Arslanoğulları
  • Reads 351,114
  • Votes 15,759
  • Parts 34
  • Reads 351,114
  • Votes 15,759
  • Parts 34
Ongoing, First published Dec 08, 2022
"Gidicez Mardin'e duydun mu beni tatlım. Gidicez Mardin'e ablam bunu istedi senden. Bakarsın istemezsen seni alır  gelirim buraya. Beraber yaşamaya deva-" 
Alayla döndüm ona 
" Beraber yaşamaya devam ederiz ( kahkaha attım) öyle mi? Sen kimi kandırıyorsun. Baban izin verir mi benimle yaşamana beni yanına almana hah ben artık küçük bir çocuk değilim. Görüyorum herşeyi. " dedim. Bana üzgün gözlerle baktı. 
"Annemin benden vasiyeti Mardin'e gitmemse giderim ama sende geleceksin. Tek başıma gidemem. Ben o kadar güçlü değilim." elimdeki Alparslan Arslanoğlu yazan mektuba baktım "Ben güçlü değilim onunla karşı karşıya gelecek kadar güçlü değilim." dedim sol gözümden akan gözyaşımla.
All Rights Reserved
Sign up to add Arslanoğulları to your library and receive updates
or
#1hayaller
Content Guidelines
You may also like
You may also like
Slide 1 of 10
ORTA SAHA || texting|| cover
Korkunun kodları/ Texting (DÜZENLENİYOR) cover
ASİ (gerçek ailem) cover
Təsadüf  cover
AŞİRET Mİ!? -Gerçek Ailem- cover
KIRIK ZİNCİRLER | Aile | cover
Zorbanın Koynunda +18 cover
Artık 7 ○Yarı Texting○ cover
İLGİ/GERÇEK AİLEM cover
Kelimelerin Ötesinde | Texting cover

ORTA SAHA || texting||

42 parts Ongoing

Eda en yakın arkadaşı Sena'ya mesaj atmak isterken kendini ünlü futbolcuya mesaj atarken bulur. Kime yazdığının farkında değildir üstelik. Siz: Gerizekalı olduğun için. Siz: İnsanı fonksiyonlardan bihaber yaşadığın için yiyorsun o ayvaları. Siz: Bir insan evladı bak tekrarlıyorum bir insan evladı nasıl olurda kendi numarasını yanlış ezberleyip bir de bunu üstün bir özgüven ile kaydeder? Siz: Ama suç benim. Ben ne halta gruptan otomatik kaydetmeyip sana gel numaranı yaz dedim ki? Malım ben.