2

583 4 0
                                    

~Het begon toen ik dertien was~

De bel gaat, binnen een halve minuut loopt het hier vol mensen en zit ik hier, huilend op de grond.
"Kom, we gaan even naar mijn auto. Daar kan je het me rustig vertellen." Ik volg hem naar een zwarte auto met geblindeerde ramen, die op de parking staat en ga naast hem zitten op de achterbank.
"Mijn stiefvader." Ik zucht trillerig bij de herinneringen en veeg mijn tranen weer weg.
Jamie kijkt me lief aan en wacht geduldig tot ik klaar ben om verder te gaan. Hij is zo lief.
"Het begon toen ik dertien was, mijn moeder werkte laat en hij was altijd rond vier uur al thuis. Het was zomer dus ik droeg korte rokjes, shortjes en kleedjes. Ik heb altijd wel grote vrouwelijke rondingen gehad voor mijn leeftijd, om het mooi te zeggen, en hij kon het op een dag niet weerstaan. Ik stond te douchen en hij kwam zo maar binnen en hij keek me aan. Ik mocht niets verbergen of hij ging het aanraken. Dus ik liet hem alles zien. Daar had hij helaas niet genoeg mee en ongeveer een jaar later sloeg hij me als ik hem zijn gang niet liet gaan. Hij randde me aan en toen ik zestien was heeft hij mijn maagdelijkheid van me afgenomen. Hij is het blijven doen tot vorig jaar, toen ik twintig werd. Ik vertelde mijn moeder over de gebeurtenissen en ze geloofde me. Hij heeft gesmeekt voor een tweede kans, die ze hem gaf en hij begon weer. Hij heeft haar nu verteld dat ik hem wou en dat ik al die dingen van hem dwong. Dat hij me moest aanraken of dat ik anders naar de politie zou stappen en hem zou aangeven voor verkrachting. Hij liegt en zij geloofd hem. Ze heeft me buiten gezet." Ik begin weer te huilen. Jamie's ogen zijn groot, hij kijkt me vol verbazing aan en knuffelt me.

 Jamie's ogen zijn groot, hij kijkt me vol verbazing aan en knuffelt me

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Aubrey, het spijt me zo." Hij veegt mijn tranen weg en houd me stevig vast.
"Kan je bij Jana blijven?" Ik schud mijn hoofd.
"Haar vader is mijn stiefvaders beste vriend, hij is ook nogal, hebberig over mijn rondingen. Jana weet het niet. Ik mag haar niets zeggen." Hij schud zuchtend zijn hoofd.

"Kan je ergens anders heen?" Ik schud zwak mijn hoofd.
"Neen, maar ik vind wel iets." Hij schud abrupt zijn hoofd.
"Je mag bij mij logeren, ik ben een week op hotel hier in Manchester." Ik glimlach zwak.
"Dat is lief maar ik vraag wel -." "Aubrey, alsjeblieft. Ik wil dat je veilig bent en niet dat ik een brug onderdoor rijd en jou daar zie liggen." Ik knik.
"Dankje." Hij glimlacht lief.
"Moet je spullen ophalen of iets?" "Mijn moeder heeft alles op straat gegooid." Hij knikt en verteld zijn chauffeur dat hij langs mijn huis moet stoppen om mijn spullen op te halen. Daar aangekomen zetten we de dozen in de auto en rijden we naar het hotel.
"Het is een enorm tweepersoonsbed maar ik wil wel op de zetel slapen." Ik kijk hem verbaasd aan.
"Jamie, dit is jou hotelkamer, ik ga je echt niet op de zetel laten slapen in je eigen kamer, ik slaap daar wel." Hij glimlacht lief.
"Ik laat je ook niet op de zetel slapen. Dus dan slapen we allebei in het bed." Ik knik en ga op bed zitten. Het bed is echt enorm. De hotelkamer is prachtig. Een vloer van parket, een enorm bed, mooie donkere muren en het ruikt nog lekker ook.
"Jamie?" Hij kijkt me afwachtend aan.
"Zou ik misschien mogen douchen?" "Natuurlijk! Kom maar mee, ik toon je wel hoe het werkt." Hij legt me uit hoe de douche werkt en legt enkele handdoeken voor me klaar.
"Dankje." Hij glimlacht lief naar me en verlaat dan de badkamer. Ik kleed me uit en stap onder douche waarna ik geniet van de warme stralen die op mijn lichaam vallen.

Jamie pov
Haar verhaal is heftig, niemand zou dat ooit mogen meemaken, zelfs bij haar beste vriendin is ze niet veilig! Ik vind dit echt verschrikkelijk. Vanaf dat ik binnenliep in dat klaslokaal was Aubrey het eerste dat me opviel, een meisje met mooie heldergroene ogen en pikzwart haar. Ze heeft een prachtige uitstraling en ik moest haar beter leren kennen.  En dan die kus. Oh god die kus was geweldig, ik heb nog nooit zo een geweldige kus gehad. Nog nooit. Het was alsof mijn lichaam in brand stond en ik elk moment kon inzakken. De vlinders vlogen rond in mijn buik en het vuurwerk schoot rond ons omhoog. Ik vergat iedereen, het ging enkel om ons twee. Ik keek haar recht in haar prachtige ogen aan, met mijn voorhoofd tegen het hare en mijn hand rustend op haar wang. Ik had haar bijna weer gekust. Gelukkig kon ik me inhouden. Ik hoop dat het niet opviel. Toen dat ene meisje, ik denk dat ze Melissa heet, zei dat Aubrey van me houd werd ik gelukkig. Ik weet niet goed wat er met me gebeurd als ik bij haar ben maar god ze maakt me zo blij. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik me zo voel bij een kus.
Het geluid van de douche stopt en een gefrustreerde kreun vult de badkamer.
"Aubrey?" Ik ga verward aan de deur staan en wacht op antwoord.
"Ik ben kleren vergeten." zucht ze. Ik glimlach zwak.
"Ik breng wel iets, secondje." Ik ga uit een van de dozen een zwarte calvin klein legging halen en een topje. Het is redelijk warm hier. Ik leg het voor de deur van de badkamer en klop er kort op.
"Ik heb het voor de deur gelegd." Ik ga in de zetel liggen en kijk wat tv, wachtend tot Aubrey klaar is. Ze komt na een kwartiertje naast me zitten en ze ziet er echt prachtig uit. Haar haar is nog een beetje nat en haar ogen stralen weer. Wat doet ze toch met me?

"Wil je iets doen?" Ze knikt waarna ze kort rondkijkt in de woonkamer.
"Heb je iets van gezelschapspelletjes ofzo?" Ik knik en haal er enkele uit de kast. We spelen kaartspellen, uno en lach je rijk terwijl we elkaar beter leren kennen. Het is echt super grappig. Ik kan niet stoppen met lachen. Ze is een geweldig persoon, dat weet ik nu al.

Sexlessons ft. Jamie Campbell Bower [ON HOLD]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu