTION)
    32.9K 5K 57

    Seorang Jungkook yang terlupa tanggungjawabnya sebagai seorang suami. Dan seorang Min Young yang terlalu memendam rasa dalam hati sehinggakan berlaku kejam terhadap diri sendiri. Satu perancangan diatur kononnya untuk membalas dendam terhadap si suami, tetapi sekelip mata gagal kerana cinta dan sayang yang masih bers...

  • [OG] Suami Upahan | 지민
    63.2K 7.5K 28

    ❛ Kau beli aku. But that can't be a reason to act disrespectful towards me, honey❜ - Park Jimin Pada awalnya, hari hari mereka dipenuhi ketawa bahagia tanpa masalah. Aera langsung tidak menyeksa atau melakukan apa apa. Jimin juga hanya menurut dan mengangguk. Namun, apabila dipersoalkan tentang sayang dan cinta.. wa...

    Completed  
  • [C] Halalkan Saya Untuk Awak 너에게 나를 할랄하게 만들어라 (BTS Taehyung)
    221K 27.1K 82

    Cerita ini adalah rekaan semata-mata. Tiada kaitan dengan yang hidup mahupun yang telah meninggal dunia. *** Cerita ini berunsur Islamik dan jenaka, jika ada bahagian penerangan tentang Islam yang agak tidak tepat, itu semua datang dari kelemahan saya sendiri, dan saya terima semua teguran yang baik-baik.

    Completed  
  • 09 〖 COMPLETED 〗 PERSIGUE TU AMOR S1 + S2 | 박지민
    103K 14.8K 110

    THE CRUSH SERIES THREE : PLEASE LOVE ME BACK! Bronze Award 2020 - 3rd winner Best Fanfiction Les Meilleurs Awards 2020 - TBA Member Favourite [Fanfiction] De Brillante Award 2020 - Pemenang setiap genre [Fanfiction] - The Most Popular Book The Anime Award 2021 -Pemenang kategori Antagonist Character, Park Jimin Rated...

    Completed  
  • [C] Key ☞ Yoongi
    65.8K 7.8K 24

    ❝Kau nampak kunci aku tak?❞ ❝Ala nak buat pickupline lettew. Kunci ke hati aku eh? Ala tahu dah❞ ❝Wei bodo aku serious ni kunci rumah aku hilang la tenuk❞ thanks to @mer_nightmare for the idea♡ start ; 6july16 end ; 11sept16

    Completed  
  • Dionysus [The God Of Wine]
    69.4K 9K 74

    [ᵏⁱᵐ ⁿᵃᵐʲᵒᵒⁿ ᶠᵃⁿᶠⁱᶜ] [15+] Apabila gadis ais + savage + expensive gurl + ganas ter'sangkut' dengan leader kumpulan sensasi, BTS. Ketahuilah, dunia Namjoon berubah 360° apabila si gadis disisi. ❝ Well, siapa kata Dionysus takleh jadi Cupid? ❞ ©COMPLETED ©Cover by: @taeteary ©Special for: @yrvielle [ 24/6/2004 ] ©Wa...

    Completed  
  • [ 𝑨𝑲𝑨𝑵 𝑫𝑰𝑩𝑼𝑲𝑼𝑲𝑨𝑵 ] 𝑭𝒍𝒊𝒓𝒕𝒆𝒓 • pjm
    91.6K 13.1K 54

    siapa sangka budak noob and bookworm dekat sekolah kau tu sebenarnya adalah the most daddy yang mampu buatkan iman kau berterabur ? " ini filter ke flirter sia ?!" - kwon sia - - - + dilarang plagiat

    Completed  
  • [√] Train Seat | 태형
    16.1K 2.5K 11

    ❛ I'm obviously not your fate. Tapi saya peneman sementara awak❜ - Jeon Alice. Hatinya hancur apabila teman wanitanya curang dihadapan mata sendiri. Sakit tapi dia hanya mampu memendam rasa. Berjumpa pula dengan seorang gadis yang membuatkan dia tertarik. Senyuman manis gadis itu mula membuatkan jantungnya menghasilka...

    Completed  
  • The Starry Sky + kth
    119K 20.4K 51

    2020 [completed] + between friendship and love

    Completed  
  • 30 days : Don't Sleep.
    56.6K 41.7K 30

    ❝ Unethical Human Experimentation | Sleep Experiment ❞ Park Jimin, Kim Taehyung dan Jeon Jungkook. Tiga orang banduan ini telah ditawarkan untuk menjalani satu eksperimen atas dasar South Korean Special Forces. '30 Days' adalah sebuah eksperimen gila di mana para saintis ingin mengenal pasti kesan tidak tidur ke...

