[C] BE MINE ASSASSIN PRINCESS! ✔
  • Reads 310,101
  • Votes 11,769
  • Parts 47
  • Reads 310,101
  • Votes 11,769
  • Parts 47
Complete, First published Jan 05, 2019
Siapa Yang Tidak Mengenali Silver Death Mafia, Kumpulan Mafia Paling Ditakuti Di England Dan Di Segenap Dunia. Pengaruh Kumpulan Itu Sungguh Kuat Dan Tidak Mampu Ditandingi. Tetapi Tiada Sesiapa Tahu Yang Ketua Kumpulan Itu Ialah Perempuan. 

Puteri Mahkota Amber Evellyn Danielle, Seorang Yang Cantik, Comel, Garang Dan Jarang Senyum. Seorang Kacukan Korea, England Dan Perancis. Ya, Dia Ialah Puteri Mahkota Tetapi Dalam Masa Yang Sama Menyimpan Identitinya Sebagai Ketua Mafia.

Dia Dan Adiknya, Putera Mahkota Ryan Arael Danielle Berpindah Ke Kuala Lumpur, Malaysia Kerana Dean Asyraf Berada Di Sana. Alang-Alang Melawat Negara Orang, Baik Mereka Pindah Saja Ke Sana. Amber Dan Ryan Bersekolah SMK Putrajaya. Di Sana, Amber Mengenali Tengku Zein Raffael, Tengku Arsyad Mikael Dan Tengku Daniel Danish, Gangster Terkemuka Sekolah Dengan Perangai Syaitan. Mereka Digelar Dark Devil Boys.

Di Situ Jugalah Pertemuan Antara Amber, Tengku Durani Alisya Dan Tengku Ilyana Darina. Asalnya, Durani Dan Ilyana Ialah Nerd Tetapi Amber Merubah Mereka Menjadi Mafia Juga Kuat. Tetapi, Mereka Tidaklah Menunjuk Pernagai Nakal Di Sekolah.

Lama Kelamaan, Kumpulan Zein Dan Kumpulan Amber Berbaik. Tetapi, Tidak Seronoklah Kalau Tiada Yang Mengacau Kan? Selepas Membunuh Dean Asyraf, Musuh Ketat Sejatinya, Adik Dean Pula, Sean Asyraf Datang Menuntut Bela Atas Pemergian Abang Kandungnya Kerana Abangnya Seorang Ahli Keluarganya.

Sean Telah Datang Ke Sekolah Amber Membuat Onar. Arina Damia, Girlfriend Lama Zein Juga Bersubahat Sama Kerana Arina Tidak Berpuas Hati Kepada Amber. Pertempuran Diadakan...

Dapatkah Zein, Arsyad Dan Daniel Menerima Sisi Gelap Amber, Durani Dan Ilyana? Dapatkah Mereka Bertiga Menumpaskan Sean?






