3.

4.4K 185 43
                                    

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα στο σχολείο μου. Μεθαύριο θα πηγαίνω σε άλλο και μάλιστα ελληνικό, στην Ελλάδα. Τουλάχιστον, θα έχω και τα αδέρφια μου, οπότε δεν θα είμαι εντελώς μόνη. Αφού, σηκώθηκα από το κρεβάτι, πήρα τα ρούχα από την καρέκλα και πήγα στο μπάνιο. Έκανα ένα γρήγορο ντουζ και βούρτσισα τα δόντια μου. Ντύθηκα και ξαναπήγα στο δωμάτιο. Έβαλα τα βανς μου και πήρα τη τσάντα μου.
Τα ρούχα μου:

Έβαλα λίγο μέικαπ, μάσκαρα, αϊλάινερ, με ένα ροζουλί λιπ γκλος

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Έβαλα λίγο μέικαπ, μάσκαρα, αϊλάινερ, με ένα ροζουλί λιπ γκλος. Πήρα το σκέιτ μου και κατέβηκα κατω. Όλοι ήταν στην κουζίνα, χωρίς να μιλήσω, πήρα τη κρέπα με τη μερέντα στο χέρι και βγήκα έξω. Την έφαγα και περίμενα τα αδέρφια μου να έρθουν, μόλις βγήκαν έξω ανέβηκα πάνω στο σκέιτ και ξεκίνησα.

Οδυσσέας- Ρε Ίλια, είναι δύσκολο για όλους. Μην το κάνεις χειρότερο.

Μάχη- Χευ αδερφούλα, είχαμε πει ότι όταν έχουμε ένα πρόβλημα θα το συζητάμε οι 4 μας. Θυμάσε;

Ίλια- Πφφφ, δεν θέλω να φύγω. Μου καταστρέφουν τη ζωή, μας το έφεραν τελεσίγραφο, χωρίς να τους νοιάξει, άμα εμείς συμφωνούμε ή όχι.

Αχιλλέας- Για όλους μας είναι δύσκολο, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε. Πού είναι η κοινωνική και φιλική Ίλια; Πού είναι το κορίτσι που έψαχνε για μια καινούρια περιπέτεια καθημερινά;

Ίλια- Πέταξε. Οκ, δεν είπα πως δεν μου αρέσει η Ελλάδα, κάθε άλλο. Απλά, θα μπορούσαν να μας ρωτήσουν ή να μας το πουν πιο νωρίς για να μπορούμε να ετοιμαστούμε 'ψυχολογικά'.

Μάχη- Να ρωτήσω κάτι;

Οδυσσέας- Τι 'ναι;

Μάχη- Πώς θα τους το πούμε;

Ίλια- Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώρηση.

Και με αυτή τη κουβέντα, έκλεισε η συζήτηση λόγω του ότι φτάσαμε στο σχολείο. Πέρασαμε τη μεγάλη καγκελόπορτα και κατευθυνθήκαμε προς το παγκάκι μας. Καθήσαμε και περιμέναμε τα παιδιά, μόλις ήρθαν και κάθησαν δίπλα μας, αρχίσαμε να συζητάμε, ώσπου, πετάχτηκα και το είπα

Διπλή Ταυτότητα Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα