MIRËSEVINI NË PROFILIN


SHQIP-FOLËS TË AMBASADORËVEKush jemi ne?Ambasadorët e Wattpadit janë një grup vullnetarësh të gatshëm për të shërbyer dhe mbështetur komunitetin e Wattpadit. Ne drejtojmë nismën për komunitetin, ndihmojmë për të kthyer përgjigje për pyetjet që mund të keni në lidhje me Wattpadin apo mënyrën si funksionon, dhe të mbajmë të gjithë në dijeni për ndodhitë e fundit.


Për të aplikuar për 'Reading list' në mënyrë që historia jote të shfaqet si sugjerim, për njerëzit që kërkojnë të tilla klikoni këtu.


Sigurohuni të klikoni më poshtë për të zbuluar profilet e tjera që ambasadorët menaxhojnë.


Doni të bashkoheni me skuadrën?


Nëse mendoni se keni çfarë duhet, sigurohuni të lexoni fillimisht këtë:
The Ambassador Program.

Shpresojmë t'ia kaloni bukur në Wattpad!
  • Albania
  • JoinedNovember 3, 2018


Last Message
AmbassadorsAL AmbassadorsAL Dec 15, 2021 03:23PM
Përshëndetje miq të Wattpadit!Aplikimet për ambasadorë janë sërish të hapura. Të gjithë të interesuarit mund të plotësojnë formularin e mëposhtëm, por duhet të kini parasysh nëse i përmbushni kërke...
View all Conversations

Stories by AmbassadorsAL
Një mijë duar by AmbassadorsAL
Një mijë duar
Një lidhje e padukshme drejt fjalëve që na pushtojnë mendjen.
ranking #4 in social See all rankings
Përtej Kornizave by AmbassadorsAL
Përtej Kornizave
Përtej kornizave për një botë më të gjallë, plot ndjenja, dashuri dhe liri. Nëse ne mund të kapërcejmë korni...
ranking #142 in dashuri See all rankings
Programi i Ambasadorëve by AmbassadorsAL
Programi i Ambasadorëve
Një guidë e shkurtër për t'u prezantuar me botën e ambasadorëve të Wattpadit.
ranking #247 in shqip See all rankings
6 Reading Lists