Liohayes

Liohayes di sini nak cakap sesuatu dengan awak semua. Perkara ni saya dah fikir masak-masak dan… saya dah buat keputusan. Saya akan berhenti atau berehat seketika menjadi penulis buat beberapa tahun. Bila saya kembali? Tiada kepastian. Mungkin kembali dan mungkin tidak. Saya ada perkara penting yang harus dibuat. Saya tak boleh campur adukkan buku dan perkara penting ini. Jika tidak, mental saya boleh terganggu. Berkenaan tentang buku-buku saya, boleh direct tanya PA saya, Adriana. Nombornya saya akan beri selepas ini. Dia akan urus semuanya tentang buku saya. Jangan ada yang datang pada saya tanya tentang buku. Saya tak dapat layan. Hanya PA saya saja dapat layan tentang buku saya. Buku Princess Mariam pula, saya terpaksa hold 2-3 tahun. Minta maaf sangat sangat mana yang menanti kehadiran Princess Mariam. Otak saya memang tak boleh support nak olah idea selepas pengeluaran novel kedua, Princess Maisarah. Nak pula campur dengan masalah peribadi. Rasa sedih nak lepas impian saya yang satu ini tapi saya kena setuju juga apa ibu saya cakap dulu. Satu hari nanti mesti saya akan berhenti jadi penulis. Insya-Allah. Mungkin tidak berhenti selamanya. Doakan saya dapat kembali dengan versi lebih baik. Saya sedih juga nak lepas readers yang selalu support saat jatuh bangun saya. Saya memang hargai apa korang buat semasa saya jadi penulis. Kalau korang tak ada, tak adalah Liohayes di sini. Memuncak tinggi. Tapi maaf, Liohayes terpaksa undur diri sampai waktu memanggil kembali. Jangan sedih saya tak ada. Bacalah buku saya kalau rindu saya hahahaha. Saya harap keputusan saya ni dapat dihormati oleh awak semua. Tak ada sebarang salah faham dan sebagainya. Saya nak rehat tanpa ada gangguan. 
          	
          	Saya berhenti di sini, ya? Jaga diri baik-baik. Sampai masa, kita jumpa lagi. Lots of love for you, guys.
          	
          	Salam sayang, Liohayes.

happylove7677

@Liohayes 
          	  Smoga yg baik2 shj utk sis & dipermudahkan sgala urusan sis.
Reply

Wh0s_kid

@Liohayes saya doa kan akk sentiasa dalam lindungan tuhan dan  comeback stronger okayy bye liohayes semoga kita di pertemukan lagi...
Reply

taeraegf_

@Liohayes rest well akak i hope semuanya baik baik je semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan ❤️❤️ akhir kata don't give up ! And fly high take care ❤️
Reply

dearfeyra

Liohayes

Liohayes di sini nak cakap sesuatu dengan awak semua. Perkara ni saya dah fikir masak-masak dan… saya dah buat keputusan. Saya akan berhenti atau berehat seketika menjadi penulis buat beberapa tahun. Bila saya kembali? Tiada kepastian. Mungkin kembali dan mungkin tidak. Saya ada perkara penting yang harus dibuat. Saya tak boleh campur adukkan buku dan perkara penting ini. Jika tidak, mental saya boleh terganggu. Berkenaan tentang buku-buku saya, boleh direct tanya PA saya, Adriana. Nombornya saya akan beri selepas ini. Dia akan urus semuanya tentang buku saya. Jangan ada yang datang pada saya tanya tentang buku. Saya tak dapat layan. Hanya PA saya saja dapat layan tentang buku saya. Buku Princess Mariam pula, saya terpaksa hold 2-3 tahun. Minta maaf sangat sangat mana yang menanti kehadiran Princess Mariam. Otak saya memang tak boleh support nak olah idea selepas pengeluaran novel kedua, Princess Maisarah. Nak pula campur dengan masalah peribadi. Rasa sedih nak lepas impian saya yang satu ini tapi saya kena setuju juga apa ibu saya cakap dulu. Satu hari nanti mesti saya akan berhenti jadi penulis. Insya-Allah. Mungkin tidak berhenti selamanya. Doakan saya dapat kembali dengan versi lebih baik. Saya sedih juga nak lepas readers yang selalu support saat jatuh bangun saya. Saya memang hargai apa korang buat semasa saya jadi penulis. Kalau korang tak ada, tak adalah Liohayes di sini. Memuncak tinggi. Tapi maaf, Liohayes terpaksa undur diri sampai waktu memanggil kembali. Jangan sedih saya tak ada. Bacalah buku saya kalau rindu saya hahahaha. Saya harap keputusan saya ni dapat dihormati oleh awak semua. Tak ada sebarang salah faham dan sebagainya. Saya nak rehat tanpa ada gangguan. 
          
          Saya berhenti di sini, ya? Jaga diri baik-baik. Sampai masa, kita jumpa lagi. Lots of love for you, guys.
          
          Salam sayang, Liohayes.

happylove7677

@Liohayes 
            Smoga yg baik2 shj utk sis & dipermudahkan sgala urusan sis.
Reply

Wh0s_kid

@Liohayes saya doa kan akk sentiasa dalam lindungan tuhan dan  comeback stronger okayy bye liohayes semoga kita di pertemukan lagi...
Reply

taeraegf_

@Liohayes rest well akak i hope semuanya baik baik je semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan ❤️❤️ akhir kata don't give up ! And fly high take care ❤️
Reply