5

569 6 3
                                    

~Ik wil je wel leren, hoe je er weer van moet genieten.~

Aubrey pov
"Brey?" Ik kijk naar hem op en knik. Wachtend tot hij verder gaat.
"Ik wil je wel leren, hoe je er weer van moet genieten." zegt hij aarzelend. Mijn hart klopt in mijn keel. Bedoelt hij wat ik denk dat hij bedoeld?
"H - hoezo?" Hij kijkt ongemakkelijk naar de grond.
"Ik wil je wel een soort van sexlessons geven, zodat je weer leert genieten en het niet linkt aan een psychopaat." Ik slik duidelijk. Wat moet ik hier nu op zeggen? Wil ik dit we - natuurlijk wil ik dit maar ik moet denken met mijn hoofd en liefst het deel dat niet instaat voor het houden van Jamie en fangirlen.
"Sorry. Ik had het niet moeten vragen, ik wilde je enkel helpen maar ik had beter moeten weten het spijt me verschrikkelijk." Ik glimlach lief naar hem en schud mijn hoofd.
"Neen, het is heel lief van je Jamie en misschien is het wel een goed idee. Ik moet er ooit weer van kunnen genieten en ik weet dat ik je kan vertrouwen." Ik stop even met praten en kijk hem een tijdje aan. Hij is prachtig. Alles aan hem is perfect.
"Dus waarom niet?" Ga ik verder. Hij kijkt me verrast aan.
"Ben je zeker? Ik wil niet dat je je verplicht voelt om ja te zeggen." Ik schud mijn hoofd zwak.

"Ik ben zeker. Geloof me, het is oke." Hij zucht opgelucht en knuffelt me.
"Ik beloof je dat we alles op jou tempo doen." Ik knik met een glimlach.
"Dankje." Hij kijkt me een tijdje aan, het is best intens. Hij heeft zo'n prachtige ogen.
"Wanneer wil je beginnen?" vraagt hij uiteindelijk.
"Nu is goed." Hij knikt en neemt mijn hand vast waarna hij met me op bed gaat zitten.
"Mag ik je kussen?" Zijn vraag stuurt vlinders doorheen mijn lichaam. Ik knik en zie langzaam zijn gezicht dichter komen. Hij legt zijn handen op mijn heupen en mijn handen vinden een weg naar zijn schouders. Hij komt dichterbij en ik ga ook dichter naar hem toe. Zijn ademhaling streelt mijn gezicht en voor ik het weet voel ik weer zijn perfecte lippen op de mijne. Duizend en één vlinders ontploffen in mijn buik en alles draait om me heen. Hij maakt me gek.
Hij laat langzaam mijn lippen los en kijkt me lief aan.
"Dat ging goed, of niet?" Ik knik. "Ik weet niet echt waar mijn limiet ligt." zeg ik naar waarheid. Hij kijkt me bedenkelijk aan.
"Wil je dat uitzoeken?" Ik kijk hem nadenkend aan. Wel, het is beter als we het weten. Ik knik lichtjes.
"Ik wil het je horen zeggen Brey, enkel dan ben ik zeker. Knikken is een teken van twijfel." Ik glimlach zwak. Hij is super bezorgd, het is echt lief.
"Ik wil het uitzoeken." Hij knikt en bijt zacht op zijn lip terwijl hij nadenkt. Mijn ogen vergroten en mijn hart slaat een sprong over. Fuck dat maakt hem nog aantrekkelijker. Is dat zelfs mogelijk?
"Oke, zeg het me meteen als ik te ver ga hè." Ik knik waardoor hij me afwachtend aankijkt. Ik lach zacht. Juist.

"Zal ik doen." Hij knikt goedkeurend en kust me weer. Hij bijt zachtjes op mijn lip en vraagt voor toestemming die ik hem geef. Onze tongen spelen een vurig spel. Zijn hand glijdt van mijn rug naar mijn kont en ik voel de stres lichtjes opkomen. Eerder van spanning dan van angst. Ik word gek van hem. Ik trek hem dichter tegen me aan tijdens de kus en voel een enorm kriebelend gevoel in mijn buik. Dit is echt niet vergelijkbaar met 'simpel vlinders.' Neen, het is een hele dierentuin.

