İGAP 2 Ben de İdealim!..
  • Reads 1,373,315
  • Votes 89,180
  • Parts 57
  • Reads 1,373,315
  • Votes 89,180
  • Parts 57
Complete, First published Dec 20, 2014
En yakın arkadaşının evlilik arifesinde tanıştığı James'e aşık olan Selen, hissettiği yoğun duygulara rağmen genç adamın beraber yaşama teklifine çok ters tepki vererek hayatına kaldığı yerden devam eder. Ta ki!.. Sevgili Brandon amcası devreye girip iş bahanesiyle kendisini Amerika'ya çekene kadar!..
All Rights Reserved
Table of contents
Sign up to add İGAP 2 Ben de İdealim!.. to your library and receive updates
or
#895hayat
Content Guidelines
You may also like
AŞK MEŞK VE SAÇMA SAPANLIKLARI (#2) by NurdanKeles
34 parts Complete
O aldatıcı mutlu son gerçeklerine yeterince inanılmıştı. Muhteşem tanışma, sevimli birliktelik, mükemmel bir düğün ve son yazısı yazılırken, çiftin aşk dolu öpücükleri... Film yavaşça sonlanır ışıklar açılır ve film orada biterken, o filmi izleyen bir çift gerçek dünyalarına dönmek için yerlerinden kalkıp evlerine gider. Gerçek dünyanın beyaz atlı bir prensi yoktu. Mükemmel bir prensesi de yoktu. Gerçek dünyada yemek yapan hem iş kadını hem ev kadını Gül Oyalar vardı ve tabii çalışan ve eve geldimi yemek bekleyen, hiçbir şeyden memnun olmayan bir de Mertleri verdi. Onların gerçek olduğuna inandıkları aşkları vardı. Ve tabii kavgaları ve tabii hakaretleri ve tabii her şeyin üzerini kapatıp hayatlarına devam edecek alışkanlıkları... Sonra gökyüzü gündüzken güneşi, geceyken ayı, gerçekleri görebilmeleri için onlara ışıklı bir yol sundu ve gerçekleri görmeleri bir beş senelerini aldı. Gerçekleri gördükten sonra da bu evliliklerini Aşk Meşk ve Saçmalıklar uğruna bitirmeyi tercih ettiler ve kendilerini bir anda özgür buldular. Çok sonrasında ise; hayatları yeni düzene ayak uydurması için yeni alışkanlıklar edinmeye başladılar. Hayatlarına girenleri kabul etmeye başladılar. Yeni aşklara kollarını açtılar. Ve hayat bu sefer onların gerçekleri görebilmesi için ne güneşi ne de ayı onların üzerine sunmayacağını göstererek onlardan uzak başkalarına verdi ışıklarını... Şimdi gerçek aşkın ne olduğunu, gerçek dünyanın nasıl olduğunu ve inandıkları tüm gerçeklerin yok olduğunu görme vaktiydi. Gül Oya ve Mert'in yenidünyasına adım atarken, yeniden yaslanın arkanıza çünkü bundan sonra olanlar artık Aşk Meşk ve Saçma Sapanlıkları!
You may also like
Slide 1 of 10
Nefret Aşk-ı || Texting  cover
MEFTUN - Son Düş cover
DİLHUN cover
-OUSTHER-👌(TAMAMLANDI✔️) cover
AŞİRET Mİ!? -Gerçek Ailem- cover
Yanlış Çanta Doğru Kader | Yarı Texting cover
MÜLHEM cover
ORTA SAHA || texting|| cover
AŞK MEŞK VE SAÇMA SAPANLIKLARI (#2) cover
mevzubahis | bxb cover

Nefret Aşk-ı || Texting

43 parts Ongoing

Ne demiş atalarımız "En büyük aşklar nefretle başlar." Nefretten doğan aşkı okumaya hazır mısınız? @bora_atalarr: beni dikizlemeyi kes @selinnozgur: Ne saçmalıyorsun? @bora_atalarr: Diyorum ki @bora_atalarr: Nefret eden birisine göre bu bakışlar fazla sanki? @selinnozgur: Benim senden nefret ettiğimi nerden çıkardın @bora_atalarr: Bunu duymamak ne mümkün @selinnozgur: Doğru ben yalnız senden değil, tüm sınıfınızdan nefret ediyorum Olaylar kurgudan ibarettir. Gerçeklik payı yoktur. 📢Hikayemi benden izinsiz bir yerde paylaşmayınız!Tüm hakları saklıdır! #mizah1-(09.06.2024) #texting1-(09.06.2024) #sevgi1-(09.06.2024) #okul1-(06.08.2023) #aksiyon1-(10.08.2023) #klasikler1-(14.08.2023) #nefret1-(17.08.2023) #instagram1-(22.08.2023) #eğlence1-(12.09.2023) #lise1-(26.08.2023) #kurgu1-(09.06.2024) #gençkurgu1-(09.06.2024) #gençkızedebiyatı1-(11.06.2024) #grup1-(11.06.2024) #acı1-(16.06.2024)