LucriSaphi

Ok. Deci fiti atenti. Cand am inceput cartea am jurat ca o sa fac numai ce vreau eu si ca nu o sa imi incalc ideile si principiile doar pentru cititori: motiv pentru care amincheiat carte asa cum am vrut :) (si sunt mndra de mine.) Ideea e ca pe tot parcursului timpului voi mi-ati fost alaturi. M-ati inveselit, m-ati indemnat sa scriu si cand aveam temepratura peste 40 si trebuia sa invat pentru o teza, m-ati amenintat cu moartea..   ._.   Si va iubesc pentru asta. Am primit ataaaat de multe mesaje privind volumul 2 al cartii,iar desi nu planuiam sa il fac si am vrut sa inchei cartea in felul meu,pur si simplu nu pot sa va mai suport!! =)) Oameni buni,mi-ati mancat si ultimul nerv! Dar..ca sa va arat ca intr-adevar sunteti importanti pentru mine, promit ca am sa scriu o comtinuare. Ok,acum mare atentie: Nu va fi o carte intreaga! Va fi o scurta continure ca sa scap odata de voi xD Si s-ar putea sa dureze ceva pana sa o scriu. Dar va fi acolo la unoment dat,promit. Atat am avut de zis,o seara faina. Safi incheiat :)

raskolnikovapologist

@LucriSaphi sunt mare fana!Abia astept continuarea!
Reply

Dansez_pe_morminte

@ LucriSaphi  cum m-ai îi cu a doua parte? Te-ai apucat de ea? Sau încă nu?
Reply

-absinthe

@ LucriSaphi  Cum mai stai cu continuarea? Imi place atat de mult cartea ta...mi-ai dat cateva idei pentru a mea, dar nu voi plagia si sigur te voi mentiona <3
Reply

Deniii89

TE ADOR,FEMEIE! Mă reîntorc pe wattpad doar să citesc "Omoară-mă", iar de fiecare dată (de vreo 4-5 ani încoace), când ajung la final, nu pot să nu-mi spun: "Băi, ador scriitoarea asta!".