OCEAN [Nico di Angelo]
  • Reads 86,632
  • Votes 5,563
  • Parts 37
  • Reads 86,632
  • Votes 5,563
  • Parts 37
Ongoing, First published Aug 09, 2014
{THE DARK ONES SERİES BOOK #1}

Karanlıkta, sessizlik içinde oturan Nico'ya baktım. Ay ışığı beyaz tenine vuruyordu... Dışardan, karanlık birisi gibi gözüküyordu. Ama aslında içinde, hala mutlu olmak isteyen biri vardı... Önümüzde uzanan karanlık okyanusta, tamamen beyaz giymiş bir denizci... Sıkı sıkı kayığının iki yanına yapışmış, okyanusa düşmemeye çalışan bir denizci. Korkuyordu, Nico, içindeki karanlıkta boğulmaktan, bir daha mutlu olamamaktan korkuyordu. Eğer birini severse Bianca gibi onu bırakıp gideceğinden ve ya Percy gibi onu hayalkırıklığına uğratacağından korkuyordu. Eğer hiç arkadaş edinmezse, hiç kimseye güvenmez, kimseyi sevmezse... Eğer kaybedebileceği kimse kalmazsa... Belki mutlu olabilirim diye düşünmüştü, Nico.
Ve hayır, ben Nico'nun iç sesi falan değilim. Sadece onu anlayan ve kendi okyanusunda boğulmamaya çalışan bir denizciyim ben.
Adım Ebony Black, Thanatos'un, Ölüm'ün kendisinin tek kızı.
[#61 in FanFiction / 04.01.2015]

cover credit: Artemisia_137
All Rights Reserved
Table of contents
Sign up to add OCEAN [Nico di Angelo] to your library and receive updates
or
#153percyjackson
Content Guidelines
You may also like
You may also like
Slide 1 of 10
Seen | Eren Elmalı  cover
agreed marriage cover
lifetime, taekook cover
Giriftar | barış alper yılmaz cover
𝑶𝒑𝒊𝒂 | 𝑩𝒂𝒓ış 𝑨𝒍𝒑𝒆𝒓 𝒀ı𝒍𝒎𝒂𝒛  cover
Berrak cover
Pera'da Gece Yarısı cover
Ihlamur Çiçeği | Eren Elmalı cover
Ankara Rüzgarı / Barış Alper Yılmaz cover
single | tk cover

Seen | Eren Elmalı

44 parts Ongoing

balimkaplan: Of hamileyim diyince mi bakasın geldi erenelmali18: Sabahın köründe manyağın biri bana baba oluyosun yazınca napmam gerekiyodu Eren Elmalı Texting Hayran Kurgusu. Bu hikaye hiçbir gerçeklik barındırmaz.