"What doesn't kill you, makes you stronger".☠😘😉
  • albania
  • JoinedJune 30, 2019Stories by Erisa Erisa
"Une me ate !! -KURRË" by erisa_17_
"Une me ate !! -KURRË"
《《《《Dashurit me te bukura fillojne kur thua : une me ate ?! KURRË 》》》》 *****kjo histori do te thote shume per...
ranking #5 in trishtim See all rankings
****Vdekje Apo Dashuri**** by erisa_17_
****Vdekje Apo Dashuri****
《《《《kjo eshte thjesht historia e nje vajze e cila mendonte qe te dashurosh eshte unike dhe dashuria do te tho...
ranking #185 in shqip See all rankings
1 Reading List