Hep şu sabahın beşinde kalkıp 19 saat grind şeklinde çalışan insanlara özenmişimdir.
Düzenli bir hayat ve sıkı çalışma? Ben bunu seviyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum.
"Çünkü bu hayat, elimde olan tek fırsat. Ne kadar isekai okumayı sevsem de bir daha doğmayacağım."
O halde hedeflerim ve planlarım arasında ne kadar kaldığımla ilgili haftalık notumu bakabilirsiniz. Aynı şekilde birbirimizin "sorumluluk partneri" de olabiliriz. (Yup, accountability partner)
Hangi sınava ya da neye çalıştığınızı bilmiyorum. Ancak o özendiğiniz rahat hayat, başarı ve zenginlik ancak çok çalışan insanların hakkı, bunu unutmayın.
O yüzden hayal kurmayı kesin, yapacak adımlar atın.
Hepimizin içinde bir kasvet var. Yeşil karta veya belki yurtdışındaki çalışma imkanlarına baktığımızı tahmin edebiliyorum. Her ne olursa olsun, umut var. Geç değil. Başkalarının karamsar bulutlarının sizi sarmasına izin vermeyin. Kendinizi ne kadar geçebileceğinize bakın.
Niye mi diyorum? Yakın arkadaşları yurtdışında harika yerlerde çalışan biri olarak, onların gerisinde kaldım ve hala bir şansımın olduğuna inanmak istiyorum.
KİTAP, YAŞANMIŞ BİR HİKAYEDİR. ÇALINTI İDDİALARINI KESİNLİK KABUL ETMEDİĞİMİ BELİRTİRİM!
"Bu erbane ne?"
Başımı kaldırdım, gözlerine baktım.
"Kadınların çığlığı erbanedir, Afran Ağa. Birazdan çalacak olan erbaneler, benim bu evde atamadığım çığlıkların sesi olacak."
~
"Kan Davasından Doğan İmkansız Bir
Aşk hikayesi"
Elfida/Xwîndarî(Kan Davası)
Yayınlanma Tarihi:25.06.2024
•Mardinde Geçen Bir Töre Hikayesidir...
•Kuma,Aldatma yoktur!
•Elfida/Xwîndarî(Kan Davası)Adlı Yazılmış İlk Kitapdır.