Select All
  • paper rings.
    145K 19.7K 40

    - in which he waits for her. 224th, i'm still here. ミ☆ - short au! [ angst, pure love, imaginations ] > perfect for a crying session.

    Completed  
  • SECOND CHANCE || Na Jaemin√
    168K 18.9K 37

    keperitan seorang wanita yang menjalani hidupnya dalam keadaan yang sedang mengandung.. Na jaemin lelaki yang tidak mengakui yang dia telah mengandungkan wanita itu.. di caci, di hina dan di buang dari sekolah itu amat memeritkan bagi wanita itu.. setelah lima tahun tidak bersua muka akhirnya takdir menemukan mereka k...

    Completed  
  • blood debt. dy✔
    5.6K 1.4K 31

    EGO S3 "Dendam si anak masih kekal selama-lama nya. Satu dunia akan tahu apa kau buat, Doyoung."

    Completed  
  • ego. dy✔
    10K 2.2K 32

    SIRI ISLAMIK FANFIC Siapa sangka, wanita yang duduk di bandar di paksa tinggal duduk di kampung. Aryn, si gadis liar telah tinggal di kampung dan hidup bersama nenek nya yang tidak pernah dikenali sejak 14 tahun yang lepas. "Yang lepas biarkan ia berlalu pergi. Awak kena berubah." ↪Doyoung Ikut kisah pahit manis merek...

    Completed  
  • after you. dy✔
    4.5K 1K 22

    SIRI ISLAMIC FANFIC S2 of EGO "Aku tertipu dengan wajah suci kau tu. Tch, lelaki macam kau patut pergi neraka tau tak!" -Wan Nur Aryna-

    Completed   Mature
  • FATE | Na Jaemin
    28.6K 3.4K 23

    "You can't do anything because we're fate to be together" . . "Gelang untuk cari jodoh?Pft merepek je"- Park Hyemin "Ada perempuan gila tiba2 dalam bilik aku"-Na Jaemin [COMPLETE]

    Completed  
  • 𝐔𝐒𝐓𝐀𝐙 𝐉𝐈𝐒𝐔𝐍𝐆? • 𝘗𝘢𝘳𝘬 𝘫𝘪𝘴𝘶𝘯𝘨
    45.5K 8.6K 43

    "Saya pinangkan awak dengan bismillah" "Ustaz memang saja nak bagi saya muntahkan balik makanan yang saya makan tadi ke?" "Walid bukan apa,walid cuma tak nak adik kamu tu lalai dengan dunia." "Insyallah dia boleh jaga adik dengan baik."

    Completed  
  • imam mudaku romantik. jm✔
    75.8K 9.9K 52

    SIRI ISLAMIC FANFIC ! S2 : The Soul(Marklee) Allah sebaik-baik perancang. Mungkin ada hikmah kenapa allah satukan kita berdua hanya kerana fitnah, semua nya huru hara ◻↪Na Jaemin. highest ranking 07072021 - # 1st nctfanfiction 16092021 - # 1st islamic 07092021 - # 1st jaemin 18122021 - # 4rd fanfiction Suka mengha...

    Completed  
  • [✔] 1. DEAR J
    45.2M 4M 39

    [Telah Dibukukan, Tidak tersedia di Gramedia] ❝Untukmu, Na Jaemin. Laki-laki tak sempurna Sang pengagum hujan dan sajak❞ ©tx421cph

    Completed  
  • TBZ School Hellaass [HOSTEL LIFE CRACK] [HOLD]
    25.5K 2.8K 37

    This Story is about life 12 orang tapir yang jakun plus perangai macam haram bru first time masuk hostel . HAHAHAH masing-masing gigih nak berdiri atas kaki sendiri and terbinalah sebuah friendship yang tak berapa nak goal sangat HAHAHA . sure ke ? malas nak describe panjang , cbalah baca dulu . act, ni first tim...

  • my prince || kim younghoon✔️
    39.9K 1.5K 24

    chaos life i guess . . . i have no idea how to describe so by reading you might know. . . . ©myself ©pictures on google ©bookcovermyself i changed my u/n thoo (◕ᴥ◕) Highest rank🎉 #1 -- kevin #2 -- changmin #2 -- theboyz #14 -- juyeon start ° 09 jan 19 end ° 28 feb 19

    Completed