Story cover for [✔] ᴍʏ ᴄʀᴜsʜ ᴀɴᴅ ʟᴏᴠᴇ ʟᴇᴛᴛᴇʀ || ʟᴇᴇ ᴊᴇɴᴏ by NSMS19
[✔] ᴍʏ ᴄʀᴜsʜ ᴀɴᴅ ʟᴏᴠᴇ ʟᴇᴛᴛᴇʀ || ʟᴇᴇ ᴊᴇɴᴏ
  • WpView
    Reads 83,352
  • WpVote
    Votes 10,451
  • WpPart
    Parts 59
  • WpView
    Reads 83,352
  • WpVote
    Votes 10,451
  • WpPart
    Parts 59
Complete, First published Nov 16, 2018
Menyukai seseorang tanpa menyedari ada orang lain menyukai kita. Tidak mampu untuk meluahkan perasaan terhadap orang yang disukainya tetapi hanya mampu menulis dalam sepucuk surat dan melepaskan segala luahan hati di dalam surat tersebut. Persoalannya adakah si penerima surat tersebut menyukainya juga?

Sinopsis 
Park Jian merupakan seorang gadis biasa dan dikenali dengan sifatnya yang peramah terhadap semua orang. Siapa sangka dalam diam dia juga meminati kawan sekelasnya sendiri iaitu Lee Jeno seorang jejaka tampan yang sangat dikenali dengan senyumannya yang manis. Hanya kawan karibnya sahaja yang tahu perasaannya terhadap jejaka tersebut.

 Pada suatu hari, Park Jian ingin mengambil buku di dalam laci mejanya. Semasa sedang mencari buku, dia ternampak sepucuk surat yang tersusun kemas di atas bukunya tetapi siapakah yang memberi kepadanya?

Start : 16 November 2018
End   : 27 April 2019

[Hight ranking]
#1 in Lee Jeno
#1 in Love Letter
#2 in Nct dream
#7 in Nct

Re-edit
All Rights Reserved
Table of contents
Sign up to add [✔] ᴍʏ ᴄʀᴜsʜ ᴀɴᴅ ʟᴏᴠᴇ ʟᴇᴛᴛᴇʀ || ʟᴇᴇ ᴊᴇɴᴏ to your library and receive updates
or
#61nctdream
Content Guidelines
You may also like
You may also like
Slide 1 of 9
Jeon's J || JK cover
[C] Childhood Friend | Haechan cover
Introvert/Extrovert +Na Jaemin+ cover
[COMPLETED] SOULMATE 소울 메이트 (JAEMIN NCT) cover
The Untouchable CEO cover
My Sweet 20, Apple Of My Eye [Completed] cover
02| SM WORLD cover
[ complete ] JAEMIN LOVE STORY  cover
A DIFFERENT LOVE💚 cover

Jeon's J || JK

25 parts Complete Mature

Aku dah mula jatuh cinta dengan dia ke ? Kalau ya , kenapa aku masih ragu ragu ? Dia pula macam mana ? Sayang ke dia dekat aku ? Tapi kenapa dia tak pernah luah ? Perlu ke dia baik dengan aku kalau dia tak pernah ada hati dekat aku ? Kenapa dia buat aku menaruh harapan pada dia ? Kenapa dia berlakuan macam dia dah sayangkan aku ? Sedangkan dia ada perempuan lain ! No silent reader okay babe ! Please vote dear !