Hij stopt de kus en legt zijn hand weer op mijn heup

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Hij stopt de kus en legt zijn hand weer op mijn heup.
"Was dat te ver?" Vraagt hij bezorgd. Ik schud met een glimlach mijn hoofd.
"Neen, dat was oke." Hij zucht opgelucht. God ik houd van hem.
Hij kust me weer en vraagt weer om toegang die hij krijgt, hij streelt over mijn bovenbeen en gaat rustig een beetje hoger. Net als het topje van zijn duim mijn intieme zone aanraakt sperren mijn ogen open en ga ik snel achteruit. Tranen prikken in mijn ogen. Haal het alsjeblieft uit mijn hoofd.
"Sorry. Fuck sorry. Aubrey echt -." Ik schud mijn hoofd en knuffel hem.
"Dit was het hele punt Jay, het is al goed. Dankje." Hij zucht zacht en houd me stevig vast.
"Het spijt me." "Dat zeg je te vaak." Hij lacht zacht en kust me kort.
"Uhm. Sorry dat was niet de bedoeling." Ik grinnik.
"Daar heb je die 'sorry' weer. Het is oke." Hij glimlacht bescheiden en legt zich met zijn hoofd op mijn buik, ik speel wat met zijn haar terwijl hij het liedje 'waiting' zingt. Ik glimlach.
"Ik hou van je." Fluister ik zacht maar volgens mij iets te zacht want ik krijg geen reactie. Gelukkig maar dat hij dat niet hoorde. Aubrey hou je kop erbij, hij houd niet van je, hij helpt je alleen.

Jamie pov
Ik zing een liedje dat ik zelf geschreven heb, terwijl ik op Aubrey's buik lig. Ze streelt rustgevend door mijn haar en fluistert uit het niets 'ik hou van je.' Ik weet niet wat ik daarop moet antwoorden dus zing ik maar gewoon verder. Mijn hart slaat sneller en ik voel de stres door me heen lopen. Ze houd van me? Als vriend of als meer? Ik kon daarnet ook perfect gewoon over haar been strelen zonder haar te kussen maar er is iets, als ik haar kus vallen mijn hersenen uit en kan ik enkel nog denken aan haar en het gevoel dat ze me geeft.
En dan kon ik het niet meer houden en kuste ik haar ook nog eens. Dat was zo stom! Ik had mezelf moeten inhouden maar ik ben nu eenmaal verslaafd aan het gevoel dat ze me geeft als we kussen. Als ik klaar ben met zingen teken ik figuurtjes op haar been waardoor ze zachtjes lacht.
"Brey?" Ik bijt gestrest op mijn lip.
"Ja Jamie?" Mijn hart klopt in mijn keel.
"Wat bedoel je met 'ik hou van je'?" Haar hand stopt met door mijn haar te strelen waardoor ik langzaam recht ga zitten en haar aankijk.

"Ik wist niet dat je dat had gehoord." mompelt ze gegeneerd. Ik neem haar hand vast en wrijf erover met mijn duim.
"Ik wist niet echt wat te antwoorden." Geef ik toe.
"Oh." Heb ik haar nu net een soort van afgewezen? Shit ik hoop maar van niet!
"Ik wist niet hoe je het bedoelde. Vriendschappelijk of als meer." Ze knikt onzeker.
"Gewoon vriendschappelijk." Mijn hart breekt. Ik slik en leg me weer neer op haar buik zodat ze mijn gezicht niet kan zien. Haar spieren spannen, zoals altijd, weer aan.
"Oh." Mompel ik waarna ik een ander liedje begin te zingen zodat ze even niets meer zegt. Dat deed heel erg veel pijn.
"Jamie?" Ik knik op haar buik.
"Heb ik iets verkeerds gezegd?" Ik schud mijn hoofd en zing weer verder.
Ik knipper enkele keren na elkaar om mijn tranen weg te houden en zucht dan zacht.
Fuck dat deed echt zeer.

Sexlessons ft. Jamie Campbell Bower [ON HOLD]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu