𝐓𝐡𝐞 𝐨𝐜𝐞𝐚𝐧 𝐢𝐬 𝐚𝐥𝐥 𝐢 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐛𝐞. 𝐛𝐞𝐚𝐮𝐭𝐢𝐟𝐮𝐥, 𝐦𝐲𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐮𝐬, 𝐰𝐢𝐥𝐝 𝐚𝐧𝐝 𝐟𝐫𝐞𝐞.🐚🫧
  • 🫧🐚
  • JoinedMay 3, 2021


Last Message
Selenophile_ela Selenophile_ela Jun 17, 2024 01:10PM
Jam gjallë...(((・・;)Sot rikthehem me kapituj....Më mungon ky vend....(⌒0⌒)/~~
View all Conversations

Stories by 𝑬.𝑳🫧
Diamanti Mbretëror by Selenophile_ela
Diamanti Mbretëror
Ndaloi makinën menjëherë kur përpara tij doli një vajzë,e cila doli nga pylli. Më shpëto të lutem!-i tha ajo...
Një ëndërr e vërtet  by Selenophile_ela
Një ëndërr e vërtet
Pa bërë zhurmë u ngrit prej krevatit ,me çarçafin rrethuar pas vetes dhe filloi të mblidhte rrobat e saj që n...
ranking #40 in usa See all rankings
Letër lamtumire by Selenophile_ela
Letër lamtumire
Çdo histori e ka një fillim... Dhe çdo fillim e ka një fund.... Të trishtuar apo të lumtur asnjëherë nuk e di...
ranking #259 in dramtic See all rankings
7 Reading Lists