⚠DON'T COPY OR... I KILL YOU😑🔪
⚠100% IDEA AKU
⚠BANYAK AKSI DAN CARUTAN 18+. PEMBACA YANG MUDA DISARANKAN TIDAK MEMBACA DAN MENGIKUTI
⚠SEMUA YANG BERADA DI DALAM INI HANYA WATAK YANG DIREKA. KALAU ADA NAMA MEREKA, JANGAN SALAH FAHAM
All Rights Reserved
Sign up to add [C] BE MINE ASSASSIN PRINCESS! ✔ to your library and receive updates
or
#4study
Content Guidelines
You may also like
THE LAST DAUGHTER OF MAFIA by ke_qah
30 parts Complete
My first book........ Tak suke jangan kutuk tak suke jangan bace tak suruh pun tak suke boleh blah Dan lagi satu saya buat buku nie saje je nak tengok macam mana tahab bm sye.....hehe peace no war........ Jangan kecam saye........ Kalau ada salah gelaran atau salah silap tolong maafkan saye kerana saya tak tahu gelaran............. Kalau ada yang salah tolong komen dan tunjuk ajar......... Dan cerita ini tak ada kene mengena dengan yg mati atau pun yg masih hidup....... Enjoy........ Tengku Aariz ialah seorang ketua mafia yang ditakuti dan mempunyai 4 isteri tetapi 2 darinya meninggal........... Lalu isterinya yang no 4 Telah pun diculik semasa ingin melahirkan bayi perempuan iaitu bayi yang terbongsu dan waris terakhir keluarga itu. Setelah Tengku Aariz mengetahui bahawa isterinya telah meninggal dia teramat sedih , lalu dia juga mengetahui anak perempuannya masih hidup tetapi dia tidak tahu dimana keberadaannya mereka pun mencarinya................. Tunku Reduan seorang yang kaya raya tapi syang isteri dan anak dah pun meninggal tapi dia mempunya cucu perempuan nakkk tahu bace kay byee Soalanya adakah benar anak perempuanya masih hidup?dan dapat kah mereka mencari dimana anaknya?dan siapakah dalangnya?siapa pulak Engku Reduan? ape kene mengene dalam cerite nie? Baca selanjutnya Dan tidak lupa juga Thanks for your vote and reading ..........😊😍😍😍 #jangankecamsaya#janganmengatasyabiarpunnewbie#sebabsayepunmanusiajugak #vote and commen
[C] THE ICE PRINCESS : NEXT GENERATION ✔ by kkyunggie
31 parts Complete
Start : 20 Dec 2019 End : 7 Jun 2020 Status : Completed PUTERI ALICE ERYNN DANIELLE, Seorang Yang Tegas, Pendiam Dan Tidak Suka Berkawan. Memang Daripada Dulu, Dia Dididik Dengan Pelbagai Jenis Pertahanan Diri. Kesemua Senjata Telah Mahir Di Guna. Tiada Sesiapa Pernah Mengalahkannya Kerana Dia Seorang Yang Licik Dan Kejam. Menjadi Waris Terakhir Keluarga Danielle's Amat Susah. Walaupun Baru Berumur 18 Tahun, Dia Sudah Pun Mengambil Alih Jawatan Bondanya, Pemaisuri Amber Evellyn Danielle, Menjadi CEO Di Syarikat VICTORIA GREY GOLD HOLDINGS. PUTERA ZACH EVRYC DANIELLE & PUTERA ALEC ERYC DANIELLE, Abang-Abang Kembarnya Yang Sama-Sama Otak Dekat Lutut. Perangai Boleh Kata Bangang Tahap Babun. TENGKU ANISYA DIANA & TENGKU DANISHA IRFA, Sahabat-Sahabtnya Merangkap Anak Kawan Kepada Bondanya. TENGKU QUE AARON RYANN, Seorang Playboy Terkemuka Dan Part-Time Gengster. Selalu Sahaja Menukar Perempuan Perempuan Seperti Baju. Bukan Sahaja Membuat Para Gadis Yang Menyukainya Harapan Palsu Tetapi Dia Juga Membuat Para Guru Sakit Hati. Displin Dan Peraturan. Dua Benda Yang Tidak Dia, TENGKU FARIS DANISH & TENGKU LUQMAN HAFI Sukai Di Dalam Hidup. Membuat Masalah Tidaklah Sesusah Mana Tetapi Akibatnya Yang Perlu Ditanggung. Hidup PLAYBOYZ Makin Menarik Apabila PLAYGIRLZ Mencabar Ego Mereka Sebagai Lelaki. Mahu Tahu Selajutnya, Sila Tekan 'Read' Ya? - Khas Kepada Yang Menunggu Be Mine Assassin, Season 2 © kkyunggie 2020
𝙈𝙮 𝙋𝙮𝙨𝙘𝙝𝙤 𝙎𝙩𝙪𝙙𝙚𝙣𝙩𝙨 by Syu__Maisarah
72 parts Complete
Nur Puteri Gardenia Rose, berusia 28 tahun. Seorang guru yang cemerlang dan berdidikasi. Hidupnya sempurna, ada rumah, kereta sendiri, pekerjaan yang tetap dan juga ia mempunyai tunang yang baik serta penyayang. Namun, semua itu sebelum dia mendengar permintaan dari kawan Universiti Atuknya. Permintaan gila yang menyuruhnya mengajar di kelas Rouge, dimana berkumpulnya murid-murid nakal yang berperangai gila. Sudah tentu permintaan gila itu ditolak. Ia taknak ambil risiko mengajar di kelas yang penuh dengan murid-murid nakal untuk mengubah mereka. Ingat senang ke nak mengubah seseorang itu? Tapi, entah dia gila atau apa. Dia boleh terima permintaan itu. "Baiklah, saya terima permintaan Uncle.Tapi saya ada 4 syarat." Sudah tentu dia tak segila itu untuk terima permintaan itu tanpa sebarang syarat. "Saya cuma akan mengajar di sekolah Uncle selama setahun saja." Seperti yang dijangka, tak mudah untuk mengubah seseorang itu. Banyak perkara yang perlu dilakukan. Pelbagai cabaran yang perlu ia hadapi. Perkataan biadap dari muridnya sendiri adalah perkara biasa yang selalu ia dengar. Tapi, usaha tidak akan pernah mengianati kita dan sekeras-keras hati seseorang tu akan cair dengan cinta dan kasih sayang yang tulus. Samalah seperti mereka, yang mendambakan kasih sayang dan perhatian seseorang. Semuanya berubah seperti setitik cahaya di dalam kegelapan. Tapi kenapa selepas setahun perangai mereka kembali semula? Malahan lebih teruk! 'Apa aku terlalu manjakan diorang?" Jawapannya ya! Mereka tak akan lepaskan 'kebahagiaan' mereka begitu sahaja. Mereka akan buat apa saja untuk bersama 'kebahagiaan' mereka, bahkan membunuh 'kebahagiaan' mereka sendiri. Kerana mereka itu PSIKO! *** 🚫KATA-KATA KASAR SEPERTI MENYUMPAH DAN ADEGAN KEKERASAN SEPERTI MEMUKUL DAN MEMBUNUH🚫 ⚠️ TOLONG HARGAI KARYA MAI DENGAN TIDAK MENIRU ATAU MENYALIN CERITA INI (JANGAN SESEKALI CUBA-CUBA!) Cover book by @nayracamellia
YOUNG SPY [Undercover mission]©️ by Chickenandnugget_
34 parts Complete
•B O O K T H R E E• COMPLETE✔️✔️ 23/9/19 #1 RANK IN ACTION GENRE 12/12/19 #1 RANK IN MAFIA •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Hasley adalah budak perempuan yang hanya mempunyai keluarga dan kehidupan yang sederhana seperti orang lain, dia mempunyai bakat dalam seni mempertahankan diri, dia baru sahaja menamatkan zaman persekolahannya di Crowdy City Highschool, sekarang umurnya adalah 18 tahun. Dalam misi untuk mencari kerja dia telah membuat kesilapan besar. "Because of you mission aku hancur!"-Aden. "mission what?"- soal hasley. "disebabkan kau ruined everything, kau kena tebus kesilapan besar dengan jadi Spy undercover buat sementara waktu."-Aden. Hasley buntu,kesilapan apa yang dia buat?, apa misi yang perlu di jalankan oleh hasley untuk menebus kesalahannya?. •••••••••••• kerana kesalahannya, hidupnya berubah 100%, dari hidup yang sederhana menjadi CEO , dari orang yang lemah menjadi seorang yang berani menghadap musuh, Dari menjadi perisik bertukar menjadi Mafia terkenal di itali. apa yang jadi pada hasley sebenarnya?, bacalah kalau nak tau;) ❌No copy my own idea. Nadrah fourth stories❤️ •••••••••••• First of all this's not sambungan dari young spy yang first, just a same tittle but different story line, if anyone nak sambungan yang pertama boleh request and i'll make a special chapter only:-) #ExanderAward #ExanderAward2020
You may also like
Slide 1 of 10
THE LAST DAUGHTER OF MAFIA cover
Hubung : 2 + 1 + 1(?) cover
Book 1: Lagenda Castreiland (✓) cover
[C] THE ICE PRINCESS : NEXT GENERATION ✔ cover
𝙈𝙮 𝙋𝙮𝙨𝙘𝙝𝙤 𝙎𝙩𝙪𝙙𝙚𝙣𝙩𝙨 cover
Gadis Dingin cover
My Supernova [ C ] cover
YOUNG SPY [Undercover mission]©️ cover
[C] LELAH BERTAHAN cover
Duri di antara kita | OG cover

