Lawak Stories

169 Stories

Adryan's | og going  by whoismrhrse
#1
Adryan's | og going by Rosé
SLOW UPDATE! ⚠️ LOUIS ADRYAN X MAYRA ADELLIA Siapa sangka Dia adalah Jejaka kiriman Tuhan sebagai penganti bekas tunangnya? Jejaka paling Annoying! Mula rasa benci seba...
Evander Jazziel K. by FancyyAsh
#2
Evander Jazziel K.by ash
"Mulai harini, kau isteri aku yang sah. Faham?" "Fa- faham." Evander Jazziel Killian - Sebut saja sebagai Jazziel atau Ziel. Sebaris nama yang ind...
Bahagia Bukan Milik Aku! [Complete] by Quinn_airelle
#3
Bahagia Bukan Milik Aku! [Complete]by Quinn_airelle
~ 𝘍𝘰𝘳 𝘵𝘩𝘦 𝘳𝘦𝘴𝘵 𝘰𝘧 𝘮𝘺 𝘭𝘪𝘧𝘦 ~ 𝘐'𝘪𝘪 𝘣𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘺𝘰𝘶 ~ 𝘪'𝘪𝘪 𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘣𝘺 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘴𝘪𝘥𝘦 𝘩𝘰𝘯𝘦𝘴𝘵 𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘳𝘶𝘦 ~ 𝘛𝘪𝘭...
BLOOM WITH YOU  by lyasander
#4
BLOOM WITH YOU by lyas_
Obsess. Itulah perkataan yang sesuai digunakan bagi mengambarkan seorang gadis yang di beri nama DHIA RAISHA. "Aku akan pastikan kau akan menjadi suami aku. I LOVE...
Living With Nct✔ by hyuniekim_nct0117
#5
Living With Nct✔by galaxy_🍑
Complete Collaboration with @TRXZHYUN my besteu chingu 😘 Apakah akan berlaku dan bagaimanakah?bakal terjadi apabila duduk sebumbung bersama K-Idol terkenal NCT 3> ♥♥...
Would You Be Mine Forever? by Areyeinyein
#6
Would You Be Mine Forever?by Areyein yein
Bekas tunang curang saat perkahwinan menjelang tiba membuatkan Iman Adriana, seorang model terkenal membawa diri untuk menutupi luka di hati. Pertemuan dengan Daniel Ais...
Koleksi Kisah Seram.... by MaggiCukupRasa
#7
Koleksi Kisah Seram....by YeosSoyaMilk
Hati-hati....benda tu ada dekat kita...jangan takut...jangan tegur....Hope njoi membaca dengan "Dia" hihihi.....
CERPELAI by faishal_is_hiding
#8
CERPELAIby Hyde
Koleksi cerpen-cerpen lawak yang extreme dan melampau-lampau kelaka nya. Cabar lah rakan-rakan anda untuk tidak gelak membaca cerpen-cerpen ini. Dijamin rakan-rakan and...
Imaginasi by Oddsiswithme
#9
Imaginasiby Amirah Aisyah
Aku akan update bila aku ada inspirasi. NOT A NOVEL BUT A COLLECTION OF CERPEN THAT I MADE. Buku yang aku dapat dari idea bodoh bila aku tengah seterika baju. Setiap c...
Semuanya Tentang Kau by syaafaz00
#10
Semuanya Tentang Kauby syaa
"Wei kau okay tak" punyalah cemas aku bila van sekolah yang aku naik langgar budak pergh ...aku tak nak masuk penjara wei ...aku baru nak SPM tahun ni &qu...
[𝐂] 𝐆𝐑𝐀𝐁 𝐂𝐀𝐑 || by gyurie_
#11
[𝐂] 𝐆𝐑𝐀𝐁 𝐂𝐀𝐑 ||by Melomaniac
Nk tau? baca ahh elemekk mana boleh bagitau, kang tak pepasal terrrrspoiler
Completed
Give Me Your Love (Completed✔) by cikcoconut
#12
Give Me Your Love (Completed✔)by Puanpresident
Rayden Naufal, dia sedang berusaha untuk memikat hati gadis yang telah membuatkan jantungnya berdegup laju. Perbagai cara yang dilakukan agar dapat menarik perhatian wan...
AYAT PENDEK by CRAZYCAT0303
#13
AYAT PENDEKby CRAZYCAT0303
CERITA PENDEK: Sedih Pickupline Sedikit sentap Lawak sikit Ayat krik2 CERITA dalam nie semua pendek2 ye...sorry lah kalo x best...n ilham datang dari ayat internet...ade...
Amore Saya!  by greeenmarimo
#14
Amore Saya! by the marimo
Update bila dah ada orang baca
Pickupline Vs Lawak by srxsbslx
#15
Pickupline Vs Lawakby blossom
Himpunan cerita cerita lawak bangang dan pickupline voted!!and followme!!
Kami Budak Sekolah by enzeteyy
#16
Kami Budak Sekolahby enzeteyy
Budak sekolah? Memang sinonim dengan perkataan "nakal", "baik" dan banyak lagi lah. Mari ikuti kisah budak sekolah ini!😉
Quotes Lawak √ by yochugurt
#17
Quotes Lawak √by • • •
Malay ver . Sediakan snack dan enjoy isi didalam ! Cr ; to the right owner
BENANG MERAH™ by DiSm80
#18
BENANG MERAH™by Di Sm
SUMMARY: To make it simple. Ini adalah kisah seorang Mangsa yang terjatuh dari suatu tempat yang tinggi. Pls LIKE & VOTE my creation. Thanks👍😎👍
JANGAN MARAH JANDAKU by MissCactus86_writer
#19
JANGAN MARAH JANDAKUby miss cactus
Dulu, Fika yang mengejar. "Saya tak akan berpatah balik. Saya akan ikut kata abah saya dan saya akan kahwin dengan awak." - Fika "Untuk apa kita berkahwin...
HIDUP by NadirahRahman2
#20
HIDUPby Nadirah Rahman
Based on true story. My story.