Select All
  • boss ┊ mark lee ✔
    680K 35.9K 36

    [ COMPLETED ] [ Rated 18+ ] Mark : "Disini gue bos nya." • • • ©. minhyueong

    Completed   Mature
  • Crazy Couple
    99.5K 9.4K 51

    Pasangan gila Malas nk buat description. Baca jela cerita dia

    Completed  
  • Prince(s) ✔
    9.7K 842 26

    Kisah tentang seorang wanita dengan rupa paras cantik di zaman 2019 sesat di alam Joseon. Dia suka perkara yang mengarut, kurafat, syirik! Dan terlebih hyper juga. Jadi, kisahnya.. dia telah mempelajari ilmu teleportasi. Menjadi, dia telah teleport ke masa lalu. Namun, bila ingin teleport ke dunia asal.. dia sudah tid...

    Completed  
  • [OG] SWEET HUSBAND [MARK X READER]
    1.1K 106 18

    Start:25May2017 End:- Sayang. Lambat macam mana pun. Saya tetap tunggu awak. Maaf sebab tak jaga awak dengan baik. Saya mintak maaf sangat sangat. Saya bukan suami yang baik. Maaf sayang. ××× "Awak boleh je menyamar sebagai siapa siapa. Yelah tengok muka awak ni. Ada rupa , mustahil lah saya ni isteri awak. Lagi satu...

  • Silent Killer | Park Jisung
    11.5K 1.4K 26

    Dont trust anyone because the killer is a round you. Fanfic pertama.. [Malay ff] [Nct,Blackpink,redvelvet] Highest ranking!! #2-Na Jaemin

  • [Completed] Corner °Na Jaemin
    80.1K 9.6K 19

    Setiap kali balik dari sekolah, mesti dia ada, berdiri menyandar pada dinding di selekoh cafe tu. "Kenapa setiap hari kau ikut hah?! Kau penculik ke? Kau nak culik aku kan? Aku bukan anak orang kaya so carila mangsa lain" "Told ya to be more careful my love" "Don't wait, ok" Kau sungguh misteri, siapa... kau? [Highest...

    Completed  
  • Babysitter ♚안저지♚ (HOSHI SVT) (DISCONTINUED)
    54.8K 6.1K 47

    [ TIDAK AKAN DISAMBUNG ] Kwon Soonyoung. Seorang buda-- ok sorry seorang lelaki dewasa berumur 23 tahun yang menghidap penyakit dan mengakibatkan perangai dia jadi budak 5 tahun. Dah la gedik lepastu mulut tu celupar sangat sabar jelah siapa yang dapat dia ni. Yoo Sunghyun. Ramai fans woo tapi sayang dia tomboy tapi...

    Completed