  • Milk Tea + jjk
    151K 26.9K 51

    2020 [completed] + between same gurl

    Completed  
  • [√] Who Are You | 정국
    53.5K 6.8K 28

    ❛ You make me change to be a good person. Tapi, kenapa kau yang jadi setan ?" - Jeon Jungkook Siapa sangka ? rumah tangga bahagia mereka bertukar sekelip mata kerana wanita yang dicintainya sepenuh hati itu berubah. Hati Jungkook cuba sabar tapi tidak mungkin bertahan selamanya. Semakin dibiarkan, semakin teruk jadiny...

    Completed  
  • [C]Crush Minta Kaki | KSJ
    25.9K 4.3K 44

    "Agak-agaknya kalau aku bagi kaki kat crush aku,dia notice aku tak?" Start:1.2.2020 End:3.5.2020 Beautiful cover by @Lejeonjk

    Completed  
  • |√| Blind Fate - JJK
    18.3K 2.9K 22

    [idaekim's romance fantasy fanfiction] Completed (2020) Jeon Jungkook X Kim Junghee -takdir yang tidak disedari, sang puteri

    Completed  
  • ghost teller | bts
    60.6K 6.9K 19

    [ one : √ ] Pabila tujuh 'gwishin' kacak berkumpul di meja bulat, apa yang akan diceritakan?

    Completed  
  • [complete] kidnapped | jungkook
    65K 7K 32

    ≫ Jeon Jungkook Fanfiction ≪ ༝ When God make your wish becomes true, and lead you to the fate

    Completed  
  • Snap + jjk
    991K 146K 79

    2017 [completed] + she forgot to silent phone while trying to snap her crush

    Completed  
  • [COMPLETED] Lie 거짓말 (Jin BTS)
    55.1K 7.7K 16

    Biarlah perpisahan yang menjadi penyelesaian jika itu yang terbaik.

    Completed  
  • Code- M.Y.G✔
    50.9K 6.6K 24

    "Siapa pembunuh ni? Pening aku dibuatnya" "Hoseok kut" -------------------------------- Start: 1 November 2016 End : 1 November 2016

    Completed  
  • hope. ➴ jhs ✓
    1.3K 287 7

    + i'm your hope , i'm your angel ! 《chimquito PRESENTED》 《starring by JUNG HOSEOK》 start'end : 030219 BEAUTIFUL COVER BY LYASTORY_ (⁎⁍̴̛͂▿⁍̴̛͂⁎)*✲゚*。⋆♡ོ

  • [C] Oxyjeon | jjk
    121K 21.8K 32

    Kerja yang dipinta, bahaya yang menyusul. Awas, jangan biar dia hembuskan oksijeon. Photo for cover: Credit to rightful owner on pinterest. /Canva Design Date (start) : 4 Mac 2019 Date (end ) : 2 June 2019

    Completed  
  • [C] The Gangster | JJK
    183K 21.6K 55

    "Semua yang dirancang berjalan lancar. tapi jatuh cinta pada dia, itu bukan sebahagian daripada rancangan" ©finnskyler2019 original idea from : dysna fiction (not me) malaysian translator : finnskyler season 1 : ✔ season 2 : tengok youtube

    Completed   Mature
  • English || K.T.H || Complete
    100K 15K 30

    Highest ranking : #9 in short story "Cakap satu perkataan English" "...." "Aku kata cakap, bukan diam. Bisu ke dik?" "I love you" "..." "..." "Jangan main main setan" "Kau ingat aku main main ke setan?" Start: 3/6 End: 25/6

    Completed  
  • [ C ] Crush | jungkook
    141K 15.9K 42

    " kau percaya tak kalau aku kata yang aku sukakan kau ? " highest ranking : 8 in fanfiction [ C O M P L E T E 🌸 ]

  • Saya Cintakan Awak ✅
    117K 9.8K 21

    Segalanya berubah selepas dipaksa tinggal bersama seorang lelaki kerek yang paling dibenci olehnya.

    Completed  
  • unmei no akai ito | knj
    9.3K 1.6K 19

    〔🌸〕Disebabkan skarf yang dijahit oleh Wonhye tidak di jahit dengan kemas dan secara tak sengaja terlanggar pada beg milik seorang lelaki sombong bernama Namjoon, lalu benang merah skarf itu tersangkut di beg Namjoon lalu tertarik sehingga ke bilik ERT dan Namjoon telah membelitkan benang merah itu di jarinya semata-m...

    Completed  
  • [C] Crazy Neighbour | JJK
    227K 34.9K 38

    Rupa kacaknya langsung tidak mengusik hatiku. Kerana perangai gilanya yang mencecah level maksimum. Start: 12/1/2019 End: 02/05/2019 Photo [Using For Cover]: shaza @starryjee #1 in fanfiction (6/5/2020)

    Completed  
  • bunny teeth love "jeonjungkook"
    34.3K 4.5K 11

    Aku datang ke sini hanya untuk cari kau

    Completed