4

578 6 0
                                    

~Oh god, zijn kusjes.~

Aubrey pov
Het is nu donderdag, Jamie en ik zijn de voorbije drie dagen echt heel close geworden. We hebben een geweldige vriendschap opgebouwd en lachen elke dag, de hele dag.
Ik ben net terug van de les en plof moe neer op bed. De hele dag dacht ik aan zijn prachtige lach, zijn zachte haar en zijn o zo prachtige ogen. Veel heb ik dus niet opgestoken tijdens de les.
"Is Brey moe?" Ik knik. "Enorm." Ik hoor hem zachtjes lachen vanuit de living en niet veel later staat hij in de kamer, enkel in boxer. Ik geef toe, het uitzicht is perfect, en dan heb ik het niet over het uitzicht door het raam.
"Brey, je staart." Ik kijk blozend weg en sluit mijn ogen. Ik krijg het beeld van Jamie in boxer maar niet uit mijn hoofd. Verdomme. Het bed zakt naast me in en ik word in een knuffel getrokken door Jamie. Er kruipt een glimlach om mijn lippen die niet tegen te houden is. Hij voelt echt warm aan, ondanks dat hij bijna naakt is.
"Vermoeiende lesdag ?" Ik knik uitgeput.
"Vier uur musicalgeschiedenis en twee uur statistieken." "Bleirk." Ik lach zacht.
"Exact." Hij streelt wat haar uit mijn gezicht en plaatst een kusje op mijn hoofd.
"Wil je even slapen?" Ik knik. Ik had les om acht uur dus was al wakker van half zeven om me klaar te maken.
"Graag." Hij knikt en plaatst nog een kusje op mijn hoofd waarna hij me laat slapen. Oh god, zijn kusjes. Het doet me pijn dat ze vriendschappelijk zijn.

Jamie pov
Ik kijk zuchtend naar een slapende Aubrey, ze is werkelijk prachtig en ze heeft de voorbije dagen mijn kop zot gemaakt. Ik denk voortdurend aan haar en hoe graag ik haar goed wil laten voelen. Ik weet dat de gedachte verkeerd is maar ze heeft zo een mooi lichaam en haar persoonlijkheid maakt me gek. Ze is perfect maar voor haar is het enkel vriendschappelijk terwijl het langs mijn kant langzaam maar zeker meer begint te worden. Ik lees wat in de krant en kijk dan wat naar de tv.
"Hmh Jamie. Ik hou van je. Laat me alsjeblieft nooit meer gaan. Ik houd zo veel van je baby." Ik grijns. Ze droomt over mij, hoe schattig!
"Neen Jamie alsjeblieft! God ik dacht dat ik je kwijt was. Ik hou zo veel van je." Ik glimlach en ga bij haar liggen. Ik streel over haar heup en plaats een kusje op haar hoofd.
"Je bent zo fucking schattig Brey." fluister ik terwijl ik zachtjes over haar wang streel. Ze mompelt wat onverstaanbare dingen in haar slaap waarna ze giechelt. Ik glimlach. Fuck ik hou van haar.

"Tuurlijk wil ik met je trouwen Jamie!" Ik grijns. Goed om te weten. Ze fronst plots en opent langzaam haar ogen.
"Hmh, Hi." zegt ze zacht. Ze wrijft in haar gezicht en kijkt me dan met een betoverende glimlach aan.
"Hey slaapkopje." Ze bloost lichtjes en legt haar met haar hoofd op mijn borst. Ik speel wat met haar prachtige haar terwijl ze genietende geluidjes maakt.
"Doet het goed?" Ze knikt met een lachje. Ik doe glimlachend verder en houd nog net een zucht in. Ze is fucking adorable. Help me alsjeblieft.
"Oke, ik moet dringend in de douche." Mompelt ze waarna ze zichzelf rechtzet en wat kleren uitzoekt.
"Ga je serieus een lange broek aandoen? Het voelt hier als veertig graden." Ze lacht zacht.
"Goed punt." Ze neemt een shortje met een croptop en gaat dan naar de badkamer.
Ik sta in de keuken wat broodjes te maken en hoor de deur van de badkamer open gaan. Ik draai me om en glimlach zwak. Ze is echt perfect.

Ze droogt haar haar nog wat met de handdoek en gooit die dan in de wasmand waarna ze bij mij in de keuken komt zitten

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Ze droogt haar haar nog wat met de handdoek en gooit die dan in de wasmand waarna ze bij mij in de keuken komt zitten.
"Jay?" Ik knik.
"Mag ik je iets vragen over je ex?" Ik kijk fronsend naar de broodjes en draai me naar haar om.
"Tuurlijk, wat wil je weten?" "Wie was hij en waren jullie lang samen?" Ik span mijn kaak aan en kijk kort naar de grond.
"Je hoeft niet te antwoorden natuurlijk, sorry als ik me bemoei met dingen die mijn zaken niet zijn." Ik glimlach zwak. Ze is echt lief.
"Neen, uhm. Hij heette Kevin." "Zegers?" Ik schud met een lachje mijn hoofd.
"Was het maar hè?" Ze knikt lachend.
"Neen, Kevin Malawny hij zat vroeger bij mij op school en stuurde me een felicitatie met de film. We zijn weer aan de praat geraakt en hebben zes maanden een relatie gehad maar hij deed het voor de fame." Ze kijkt me triest aan.
"Gaat het wel met je?" Ik knik kort.

"Ja hoor, hij heeft me echt veel pijn gedaan maar ik ben al over de pijn heen. Ook over hem trouwens. Ik sta weer open voor een nieuwe liefde." Ze glimlacht lief en doet haar armen open, waar ik in loop en haar knuffel.
"Je bent echt een van mijn beste vriendinnen Brey, ik meen het. Je bent geweldig." Ze glimlacht tegen mijn nek aan en wrijft lief over mijn rug.
"Je bent ook mijn beste vriend Jay, ik kan niet meer zonder je." "Ik ook niet zonder jou." zeg ik met een knipoog waardoor ze zachtjes lacht met blosjes op haar wangen.
"Vanavond pizza bestellen?" Stel ik voor. Ze knikt uitbundig.
"Yes puh - lease." Ik lach zacht.
We hebben samen de film 'The jungle book' gekeken op bed, ze lag in mijn armen met haar hoofd op mijn borst en ik streelde door haar haar. We zijn zo hecht, het is echt niet voor mogelijk te houden, ik heb nog nooit zo een gevoel gehad bij iemand zoals als ik heb bij Aubrey.
Na de film hebben we pizza gegeten en hebben we nog even zitten praten waarna we zijn gaan slapen.

Sexlessons ft. Jamie Campbell Bower [ON HOLD]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant