Select All
  • TRAPPED.
    77.3K 9K 52

    "Benci aku. Suka Jaemin" "So,ni hal keluarga. Asal kami sini jugak?" nctdreamfanfic • thank you sebab sudi membaca p.s: the 14-15 y/o me wrote this.

    Completed  
  • [✔] 1. DEAR J
    45.1M 4M 39

    [Telah Dibukukan, Tidak tersedia di Gramedia] ❝Untukmu, Na Jaemin. Laki-laki tak sempurna Sang pengagum hujan dan sajak❞ ©tx421cph

    Completed  
  • TBZ School Hellaass [HOSTEL LIFE CRACK] [HOLD]
    25.5K 2.8K 37

    This Story is about life 12 orang tapir yang jakun plus perangai macam haram bru first time masuk hostel . HAHAHAH masing-masing gigih nak berdiri atas kaki sendiri and terbinalah sebuah friendship yang tak berapa nak goal sangat HAHAHA . sure ke ? malas nak describe panjang , cbalah baca dulu . act, ni first tim...

  • imam mudaku romantik. jm✔
    75.7K 9.9K 52

    SIRI ISLAMIC FANFIC ! S2 : The Soul(Marklee) Allah sebaik-baik perancang. Mungkin ada hikmah kenapa allah satukan kita berdua hanya kerana fitnah, semua nya huru hara ◻↪Na Jaemin. highest ranking 07072021 - # 1st nctfanfiction 16092021 - # 1st islamic 07092021 - # 1st jaemin 18122021 - # 4rd fanfiction Suka mengha...

    Completed  
  • 𝐔𝐒𝐓𝐀𝐙 𝐉𝐈𝐒𝐔𝐍𝐆? • 𝘗𝘢𝘳𝘬 𝘫𝘪𝘴𝘶𝘯𝘨
    45.1K 8.5K 43

    "Saya pinangkan awak dengan bismillah" "Ustaz memang saja nak bagi saya muntahkan balik makanan yang saya makan tadi ke?" "Walid bukan apa,walid cuma tak nak adik kamu tu lalai dengan dunia." "Insyallah dia boleh jaga adik dengan baik."

    Completed  
  • after you. dy✔
    4.5K 1K 22

    SIRI ISLAMIC FANFIC S2 of EGO "Aku tertipu dengan wajah suci kau tu. Tch, lelaki macam kau patut pergi neraka tau tak!" -Wan Nur Aryna-

    Completed   Mature
  • ego. dy✔
    10K 2.2K 32

    SIRI ISLAMIK FANFIC Siapa sangka, wanita yang duduk di bandar di paksa tinggal duduk di kampung. Aryn, si gadis liar telah tinggal di kampung dan hidup bersama nenek nya yang tidak pernah dikenali sejak 14 tahun yang lepas. "Yang lepas biarkan ia berlalu pergi. Awak kena berubah." ↪Doyoung Ikut kisah pahit manis merek...

    Completed  
  • blood debt. dy✔
    5.6K 1.4K 31

    EGO S3 "Dendam si anak masih kekal selama-lama nya. Satu dunia akan tahu apa kau buat, Doyoung."

    Completed  
  • SECOND CHANCE || Na Jaemin√
    167K 18.9K 37

    keperitan seorang wanita yang menjalani hidupnya dalam keadaan yang sedang mengandung.. Na jaemin lelaki yang tidak mengakui yang dia telah mengandungkan wanita itu.. di caci, di hina dan di buang dari sekolah itu amat memeritkan bagi wanita itu.. setelah lima tahun tidak bersua muka akhirnya takdir menemukan mereka k...

    Completed