_douxmin

hai! lama tak jenguk sini ( ・ั﹏・ั) 
          	
          	min rasa serba salah bila ramai yang minta min update enamorado. Jadi Min decide nak unpub enamorado untuk sementara waktu dulu supaya min boleh menulis sampai tamat. Dah siap nanti min pub balik satu hari, satu chapter. I am so sorry sebab buat korang tertunggu-tunggu ಠ_ಠ

jeongguk94

Hi, kak min . Still remember mel aka ris? Dah lama tak tegur, jadi rindulah ☹️ How are you lately, good or nah? anyways goodnight, sleep well there. ❤️

jeongguk94

@mylonera hehe okie mel take noted, thanks, i already feel better :' ❤
Reply

_douxmin

@mylonera It's okay to be moody but jangan lama", okieee? Treat yourself with something you like to bring back your precious smile ❤️ i am glad you have a fresh start today. 
Reply

jeongguk94

@mylonera hehe glad akak still remember ¡ >.<  I'ts okay mel faham, I hope you get well soon, moody a little hehe. Jk, im fine. ❤ Fresh morning than.
Reply

_douxmin

hai! lama tak jenguk sini ( ・ั﹏・ั) 
          
          min rasa serba salah bila ramai yang minta min update enamorado. Jadi Min decide nak unpub enamorado untuk sementara waktu dulu supaya min boleh menulis sampai tamat. Dah siap nanti min pub balik satu hari, satu chapter. I am so sorry sebab buat korang tertunggu-tunggu ಠ_ಠ

riiyvii

syalala-

kakakkkkk :'))

_douxmin

@syalala- okay bb :) take care of yourself too ! <3
Reply

syalala-

ohhh, sya pun lately ni mood swing- HSHSH. akak jaga diri tau. kalau penat, rehat tauuuu dahla kes masih banyak- haih :') 
Reply