"GOD knows the purpose of your heart. You don't have to explain anything to anyone else." "Books are humanity in print." "Inspire yourself with great authors. Let them show you the path of expressing your soul." "Miracles in your mind create miracles in your life."Ambivert and a very private person.


Other accounts of mine:
•Facebook and Youtube - Klaudeta Sh
•Instagram and TikTok - Klaudeta07


•Ndalohet kopjimi i librave të shkruajtur në këtë profil nga unë pa lejen time me të drejtën si autorja e tyre. Nuk kam qëndruar me orë të tëra, duke shkruar dhe lexuar gjithë ato libra, për t'u përmirësuar në shkrim, vetëm që dikush të vijë e t'i marrë falas, dhe të shesë edhe mend pastaj, duke u shtirur sikur janë të tij. Është merita ime. Është puna që Zoti ma ka mundësuar mua ta realizoj në mënyrë të tillë. Sa i bëni keq dikujt, duke i hedhur poshtë të gjithë mundin e kryer, futjuni punës e shkruani histori vetë; meqë i dashkeni kaq shumë ato pëlqimet në Instagram e Facebook! Nuk jeni më të mirë se unë dhe shumë shkrimtarë/e të tjerë/a, të cilët/at kemi filluar gjithçka nga zero, me vetëm imagjinatë dhe dëshirë për të treguar një histori interesante. Kujt i duket e lehtë, për të shkruajtur një histori, le të provojë të kalojë nga ajo rrugë dhe të shohim pastaj, nëse do thotë të njëjtën gjë, kur të mbërrijë në fund. Po qe se arrin.

Do not plagiarise. You were born original. Don't die a copy.
  • Në të tashmen.
  • JoinedMay 21, 2019


Last Message
Klaudeta07 Klaudeta07 Nov 24, 2022 10:48AM
No. Calling your characters gods and goddesses won't make think that they are very beautiful, if that is your purpose. It will only make me think that you were too lazy to find other artistic words t...
View all Conversations

Stories by 🕒
721 by Klaudeta07
721
Tregime pjesëmarrëse në konkurset e zhvilluara nga: • @IlilehXAraS në librin "Konkurs"; • @watpad_o...
ranking #4 in aventure See all rankings
Jepi fund! by Klaudeta07
Jepi fund!
Motër Jona refuzon t'i tregojë Jerin Nikollit arsyen e vërtetë, se pse ajo vendosi të ndahej prej tij pesë vi...
ranking #2 in sekret See all rankings
Më fal, Hajdi! by Klaudeta07
Më fal, Hajdi!
Hajdi Simons i janë dashur vite të tëra, për të lënë gjithçka pas dhe për të vazhduar jetën e saj normalisht...
ranking #1 in kujtime See all rankings
3 Reading Lists