THE LAST DAUGHTER OF MAFIA

30 parts Complete

My first book........ Tak suke jangan kutuk tak suke jangan bace tak suruh pun tak suke boleh blah Dan lagi satu saya buat buku nie saje je nak tengok macam mana tahab bm sye.....hehe peace no war........ Jangan kecam saye........ Kalau ada salah gelaran atau salah silap tolong maafkan saye kerana saya tak tahu gelaran............. Kalau ada yang salah tolong komen dan tunjuk ajar......... Dan cerita ini tak ada kene mengena dengan yg mati atau pun yg masih hidup....... Enjoy........ Tengku Aariz ialah seorang ketua mafia yang ditakuti dan mempunyai 4 isteri tetapi 2 darinya meninggal........... Lalu isterinya yang no 4 Telah pun diculik semasa ingin melahirkan bayi perempuan iaitu bayi yang terbongsu dan waris terakhir keluarga itu. Setelah Tengku Aariz mengetahui bahawa isterinya telah meninggal dia teramat sedih , lalu dia juga mengetahui anak perempuannya masih hidup tetapi dia tidak tahu dimana keberadaannya mereka pun mencarinya................. Tunku Reduan seorang yang kaya raya tapi syang isteri dan anak dah pun meninggal tapi dia mempunya cucu perempuan nakkk tahu bace kay byee Soalanya adakah benar anak perempuanya masih hidup?dan dapat kah mereka mencari dimana anaknya?dan siapakah dalangnya?siapa pulak Engku Reduan? ape kene mengene dalam cerite nie? Baca selanjutnya Dan tidak lupa juga Thanks for your vote and reading ..........😊😍😍😍 #jangankecamsaya#janganmengatasyabiarpunnewbie#sebabsayepunmanusiajugak #vote and commen