The Last Human
  • Reads 231,774
  • Votes 19,851
  • Parts 47
  • Reads 231,774
  • Votes 19,851
  • Parts 47
Complete, First published Oct 31, 2014
Mature
Felaketin ilk habercisi metrelerce öteden gelen patlama sesleriydi. Sonra ise yoğun sis ve kum fırtınası... Herkes başlarına gelecek şeyi çok önceden tahmin etmiş gibi çadırlarından çıkmış, kurak araziyi yararak geçen tankları, büyük ve korkunç zırhlı araçları bekliyordu.

Ne olursa olsun hiçbirinin gözlerindeki kararlılık değişmeyecekti, sonuna kadar onurluca dayanmışlardı ve şimdi sonlarına boyun eğiyorlardı. Kaybedek bir şeyleri olmadığı için kaçmışlardı ve şimdi kazanmaya çalıştıkları özgünlüğün sonuna gelmişlerdi. Birazdan yanlarında ki insanlar umutsuzca onlara yeni yurt olmuş topraklara serilecekti ve geri dönüşü yoktu.

Araçların çıkardığı sesler kulak tırmacalarcasına artarken bir kaçı belki de ağlamaya başlamıştı. Bazıları ise sonun gelmesini korkuyla bekliyordu.

"Bunca zamandır birlikte mücadele ettik!" İsyan çıkartıp karargahtan kaçmalarına öncülük etmiş liderleri bir kaç adım çıkarak diğerlerinin önüne geçti. "Onurumuzla öleceğiz." Tankların attığı bombalar çadırlardan kurulmuş onurlu kenti vurmaya başlarken az önceki derin sessizlik yerini çığlıklara bırakmıştı. Durgunluk, koşup kaçmaya başlayan insanlarla bozulmuştu.

Zırhlı araçlardan çıkan ırk koruyucuları, korkuyla kaçan koloni halkını hedef alarak katliamına başlarken komvoyun en sonundaki lüks araç yaklaşarak katliamın ortasında durdu. Arabanın içindeki katliam komutanı, dünyanın en güzel sahnesini izlemek üzere arabadan çıktı.

Burnuna dolan kan ve patlayıcı madde kokusunu içine çekerken yüzündeki gülümsemeye engel olamamıştı. Sondu bu. Son koloniydi. Amaçlarına ulaşmak için geride kalan tek koloni.

İnsan hayatının sonu, insan ırkının katliamı...

Elinde sıkıca tuttuğu telsizi dudaklarına götürdü.

"Son koloni an itibariyle düşmüştür."
All Rights Reserved
Sign up to add The Last Human to your library and receive updates
or
Content Guidelines
You may also like
You may also like
Slide 1 of 10
project sekai oneshots cover
Ruthless cover
Anima Tenebroso | 2min cover
Roommate / LayHo cover
Bebek peri | Vampir ve peri cover
Gören gözlerden uzak, kurumuş itiraflar -haiveh cover
8 Kural /Johnlock cover
DESİRE cover
Kill Moomin #renmin •texting• cover
pillow talk cover

project sekai oneshots

17 parts Ongoing Mature

tek bölümlük project sekai ship hikayeleri multishipperım ve sevdiğim shipler hakkında yazıyorum !!gorefics 020923