Select All
  • ☆ミ Lelaki Kiriman Syaitan ˚꒰ 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐓𝐄𝐃 ꒱°ˎˊ˗
    87.5K 8K 39

    Dia sekejam SYAITAN. Syaitan yang mengubah hidup dan perasaan seorang gadis. . . ©2019

    Completed  
  • [C] CRUSH [PARK JIMIN : 박 지민]
    50.8K 4.2K 23

    Kisah seorang perempuan yang naif, dengan crushnya

    Completed  
  • SELEBRITI. » park jimin
    7.9K 821 50

    Apa yang Han Yeoreum mahukan hanyalah kehidupan yang normal, menyara hidupnya sebagai pelajar universiti tahun akhir dengan bekerja separuh masa di kota metropolitan Seoul, hidup Han Yeoreum boleh dikatakan berjalan dengan lancar. Namun, segalanya berubah pada satu pagi ketika dia bekerja sebagai penghantar makanan s...

    Completed  
  • reject. ❝jimin
    101K 13K 23

    ; a jimin short story + kisah dimana seorang perempuan yang berusaha menarik perhatian sunbaenya menggunakan sticky notes , tetapi akhirnya ditolak . © dyan 2017 (masa ni saya form 2, jadi fanfic ni memang bangang diantara yang bangang. maafkan saya.) ⇨ my third published fanfic . yang lagi dua tu dah terbang ke alam...

    Completed  
  • silent
    1.2K 179 13

    Dia tak suka bergaul. Dia pelik. Banyak benda misteri dalam diri dia yang aku nak tahu. Dan semua akan terbongkar disini. start : 15/12/2018 end : -

  • Unhappy
    3.4K 245 5

    On October 18th at 6:34 pm Jimin witnesses a girl jumping off a bridge. Can he go back and save the one girl who was in pain?

  • [C] Mualaf ╮ρjм (S1)
    137K 11.4K 106

    Penat lelah seorang perempuan yang tidak begitu alim yang menjaga suami mualafnya. ʕ••'ʔ Bagi seorang gadis yang beragama Islam, pasti sahaja mahu mencari suami yang pandai mengaji, baik hati, kuat beragama, senang kata seorang lelaki yang dapat membimbingnya lah sehingga ke syurga. Setiap impian mereka adalah sama...

    Completed   Mature
  • I Hate Him! I'm Not Gay!
    27.9K 1.8K 6

    Jimin sangat membenci semua lelaki di sekolah lamanya kecuali perempuan. Jimin membenci lelaki kerana sekiranya dia rapat dengan seseorang lelaki dia akan menganggap dirinya gay. Kerana itulah membuatkan Jimin seorang yang kaki perempuan dan dia juga seorang yang suka keluar masuk pub. Kerana sikapnya itu, ommanya men...

  • 7 Days | BTS Jimin
    67.3K 2.3K 7

    Seven seconds... Seven minutes... Seven hours... Seven days... Seven weeks... Seven months... Seven years.... Doesn't matter how much time will pass, I shall always love you. 《♥》 ...

    Completed  
  • dreams "parkjimin"
    24.2K 3.5K 11

    begitu indahnya mimpi ni

    Completed  
  • MY LITTLE GIRL (Malay)
    49K 2.7K 11

    SAD + HAPPY MOOD .. please imagine that girl is you

    Completed  
  • antigirls ➵jimin (๑ิټ ิ)
    244K 27.9K 70

    【S1 + S2 = COMPLETE】 ❀↻ knapa sunbae tak suke yeoja ? ❞ ✿↻ sbb yeoja lah , family aq buang aq ❞ _____ ✿↻mana jimin yang dulu ?! mana ! ❞ ❀↻ dia dah tak ada ! dan yang berdiri dekat depan kau ni , park jimin ... yang kaki perempuan ❞ © kumachim | 2017 project si - 170126 | 170804 sii - 170827 | 171229 HIGHEST RANKING...